|
Bildirim
Yerinde bir karar.
Nasıl ki gidip petrol istasyonunda pompa önüne araç park edilmiyorsa şarj istasyonuna da araç park edilmez. İnsanların gerçekten düşünceli olup, saygı duymayı öğrenememelerine şaşırıyorum. İlla her şey için yasak ve ceza mı gerekli? |
Oraya park edenlere en az 50 bin TL yazılırsa bu sorun çabuk çözülmüş olur.
|
Yerinde bir karar olmuş. Ama şarj istasyonları yaygınlaştıkça bunun uygulanabilirliği ne kadar yapılır göreceğiz.
|
Bu toplum hep böyle miydi bilmiyorum ama 22 senede çok acaip seviyelere düştü.
|
Hiçbir toplum kendi kendine medeniyeti öğrenmez, iyi bir eğitim + güçlü pratik + sıkı cezalandırma yöntemi medeniyetin yapı taşlarıdır.
|
Toplu taşıma araçlarında sigara içme yasağı 1996 yılında başladı. Forumun seviyesini korumak adına yanlış bilgi vermeyelim.
|
Cezayla birlikte arabanız da çekilir. Bir de ona uğraşıp otopark parası ödersiniz, güzel bir ders olur :) |
Her gördüğüm araç için ceza için fotoğraflayıp polisi arayıp plaka verip şikayet ediyorum. Yakınında olduğum 3-4 aracı direkt çektirdim.
Bunlara okeyseniz devam edin :) |
Bu ortadoğu toplumu parayla sınanmayı sevmez. Öneriniz olması gereken ama bu cahiller için hayatları boyunca unutamayacakları meblada ceza yemeleri yeterli olacaktır.
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bu kararla araç şarj istasyonuna parkeden davarlar olduğunu öğrenmiş oldum |
Şarj istasyonuna park eden arabanın ardına park eden bile gördü bu gözler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
nasıl ki önüne gelen yol kenarına benzin pompası takamıyorsa, kamuya açık alanlarda da elektrikli araç şarj istasyonu olmamalı. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 3 Temmuz 2025; 15:54:40 > |