Şimdi Ara

Ankara'da PHP toplu özel ders almak isteyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, Ankara'da konusunda çok iyi referansları olan bir özel ders hocası buldum, fakat 4 kişilik gruplar halinde kendi ofisinde ders verdiğini söyledi. Ben hazırlamak istediğim websitesi için PHP öğrenmek istiyorum. Ankara'da ikamet eden ve bu dersi almak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler mi? 4 kişi olunca ders saat ücreti 20TL oluyor ki bence özel ders için uygun fiyat. Duruma göre pazarlık da yapılabilir kanaatindeyim. Özel ders ilan linkini aşağıda inceleyebilirsiniz (bende buradan ulaştım kendisine)

http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-ders-verenler-bilgisayar-uzmaninindan-php-mysql-javascript-ve-jquery-dersleri-36893404/detay

attığım mesaj ve cevabı da aşağıdadır. Referans sitelere bakabilirsiniz.

Mesajım:

Spesifik bir konuda hazırlamak istediğim php tabanlı websitesi için özel ders almak istiyorum. Özellikle sizin de aşikar olduğunuz bir php framework (Code ignitor, cakephp vs. olabilir) kullanarak hazırlamak istediğim websitesi için konunuzda uzman olmanız benim için çok önemlidir.
    - Daha önce hazırladığım bir joomla sitem ve wordpress bloglarım bulunmakta
    - Php bilgim başlangıç-orta seviye arasındadır. (OOP ve MVC yapılarıyla ve çalışma prensipleriyle ilgili başlangıç seviyesinde bilgim vardır).
    - Html, CSS ve grafik tasarım bilgim iyi seviyededir.

Daha önce hazırladığınız varsa websitesi ya da referans işlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Karşılıklı birbirimize faydamız olacağına ikimizde kanaat getirirsek sizden özel ders almak isterim. Teşekkürler.

Cevap:

Uzun süredir codeigniter kullanıyorum ve birçok proje yaptım ve yapmaya devam ediyorum. Bunlar e-ticaret ve yine e-ticaret entegreli portallar.
    Yapmaya devam ettiğimiz ook.com.tr, ozankarakirtasiye.com.tr, teknikburo.com.tr, biten, onlineterapi.com.tr vs....
    Pusula yayıncılıktan 5 adet kitap yazdım (Murat SATIR), görsel eğitim (gorselegitim.com) 2 adet eğitim seti hazırladım. vs.
    Saygılarımla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.