Şimdi Ara

ANKARA'DA PARÇA NEREDEN ALINIR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ankarada Notebook ve Ekran kartında Fiyat bakımından Nova nın eline su dökecek firma tanımam

mavi'den de technocity'den de çok daha ucuz hatta fiyatlarına da bakabilrisin

www.novabilgisayar.com
    AMD 7950X3D MSI coreliquid s360 ,MSI x670e , Corsair Daminator RGB 64gb ddr5 600MHZ Ram , SAMSUNG HDD -7x 1TB 7200 RPM , Samsung 950 Pro 256GB M.2 PCI-E 3.0 SSD - Asus Rtx 4080 Tuf CREATAIVE -SOUND BLASTER ZX , Asus Strix helios KASA , Asus Thor 850w PSU , Logitech -G-935 Headset, Logitech z5500 ,ASUS ROG Strix Scope II RX, ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
  • Ben ankarada değilim ama netten sanalmarketim den bir ara yaklasık 1500YTL alısverişm olmustur 2-3 ay öncesine kadar.Fakat suanda fiyatlar inanılmaz pahalı.Bence sanalmarketim Siteyi yeniledi fiyatlarda yeniledi
    Suan icin Ankarada Gigatek ve Nova nın fiyatları uygun.Netten siparisvermeyi düsünürsen İnventus ve Boltaksit.com fiyatlarına bakmaktada fayda var

Edit: Bu arada sonradan gördüm konu bir senelikmiş .Hortlatmayın şu konuları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 1 Haziran 2007; 23:30:45 >

Orjinalden alıntı: XmysticX

Alınabilirler:
    Demo........fiyatlar idare eder
    Nova.........bu ara fiyatlar çok iyi
    Eternal......fiyatlar palı
    Gigatek.....Fiyatlar iyi,hizmet kötü

Uzak durulacaklar:
    Mavi, Eksen, Teknosa

ankaradaki eksen battı galiba, yanından geçerken gördümde dükanı boşaltıyorlardı yada baska bir yere tasıyor olabilirler.
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.