Şimdi Ara

ANKARA'DA PARÇA NEREDEN ALINIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anakart alcam arkadaşlar gigatek ve mavibilgisayar hariç peşinfiyatına taksit yapan biryer biliyormusunuz?

• veribilişim var. teknorama var bide ama fiyatlarından haberim yok.

http://www.veribilisim.com.tr/?action=&diger_action=uye_giris
  • güvenmedik bilinmedik yerden alma dostumn
  • hızlısistem den alabilirsin peşin fiyatına taksit yapıyo, biraz pahalı ama diğer yerler taksit yapınca hs den bile pahalıya gelebiliyo...
  • açıkçası ben teknoramadan alıyorum peşin fiyatına 12 taksit görerek elleyerek deneyerek alabiliyorsun bir de orada çağdaş bey var diğer firmalarda olmayan birşey var adamda extreme en son parçalar konusunda harbiden bilgili
  • demo bilgisayar
  • Fiyatlar üç aşagı beş yukarı aynı zaten o yüzden bence alırken müşteri hizmetine birde satış sonrası desteklerine bak derim... satarken sana iyi, aldıktan sonra kayle almaz bir şekilde davranan yerleri tercih etme..
    www.gigatek.com.tr
    www.mavibilgisayar.com var. Ben bir iki parçayıda teknoramadan aldım gayet iyiler orasınıda tercih edebilirsin.
    http://www.trendteknoloji.com.tr/Scripts/anasayfa.asp burasıda çok iyi bir bilgisayarcı burayada bakabilirsin.
    Ben bilgisayarımla bir iki problem yaşarken asus türkiye distribütörü Çizgi Elektroniğin forum sayfasında buranın sahibi Cemal bey sağolsun benim bilgisayarımda yakınan ilgilendi. Götürdün Trend Bilgisayara ve hallettiler. Tavsiye ederim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ankaradaysan mavi bilgisayarı öneririm güvenilirlik ve fiyat bakımından.
  • www.teknomekan.com kredi kartı ile alabilirsin
    selamlarımı söyle yardımcı olurlar :)
  • www.demo.com.tr olabilir ankarada
  • www.demo.com.tr olabilir ankarada
  • gıgatek mavi
  • DFS Bilgisayar
    Veribilişim (artık Cera Bilgisayar oldu)
    Gigatek
    Mavibilgisayar
    Firebal
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihnet

www.demo.com.tr olabilir ankarada

aman arkadaşım sütten ağzım yandı bir flash ı bile garantili olarak tamir ettirtemediler yok sonra tekrar gönderelim bilmem ne ben ordan flashımı alırım geri daha da bişi almam tavsiye etmiyorum...
  • Gigatek,Mavi
  • Ram fiyatları tavan yaptığında Teknorama piyasadan habersiz olarak eski fiyatlarla ram satıyordu ben de almıştım.
    -Teknorama
    -Eternal Bilgisayar(SanalMarketim)
    -Mavi Bilgisayar
    -Vatan Bilgisayar
    -Gigatek
    -DFS Bilgisayar
    -Nova Bilgisayar
    -Eksen Bilgisayar
  • Odesa Bilgisayar / Strazburg Caddesi Hızlı Sistem Karşısı Selamı mı söyleyin piyasanın çok altında alabilirsiniz. Güvenilir ve Dürüstdür.
  • Demo bilgisayar, Mavi bilgisayar, Gigatek üçünden alabilirsin
  • teknorama sağlam şirket,fanım bozulmuştu ellerinde yoktu yurtdışından geleceği günü ve elimde olacağı günü söylediler,günügününe bana ulaştırdılar
  • nova, gigatek
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.