Şimdi Ara

Ankara'da İyi İskenderci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta sonra arkadaşlarla toplanıp iskender yeme planimiz var da Ankara icinde saglam iskenderci biliyorsaniz adres ve fiyat yazarsaniz iyi olur.

HD Baydöner gibi ikramsiz, incecik incecik makineden gecirilmis etli degil en hakiki iskendere yakin ve ikramli bir yer dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Balgatta kukla kebap var güzel mekan fakat ikram hakkında tam ıstediğin gibi olmayabilir

• www.buyerneresi.com/ankara/iskenderciler/eniyiiskenderciler.php
  • Tandoğanda biryere gitmiştim. İskender sparis etmiştik fakat adamlar iskenderden önce tandırda kabarmış ekmek 1 küçük testide kızarmış peynir 2 tabak mezeyle açılış yaptırdıktan sonra iskenderi getirmişti.
  • iskender yemek yerine güzel bi yemek yiyebilirsiniz. ankaradaki tüm iskenderciler et döneri önceden kesip dolapta bekletip siz isteyince ısıtıp getiriyo. iskender harici yemek için önerim olabilir ama ankarada iskender yenmez arkadaş
  • Mithatpasada masabasi mangal var. Yemekten once ikramlarla doyarsin o derece ikrami var. Koftesi haric her seyi cok iyi. Yemekten sonra 1den fazla kisiysen semaverde cay veriyor. 1 semaver dolusu cay ve cayi da guzel. Kocatepenin onunden asagi dogru inerken solda hemen. Mesrutiyetten mithatpasaya girince 20 metre asagida. Hesap olarak iskender yerseniz 20tl falan gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavaklar0 -- 21 Ekim 2013; 0:46:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Buca güzel mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

iskender yemek yerine güzel bi yemek yiyebilirsiniz. ankaradaki tüm iskenderciler et döneri önceden kesip dolapta bekletip siz isteyince ısıtıp getiriyo. iskender harici yemek için önerim olabilir ama ankarada iskender yenmez arkadaş

sağlık bakanlığında müfettişsiniz sanırım?

• HD Iskender yok mu ?
  • Hd iskender optimum

• quote:

Orijinalden alıntı: YunotheKid

Mithatpasada masabasi mangal var. Yemekten once ikramlarla doyarsin o derece ikrami var. Koftesi haric her seyi cok iyi. Yemekten sonra 1den fazla kisiysen semaverde cay veriyor. 1 semaver dolusu cay ve cayi da guzel. Kocatepenin onunden asagi dogru inerken solda hemen. Mesrutiyetten mithatpasaya girince 20 metre asagida. Hesap olarak iskender yerseniz 20tl falan gelir.

Bunu yazmak icin geldim.Sirf ikramlari yeter. Cok guzel yerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: lSight

quote:

Orijinalden alıntı: YunotheKid

Mithatpasada masabasi mangal var. Yemekten once ikramlarla doyarsin o derece ikrami var. Koftesi haric her seyi cok iyi. Yemekten sonra 1den fazla kisiysen semaverde cay veriyor. 1 semaver dolusu cay ve cayi da guzel. Kocatepenin onunden asagi dogru inerken solda hemen. Mesrutiyetten mithatpasaya girince 20 metre asagida. Hesap olarak iskender yerseniz 20tl falan gelir.

Bunu yazmak icin geldim.Sirf ikramlari yeter. Cok guzel yerdir

Aynen oyle gayet kaliteli ve pahali degil. Garsonlar guleryuzlu hizmet hizli. Bana gore ankaradaki en iyi mekan.

• En iyisi uludağ kebapçısının ulus şubesidir.
    Daha iyisini ben görmedim.
  • kebap 49

• Aspava derim noktayı gorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

iskender yemek yerine güzel bi yemek yiyebilirsiniz. ankaradaki tüm iskenderciler et döneri önceden kesip dolapta bekletip siz isteyince ısıtıp getiriyo. iskender harici yemek için önerim olabilir ama ankarada iskender yenmez arkadaş

sağlık bakanlığında müfettişsiniz sanırım?

sağlık açısından bişey söylemedim ki lezzet ve yapılışından bahsettim. bunu da söyleyebilmek için sağlık bakanlığında müfettiş olmama gerek yok diye düşünüyorum
  • Tunalı'da Aspava var. Dürüm ve iskender'de çok iyiler. Biraz pahalı , öğrenciyseniz gitmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızılay ATA İSKENDER pahalı ama tek geçerim.HD İSKENDER diyeninde aklından şüphe ederim
  • Kızılay'da Cihan Kebap'ın üstüne yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.