Şimdi Ara

Ankara'da iyi(gibi) düz lise önerisi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
20.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: RuLz

@etkisizeleman nerde hocam o okul ??

Okulun kısa tarihçesi ve adresi:

Tarihçemiz
    Okulumuz 1994-1995 yılında eğitime başlamıştır.1995-96 eğitim ve öğretim yılında bünyesinde “Yabancı Dil Ağırlıklı Lise “ açılmış ve ilk mezunlarını 1998-1999 eğitim öğretim yılında vermiştir.

Lisemiz eğitim-öğretim hayatına başladığı 1995 yılından itibaren köklü, eski okullarla yarışacak hatta geçecek bir başarı grafiği yakalamıştır.Bu başarılar değişik gazetelerde haber olarak da yer almıştır.28 Mart 2002 tarihli Akşam gazetesinde okulumuzun 2000-2001 eğitim yılında ÖSS’de yabancı dil ağırlıklı liseler arasında Ankara birincisi olması sebebiyle futbol sahası yapılarak ödüllendirildiği yer almaktadır.Yine 2005-2006 Öğretim yılında ÖSS’de eşit ağırlık ve sözel alanlarında Ankara birincisi ve Türkiye on yedincisi olması ile ilgili yazılar Cumhuriyet ve Akşam gazetelerinde yer almıştır.Genel liselerde son 7 yılın ÖSS başarısı şu şekildedir
    Yıllar 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006
    Mezun Sayısı 127 148 -- 299 416 477 --
    ÖSS yi Kazananlar 12 14 -- 70 111 108 --
    Hatipoğlu Lisesi Sadece ÖSS’deki başarısıyla değil kültürel ve sosyal etkinlikleriyle de dikkat çekmektedir.

Şiir dinletileri, tiyatro çalışmaları, fotoğraf ve resim sergileri, kermesler ve “Genç Hayat Aktiviteleri Projesiyle” de Ankara ve Türkiye çapında etkinlikler yapılmaktadır.Genç Hayat Aktiviteleri çerçevesinde yedi bölge, yedi kale, yedi kardeş lise etkinliği ve “Sigaraya Karşı Yaşama Sevinci” festivalide düzenlenmiştir. Spor alanında ise 2004 – 2005 Öğretim yılında kız voleybol takımı ikinci küme şampiyonu ve kaymakamlık kupası kazanmıştır.2004-2005 Öğretim yılında futbol takımı ikinci küme şampiyonu olmuş ve kaymakamlık kupası kazanmıştır.

Adres:http://yenimahalle.meb.gov.tr/okuldetay.asp?okul_id=349568

• Yahya Kemal Beyatlı'da mı okuyorsun?
    quote:

Orjinalden alıntı: AhMeT.

yahya kemal
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Yahya Kemal Beyatlı'da mı okuyorsun?
    quote:

Orjinalden alıntı: AhMeT.

yahya kemal

hayır halide edipte okuyordu
  • Ayrancının en iyi kızları cumhiriyet lisesindedir mekanıda güzeldir... Ot cigarada cart curt piyasasıda var... Ayrancı Düzde güzeldir kız vs :D

Ama eğitim disiplin için sokullu düz derim kankam orada adamlar okuldan kaçamıyor :D
  • - başkent lisesi
    - deneme
  • Fatih sultan mehmet lisesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: GATIRCAN

Fatih sultan mehmet lisesi

Ankara'da iyi gibi düz lise listesine son sıralardan girer
  • Cumhuriyettttt
  • sancak lisesi
  • yahya kemal beyatlı lisesi türk dil ve edebiyat hocaları ve matematik hocaları oldukça bilgili insanlardır. Ben de oradan bu sene mezun oluyorum gayet güzel bir lise karı kız falan çok varmış diyorlarda 4 senedir biz niye göremedik
  • leyla turgut anadolu fen lisesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygın_91

yahya kemal beyatlı lisesi türk dil ve edebiyat hocaları ve matematik hocaları oldukça bilgili insanlardır. Ben de oradan bu sene mezun oluyorum gayet güzel bir lise karı kız falan çok varmış diyorlarda 4 senedir biz niye göremedik

valla sende sorun var o zamn
  • Deneme Lisesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

leyla turgut anadolu fen lisesi

Adam düz diyor yav....
  • Ahmet. Yahya Kemale giderim ama arkadaşlık ortamı nasıl sırf karı kıza gidilmez ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

Ahmet. Yahya Kemale giderim ama arkadaşlık ortamı nasıl sırf karı kıza gidilmez ki

valla arkadaşlık ortamını blmıyorum

ama karı kız için gidilir yani
  • Kapalı cezaevi gibi girdin mi çıkamıyorsun
    Sabah geç kaldın mı nah girersin
    Her sabah kılık kıyafet kontrolü
    Ama okul iyi ya

Ahmet kaçıncı sınıfsın bakıyım söyle. anlattıklarına göre okumuyorsun kanımca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saygın_91 -- 24 Mayıs 2009; 0:38:26 >

• quote:

Kapalı cezaevi gibi girdin mi çıkamıyorsun
    Ama okul iyi ya

Allah Allaaah. Halide Edip nasıl peki? ben sabahları biraz geç kalabilirim bazen

• quote:

Kapalı cezaevi gibi girdin mi çıkamıyorsun
    Ama okul iyi ya

mezunum 90lıyım.

halide edipten

---------------------
    halide edip daha beter.okula tek tek alıyolar
    müdür yardımcıları ayrı bi dert zaten.
    ayrıca eğitim -23443

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 24 Mayıs 2009; 0:42:42 >

• bilgim yok ama yahya kemal beyatlı lisesi sayılı iyi düz liselerden biri 4 yıldır memnunum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.