Şimdi Ara

Ankara'da iyi(gibi) düz lise önerisi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
20.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaslar lise 2 yi bitirdim özel bi okulda okuyordum .. okulu %60 indirimli okuyorum ama ne eqitimini ne öğrencileri begenmiyorum hic ankarada bi düz lise önerebilirmisiniz .. anittepe haric özel okula gecmeden önce orda okumustm..

• yahya kemal
  • bizim liseye gel diyecemde gönlüm razı olmaz

halide edip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HOI2 -- 23 Mayıs 2009; 22:49:26 >
  • Yahya Kemal Bayatlı
  • Prof. Dr. Şevket Raşit Hatipoğlu Lisesi
    Düz liselerde Ankara birinciliği var galiba.
  • Gülveren lisesi
  • Leyla Turgut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Ahmet ordada 1 hafta takildim,, 3 tane cikma teklifi aldim,, egitim istiyorum ya =)
  • arkadaşlar ben Keçiörende oturuyorum Keçiörenin apaçi dolu liselerinden bıktım şöyle sabahın köründe en fazla tek otobüs veya minibüsle ulasabilecegim güzel bir lise önerir misiniz? arkadasa da önermis olursunuz bana da. Çankaya Lisesi düşünüyordum ama 5 günün en az 2 günü yetişemem oraya. Yenimahalle Halide Edip veya Yahya kemal var aklımda. nasıldır oralar
  • karı kız çok olsun istiyorsan yahya kemal e git.eğer iyi bir eğitim istiyosan özel bi liseye git
  • @etkisizeleman nerde hocam o okul ??
  • inönü lisesi
  • Kesinlikle Kanuni Lisesi'ni öneririm. Ben orada okumadım ama düz liselerde en iyi liselerden biri olduğunu biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

karı kız çok olsun istiyorsan yahya kemal e git.eğer iyi bir eğitim istiyosan özel bi liseye git

hacı ne güzel açıklamıssın la
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

arkadaşlar ben Keçiörende oturuyorum Keçiörenin apaçi dolu liselerinden bıktım şöyle sabahın köründe en fazla tek otobüs veya minibüsle ulasabilecegim güzel bir lise önerir misiniz? arkadasa da önermis olursunuz bana da. Çankaya Lisesi düşünüyordum ama 5 günün en az 2 günü yetişemem oraya. Yenimahalle Halide Edip veya Yahya kemal var aklımda. nasıldır oralar

keçiörenden kötüsü olamaz zaten
  • Tek Diyeceğim Özel Lisede kal Beypazarı anadolu bile iyidir düz liseden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HOI2

quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

arkadaşlar ben Keçiörende oturuyorum Keçiörenin apaçi dolu liselerinden bıktım şöyle sabahın köründe en fazla tek otobüs veya minibüsle ulasabilecegim güzel bir lise önerir misiniz? arkadasa da önermis olursunuz bana da. Çankaya Lisesi düşünüyordum ama 5 günün en az 2 günü yetişemem oraya. Yenimahalle Halide Edip veya Yahya kemal var aklımda. nasıldır oralar

keçiörenden kötüsü olamaz zaten

aslında bana şu teğmen kalmazın lise versiyonu lazım.seyranbaglarında oturuyoduk ilkokulda hep orada okumak isterdim ama olmadı işte. ben arkadaşlık ortamı iyi bir yer arıyorum.şimdi Fatih Sultan Mehmet lisesindeyim.ne arkadaşlık ortamı canlı ne de kız. kızlar zaten kapıda bekleyen apacilerle takılıyor cogu

• quote:

Orjinalden alıntı: AhMeT.

quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

karı kız çok olsun istiyorsan yahya kemal e git.eğer iyi bir eğitim istiyosan özel bi liseye git

hacı ne güzel açıklamıssın la

• arkadaş ortamıda sınıftan sınıfa değişiyor okulla pek alakası yok aslında.kendimden biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: HOI2

arkadaş ortamıda sınıftan sınıfa değişiyor okulla pek alakası yok aslında.kendimden biliyorum

Benim tek sınıf seçebilme ihtimalim vardı yabancı dil oldugu icin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.