Şimdi Ara

Ankara'da çıkma lastik alabileceğim uygun yer.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
23.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 17 inc 205/50 ince yanak çıkma lastik alacağım;acaba ankara"da tavsiye edebileceğiniz yerler var mı;eryamanda oturuyorum.

Ankara'da Uygun Fiyatlı Çıkma Lastikler

Ankara'da güvenilir ve hesaplı çıkma lastikler mi arıyorsunuz? İşte bütçenize uygun en iyi seçenekleri bulabileceğiniz yerler:

• Ankara Ostim Çıkma Lastik: Ankara'nın en büyük sanayi bölgelerinden biri olan Ostim'de, çok sayıda çıkma lastik satan işletme bulunmaktadır. Geniş bir lastik yelpazesi arasından bütçenize ve aracınıza uygun seçenekleri bulabilirsiniz.

• Çıkma Lastik Ankara: Ankara'nın çeşitli bölgelerinde çıkma lastik satan özel mağazalar vardır. Bu mağazalar genellikle belirli araç marka ve modellerine odaklanır ve bu sayede ihtiyacınıza uygun lastikleri kolayca bulabilirsiniz.

• İkinci El Lastik Ankara: İkinci el lastikler, kullanılmış ancak hala kullanılabilir durumda olan lastiklerdir. Ankara'da ikinci el lastik satan işletmeler, uygun fiyatlarla kaliteli lastikler sunar.

Çıkma lastik alırken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar şunlardır:

• Lastiklerin diş derinliğini kontrol edin.
    • Lastiklerin herhangi bir hasar veya tamirat izine sahip olup olmadığını inceleyin.
    • Lastiklerin üretiminin kaç yaşında olduğunu öğrenin.
    • Satıcıdan lastiklerin garantisi olup olmadığını sorun.

Ankara'da 2. el çıkma lastikler, bütçe dostu ve güvenilir bir seçenektir. Yukarıda belirtilen işletmeleri ziyaret ederek aracınıza uygun ve uygun fiyatlı çıkma lastikleri bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tam bi yer yok,bilemiyorum...

Sağa sola haber vereceksin,denk gelince alıp geçeceksin... Lastikçilerde çıkma vardır,teker teker bakmak lazım.

Ebatı not aldım,denk gelirse buradan haber vereyim. Ankarada oturan arkadaşlarda not alsınlar,bi bakalım. Şansına....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

@prestor kardeşim tavan sıkıntılı yağmurda veya yıkanma durumunda içeriye su alıyor ön kısma;ayrıca camlar kapanırken biraz sıkıntılı ileride tekrar onarıcağız yavaş yavaş.Açılıp kapanmasında sıkıntı yok şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 26 Eylül 2011; 1:09:08 >

Orijinalden alıntı: Du Hast

benim elimde 175 - 65 - 15 lassa atracta 2 adet lastik var. max 20 bin kullanılmış, çok iş görecek lastikler. gerçekten ihtiyacı olan varsa ücretsiz verebilirim. pm atması yeterli.

İşte örnek bir davranış. Arkadaşlar elinde 205/50 17 inc ince yanak 2.el durumu iyi lastikleri olan var ise parası ile satın alabilirim.

Orijinalden alıntı: TheRummer

quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

benim elimde 175 - 65 - 15 lassa atracta 2 adet lastik var. max 20 bin kullanılmış, çok iş görecek lastikler. gerçekten ihtiyacı olan varsa ücretsiz verebilirim. pm atması yeterli.

İşte örnek bir davranış. Arkadaşlar elinde 205/50 17 inc ince yanak 2.el durumu iyi lastikleri olan var ise parası ile satın alabilirim.

benim lastikçiye sorayım bir bakalım varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Sıfır fiyatına göre ne kadar aşağıya veriliyor bu çıkma lastikler? Yani bilmediğimiz bir piyasada gereksiz yere fazla para vermeyelim.

conti premium contact 2 4 tekeri bana 200 liraya vericeklerdi.

10bin kullanılmış daha lastikler.

lastikler 2. elde çok değer kaybeder eğer özel seri değilse.

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Sıfır fiyatına göre ne kadar aşağıya veriliyor bu çıkma lastikler? Yani bilmediğimiz bir piyasada gereksiz yere fazla para vermeyelim.

conti premium contact 2 4 tekeri bana 200 liraya vericeklerdi.

10bin kullanılmış daha lastikler.

lastikler 2. elde çok değer kaybeder eğer özel seri değilse.

Benim alacağım lastikler en fazla 2010 üretimi olmalı ve 7mm diş derinliğinde olmalı. Zor bulurum evet biliyorum ancak alacaksam da öyle birşey almalıyım ki en az 3 sene kullanabileyim. Bakalım denk gelecek mi?

• Aynı soruyu sormak istiyorum ben de

Ankara'da çıkma lastik nereden alınır? 255 55 18 kışlık alacağım, mevsim bitmek üzere olduğu için 0 almak istemedim..
    Aradığınız lastiği kesin bulursunuz.
    Bu felek kimine kavun,
    Kimine kelek yedirdi...
  • Arkadaşlar elimde 185-R14 çivili lastik var.Biraz yıpranmış ama sonuçta çivili lastik.Buzda karda vs çok iyi.

Kendi aracıma olmadıgıı için kullanabilecek birine vermek istiyorum

İsteyen varsa pm atabilir

Bu arada bana da 196-65-r15 vakumlu lastik lazım.

Tel: 0543-614-31-00
    4X4 225X60XR18 235X60XR18 YADA 235X65XR18 YAZLIK çıkma lastik arıyorum 2010 yılı ve sonrası üretimli diş derinliği 6-7 mm üstü marka lastik arıyorum

yada

uzak doğu üretimli lastiklerden sıfır uygun fiyatlı ne tavsiye edersiniz yumuşak olsun tavsiyelerinizi bekliyorum

tel: 0 549 2486667

0 549 248 6667

0 549 248 6667
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.