Şimdi Ara

Ankara'da boya koruma merkezi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aracıma kılcal çizik giderme işlemi yaptırmak istiyorum. Fakat internette ünlü olan bir kaç firmadan hep 1500 tl üzeri fiyatları aldım ki bu seramik kaplama dahil fiyat değil normal çizik giderme sadece. İşlerini iyi yaptıklarının farkındayım ama bu fiyat benim bütçemin üzerinde kalıyor. Ankara da 500 tl bandında kılcak çizik gideren önerebileceğiniz uygulama merkezi var mıdır? Saygılarımla

• Merhaba.Aracınızın rengi marka ve modeli bu işlemde önemlidir.Ayrıca verilen fiyata bakınca kılcal çizik değil kalın çizikler çıkartılacak gibi duruyor.Fiyat olarak yaklaşık 750-800 tl yi bulabilir iyi bir işlem.Fakat çok kötü durumda değilse 500 tl gibi bitebilir.Tabiki bunlar aracı görmeden söyleyebileceklerim.
  • Foruma ozel uzun sure kampanya yapmis baserhan otomotiv vardi. 2 defa boya koruma, 1 defa cam filmi yaptirdim, memnun kalmistim. 2017 ve 2018 de uygun fiyatlara yaptirmistim, su an ne durumda bilmiyorum. Yerleri oveclerde

Bir de auto estetica var, kullanmadim ama her zaman full cekiyor ve cins arabalar goruyorum surekli. Yerleri balgatta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • http://www.pastacila.com.tr/
    kılcal çizikler için boyanız ince değilse pasta cila ile halledersiniz üstüne de boya koruma yapıyor dediğiniz fiyatlara çıkıyor ben gidip görüştüm aracımın boya kalınlığını ölçtü ona göre işlem yapacağını söyledi yorumları da çok iyi ben buraya gideceğim yapıracağım zaman.

2012 Renault Fluence 1.5 dci 110 hp 2016 kasım alındı 45.750 tl
  • Bende aracına pasta cila hare giderici yaptırmak istiyorum. Koltuklarında yıkanması gerekiyor önerilere açığım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Evet orayı da aradım böyle bir fiyatla karşılaştım. Rakamlar çok yüksek kil+demirtozu+polisaj bu fiyatlarda.600 -700 tl bandında olsa düşüneceğim ama 1500 cidden fazla. Hatta bir yer 1900 tl dedi şok oldum

• Arkadaşlar fiyatlar firmaya özeldir. Fakat benim dükkanımda zaten standart olarak her araca demirtozu kil ve pasta boya koruma yapılıyor. Pasta boya korumanın ön işlemi demirtozu ve killeme dir zaten. Ama fiyatlar konusunda bir şey diyemem. Manisa da olsanız görerek daha iyi fiyat verebilirdim.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.