Şimdi Ara

Ankara da acil otomatik şanzımancı lazım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara da bu işle ugraşan özellikle ostim,şaşmaz,ivedik çevresinde otomatik şanzimanci lazım....2001 model otomatik,benzinli pejo 206 aracimda vites sorunu yaşıyorum..özellikle yokuşları çıkarken hafif bir sesle birden araç güçten düşüyor ve göstergede D harfi yanarken birden ışık S ve kar butonu yanmaya başlıyor...yani arka arkaya bir kar,bir S yanip sönüyor...tabi araç çok yavaş ilerliyor artık..aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda düzeliyor.... günde bir iki defa yaşıyorum bunu....sorunun neyden kaynaklandığını açıklarsanız sevinirim...acil tamir ettirmem lazım...adres ve fiyat konusunda bilgi verirseniz hemen yaptırmayı düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madi06 -- 18 Temmuz 2009; 12:19:06 >

• yardımcı olacak bir arkadas bilgi verirse sevinirim....
  • güncell..önereceginiz yerler varsa isimde alabilirim..
  • otomobil genelde sorarsan çabuk cevap alırsın
  • Aracınızla aynı şanzımanı kullanan bir araç sahibiydim. Problem %90 ihtimelle selenoit valflerinden kaynaklanıyor. Bu valfler değişirse problem düzelebilir.Ortalama 500 TL masrafı vardır(şanzıman yağı ile beraber). Eğer bu problemi çözmezse ya da daha garantici çözüm isterseniz hidrolik blok değişimi gerekebilir ki bu da 1000-1200 TL masraf demektir. İstanbul2da yaşadığım için usta tavsiyesinde bulunamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.