Şimdi Ara

ANKARA D&R da sabah 10 da satılan CE sürümler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kimler aldı. dün gece ana konuda vardı ankamall D&R dan almak isteyn. acaba onlar mı aldı?

bu soruyu sormamın sebebi. bir dahaki sefer ne yapabileciğimi hesaplamak. mesela CE için ön sipariş falan vermemek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaf -- 15 Mayıs 2012; 12:38:08 >

• Ben sabah gittim ama , CE için gitmiştim.CE 'yi de önümdeki 2 kişi aldı benim gördüğüm.Ondan önce de 1 kişi içeriden çıkıyordu , taş çatlasa 4 tane vardı yani.Sırada beklerken eğer sizde ''ne sırası bu böyle ? '' ''oyun abi '' ''ne oyunu ya?'' ''bilgisayar oyunu abi'' muhabettini duyduysanız , o sıranın başındaki birkaç kişi işte CE almıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 15 Mayıs 2012; 12:19:58 >
  • her seferınde durum degısıyo be hocam sartlama fazla kendını. sc2de ankarada gece satısı olmustu misal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

Ben sabah gittim ama , CE için gitmiştim.CE 'yi de önümdeki 2 kişi aldı benim gördüğüm.Ondan önce de 1 kişi içeriden çıkıyordu , taş çatlasa 4 tane vardı yani.Sırada beklerken eğer sizde ''ne sırası bu böyle ? '' ''oyun abi '' ''ne oyunu ya?'' ''bilgisayar oyunu abi'' muhabettini duyduysanız , o sıranın başındaki birkaç kişi işte CE almıştı

ben kasadaki bayanı sorguladım. zaten yanına gidince direk sordu édiablo 3 müé diye. 5 tane CE gelmiş.
  • Hangi D&R bu bahsettiğiniz, Tunalı mı?
  • Ankamall bahsettikleri, Cepa'ya da 3 tane gelmiş okuduğum kadarıyla.
  • evt cepada 3 tane olduğunu ve hemen satıldığını söyledi görevli arkadaş. D&R ın sayfada mağaza telefonları var CE isteyenler arayabilir antares veya 365 den belki 1-2 tane çıkar belli olmaz ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben sorduğumda Ankara'da mağazalarının hiçbirinde kalmadığını söylediler, SE ve CE olarak. Bulsam direk alırım yurtdışını bekliyeceğime ama bu saatten sonra sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fustercluck

Ben sorduğumda Ankara'da mağazalarının hiçbirinde kalmadığını söylediler, SE ve CE olarak. Bulsam direk alırım yurtdışını bekliyeceğime ama bu saatten sonra sanmıyorum.

Yuh SE de mi tükenmiş ?
  • Şimdi 365'e sordum, o da mağazalarda yok Aral ile görüşülüyor dedi, daha telefonda CE'den bahsetmemiştim
  • Bende ankamall D&R den aldım zaten CE lik bir bütçem yoktu ama almış bir kaç kişi gördüm almış kadar oldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.