Şimdi Ara

ANKARA ÇAĞDAŞ'TA 4'LÜ GILETTE MACH3 YEDEK 9,95TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: VeNoM

bu kampanyadan dana önce de yapmıştı çağdaş..herkes bir tane alabiliyordu..yani giripte üçer beşer alamıyorsunuz..

demeyin ya
    burada 22 TL 4lüsü.
    Giresun
  • Eskişehir'de de şubeleri var.
    http://www.cagdasmarketler.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: VeNoM

bu kampanyadan dana önce de yapmıştı çağdaş..herkes bir tane alabiliyordu..yani giripte üçer beşer alamıyorsunuz..

hocam öncekini bilmem de bugün ben alırken kasiyere " Fiyatı çok düşmüş. Harika oldu bu" dedim. Bir kaç kutu daha alın ozaman dedi Yani sınırlama yok benden sonraki adam 3 kutu aldı

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orislevin -- 9 Temmuz 2009; 23:43:51 >

• eskişehir çağdaş
    bu kampanyaya dahil mi?
  • geçen günde açıldı bu konu birçoğumuz aldık çağdaştan yenilemeiş demekki kampanyayı tebrikler:)
  • bene aldım 1 tane ama az kalmış herkes alıyor..
    isteyen varsa yardımcı olabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

bene aldım 1 tane ama az kalmış herkes alıyor..

Evet bugün sabah büroya geçerken Çağdaş'a sordum 2 kutu kalmıştı.
  • burda başlığı açılmıştı önceden migroslarda 8 lisi 16,5 tl ye satılmıştı. sonra turbonun 8 lisi + jel 25 e satıldı. tansaş ve migros indirim günlerin oluyor bir hafta orda 4 lüsünün 9,9 a düştüğünü çok gördüm. bulunca depolamak lazım. nasılsa bnozulmaz etmwez. ben heralde indirimlerde depoladıklarım 50 60 kartuş vardır
  • Çağdaş market'in jingle'da çok güzeldir.

Stereo efektle başlar.http://www.cagdasmarketler.com/ Sağ alt köşeden play tuşuna basın. :)

Çağdaş market çağdaş market kaliteyi sizlere getirir... :D,

Mümkün olduğunca Ankara'da çağdaş marketten alışveriş yaparız. Fiyatları dengelidir, Ankara'da güçlüdür.

Kızılay'ın göbeğinde bir şube açtıktan sonra daha da iyi oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

burda başlığı açılmıştı önceden migroslarda 8 lisi 16,5 tl ye satılmıştı. sonra turbonun 8 lisi + jel 25 e satıldı. tansaş ve migros indirim günlerin oluyor bir hafta orda 4 lüsünün 9,9 a düştüğünü çok gördüm. bulunca depolamak lazım. nasılsa bnozulmaz etmwez. ben heralde indirimlerde depoladıklarım 50 60 kartuş vardır

Çağdaş'ta Gilette kampanları çok oluor. Bir ara da 20 Tl lik Gilette ürünü alana bir numara seçtiriyorlardı. Her numaradan bir hediye çıkıyordu. Bana Gilette fusion modeli çıkmıştı
  • ben az önce aldım. ankara kızılaydan..9,95tl
  • Hocam merhaba eğer sizin için uygun olursa bana 2 tane alırmısınız? Bilgilerinizi yollarsanız parasını da yolluyayım mesai bitimine kadar.
    quote:

Orjinalden alıntı: tracy

bene aldım 1 tane ama az kalmış herkes alıyor..
  • iyi de,

bu bıçaklar M3 POWER (yeşil saplı)pilli makinaya uyar mı?

eskişehirde 9,95 tl

uymaz diye almadım

ne dersiniz?
  • mach3 turbo normal mach3 bıçağına uyuyor. yeşili bilmiyorum sapları karşılaştırmak lazım
  • ben yeşillerin farklı olduğunu duymuştum..... mach3 le mach3powerlar aynı makineye uyuyor
  • arkadaşlar isteyen varsa ankaradan hemen aşşağıda market alıyım yarın kargolayabilirim isterseniz yardım olsun yeterki ne olacak sanki elimemi yapışacak 1 tanede çok zarar olur 2 3 tane isteyen farklı kişiler varsa söylesin
  • ne çok mach3 çü varmış,ama mach3 fan clabımız yok hala forumda
  • çok merak ediyorum 100.yıl çagdaş market var.fiyatları çok yuksek hemen karşısında 3-4 market var, en iyi fiyat genelde peynircide oluyor ama insanlar çagdaşdan alışveriş yapıyor. Ben anlamıyorum vallahi daha ucuzu aynı üründe aynı yerde varken insanlar neden buradan alış veriş yapıyor

bu ürün için soylemiyorum, bu urunun fiyatı cazip gerçekten. genel olarak bunun nedeni arıyorum dusunuyorum ben bulamıyorum valla.
  • çağdaş marketten pek alışveriş yapmasamda bu ürün için gittim ve 2 tane 4 lü aldım konuyu açan arkadaşa teşekkürler
  • Bugünde kampanya sürüyormu acaba...Gitsek alabilirmiyiz...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.