Şimdi Ara

ANKARA ÇAĞDAŞ'TA 4'LÜ GILETTE MACH3 YEDEK 9,95TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birazönce Güvenlik Çağdaş markette gördüm hemen aldım kendime 1 tane. Geçenlerde 22 TL ye satılıyordu. Sıcak Fırsat olduğunu düşünüp paylaşayım istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orislevin -- 10 Temmuz 2009; 15:14:25 >

• ulen birde istanbulda yapılsın yawww...
    hep çağdaş hep çağdaş....
  • İzmir de görsem dişimi kırıcam
  • ya büyük marketler dediğimiz migros/carrefour/kiler vs
    bizi çok SEVİYOR (!) Ki bu büyük ihtimal.

ya da bu çağdaş ta satılanların menşei ile ilgili bir problem var

eğer gerçek ürünü bu fiyattan satıyor ve müşterisini kolluyorsa
    helal olsun Çağdaş markete

bu market sadece ANkarada mı var ?
  • Vallahi arkadaşlar gerçekten Çağdaş bir farklı. Şimdiye kadar yaptığım alışverişlerde hediye olarak bile bir çok ürün kazandım ayaklı vantilatör dahil. bildiğim kadarı ile sadece Ankara'da var.

Bu arada ürün bu:

ANKARA ÇAĞDAŞ'TA 4'LÜ GILETTE MACH3 YEDEK 9,95TL

http://www.hepsiburada.com/gillette-mach3-yedek-bicak-4lu/productDetails.aspx?categoryid=336732&productid=sggilletmach3yed4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orislevin -- 9 Temmuz 2009; 17:02:15 >

• Alacak olan varsa bana da 3 tane alırsa parasını gönderebilirim arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahoni_20

Alacak olan varsa bana da 3 tane alırsa parasını gönderebilirim arkadaşlar.

Hocam istiyorsan İşbankası hesabıma parayı geç eve geçerken alıp hemen MNG kargo ile yollayayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101 3’lü prezervatif 1 TL
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • emin diilim ama sanırım realde 4 lüsü 12.99
  • Emin değilim ama oda İzmir de yok sanırım :)

quote:

Orjinalden alıntı: artvan

emin diilim ama sanırım realde 4 lüsü 12.99

orislevin hocam pm attım. Teşekkürler yardımınız için.
  • Arkadaşlar alacak olan varsa yarın hesabında olacak şekilde bana da 2 tane alıp gönderirseniz sevinirim.
    orislevin arkadaşımız saolsun yardımcı olmaya çalıştı fakat elimizde olmayan sebeplerden dolayı onuda sıkıntıya sokmak doğru olmaz. Teşekkürler yardım teklifiniz için..
  • BİM marketlerde, uzun süredir

4 lü alkanlin AA ve AAA modelleri, 1.55 ytl,

gayet uygun fiyat,çinko karbon pillerin 4 lüsü 1 ytl ye satıldığı zamanda, 1.5 liraya alkalin pili kaçırmayın derim
  • Fiyat güzelde kargo ile aradaki fark kapanmaz mı? Sağolsun kargocular minicik ürünlere bile birsürü para alıyorlar.
  • Ptt kargo var hocam Hem 1 adet alınırsa haklısın ama ben hergün traş olan birisi olarak çok ihtiyaç duyduğumdan 2-3 tane almak düşüncesindeyim. Burda kipa carrefourda 17 22 lira siz tahmin edin aradaki farkı. Yardımcı olacak arkadaş müsait bir zamanında bana alıp ptt ile gönderirse çok makbule geçer. Defalarca bunu kipa ve carrefour da yazdım. Bu tür şirketler bu ürünleri ucuz pazarlayabiliyorlar. Siz daha büyük alım gücüne sahipsiniz sizinde bu yöndeki çalışmalarınız müşterinizi memnun edecektir diye bakalım akıllarının ucundan geçerse yararlanacağız
  • Uzun süredir kullan at kullanıyorum. Haftaiçi uğrayabileceğim bir tane çağdaş mağazası var, orda da kaldımı bilemem. Eğer haftasonu bulabilirsem yardımcı olmaya çalışırım.
  • Tamam hocam eğer uygun olursa bana 2-3 tane alırsanız sevinirim. Alırsanız haberleşiriz. Düşünceniz için teşekkürler.
  • banada lazım 2 adet ama nasıl alacağım .Bi gönderen olsa keşke.
  • arkadaşlar fiyat tabiki uygun. ama öyle bence aşırı indirim yok. tabi watsonsta migrosta 20 tl ise yarı yarıya indirim gibi gözükebilir.

cevizlibağda muti marketler zinciri var. burada 11 küsür tl ye satılıyor aylardır aynı ürün. indirimde falan da değil. gerçi muti de herşey daha ucuz piyasaya göre...

şöyle özetleyeyim kısaca

1- çağdaştaki fiyat iyi alınabilir.
    2- benzer fiyatlara istanbulda da bulmak mümkün
  • Ben de hergün traş olan biri olaraktan almak isterim. Eğer Alabilcek olan varsa hesaba parayı geçerim.
    2-3 tane isterim valla. PTT kargo ile de yollanırsa kârda kalırım sanırım
  • bu kampanyadan dana önce de yapmıştı çağdaş..herkes bir tane alabiliyordu..yani giripte üçer beşer alamıyorsunuz..
  • demetevlerdekinde kalırmı acaba yarına
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.