bende aldım ama bıcakları takacak SAPI kaybetmişim napacam Ankaradan mach3 sapı kullamayıp bana hibe edecek hayırsever bir arkadas varmı
Arkadaşlar ben forumu takip etmeyi unutmuşum...Gitti mach 3...ooy oy Halkbanktan havale yaparım alabilecek olan varsa. Giresun'da yok ki alsak
14 Temmuz (Dün) 2 paket aldım. Kampanya hala devam ediyor. Kaçırmayın.
bir ben alamadım şunu ya ist açılsın şu market baksana bizim marketlerden hayır yok
quote:
Orjinalden alıntı: tripolis
quote:
Orjinalden alıntı: VeNoM
bu kampanyadan dana önce de yapmıştı çağdaş..herkes bir tane alabiliyordu..yani giripte üçer beşer alamıyorsunuz..
demeyin ya burada 22 TL 4lüsü. Giresun
Hocam turbosu olmasın sakın o
Bende Giresun yıl bası gibi 5 bıcaklısından anlmıstım bunların 2 uc ve makinesi 21 liraydı, Debboy mevkindeki Sok mağazasında 4 uc ve makinesi ile birlikde 19.90 a gorunce sinir olmustum.
Magazaları iyi gezmelisin.
Hocam ben geçen bakmıştım. Aslında gezmek lazım valla. Doğru söylüyorsun Zor iş be tıraş olmak Ben bir gezeyim en iyisi. Ankaradakiler de bayram etsinler
quote:
Orjinalden alıntı: virtue28
quote:
Orjinalden alıntı: tripolis
quote:
Orjinalden alıntı: VeNoM
bu kampanyadan dana önce de yapmıştı çağdaş..herkes bir tane alabiliyordu..yani giripte üçer beşer alamıyorsunuz..
demeyin ya burada 22 TL 4lüsü. Giresun
Hocam turbosu olmasın sakın o
Bende Giresun yıl bası gibi 5 bıcaklısından anlmıstım bunların 2 uc ve makinesi 21 liraydı, Debboy mevkindeki Sok mağazasında 4 uc ve makinesi ile birlikde 19.90 a gorunce sinir olmustum.
Magazaları iyi gezmelisin.
Ankara'dan almak isteyenler Kızılay Çağdaş markette var. Bugün aldım.
quote:
Orjinalden alıntı: wacker@
Tam olarak nerde yeri? Teşekkürler.
İzmir Cad.
Burdada çağdaş market yok :(
Bende dün BİM'den 4 bıçak + makinesi Fusion modelini aldım hani arkasında favori düzeltmek için tek bıçak olan modelden 19.90 tl
quote:
Orjinalden alıntı: SupremeXXL
quote:
Tam olarak nerde yeri? Teşekkürler.
Milli müdafa cad. Büyükşehir belediyesi altında
Ayrıca bugün Migros'da MACH3 TURBO 4'LÜ 13 küsür TL. fiyatı vardı.
klasik iki ucu keskin jiletle traş olmayı seçmiş birisi olarak mach3'lerin bir bıçağıyla kaç kere traş olunduğunu sorabilir miyim?
quote:
Orjinalden alıntı: erdal312
klasik iki ucu keskin jiletle traş olmayı seçmiş birisi olarak mach3'lerin bir bıçağıyla kaç kere traş olunduğunu sorabilir miyim?
ortalama 1 ay tras olunabiliyor not: sakal sertliği ve tras olma sıklığına göre değişiyor
quote:
Orjinalden alıntı: hasanmustafa06
quote:
Orjinalden alıntı: erdal312
ortalama 1 ay tras olunabiliyor not: sakal sertliği ve tras olma sıklığına göre değişiyor
cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. kaç günde bir tras olunca bir ay gider. her gün traş olunduğunda bir ya giderse 30 traş demek. iki günde bir olan için 15'e düşüyor ki aradaki fark ihmal edilemez değil.
şu 5 bıçaklı yeni gillet fusion a geçtğimden beri mach3 ümü bir kenara kaldırdım
quote:
koşa koşa gittin aldınmı onuda
Napıyım bizi promosyoncu yapanlar utansın Sanada alıyım yetişemezsen
Arkadaşlar şu kızılay çağdaş'ın yerini bana tam olarak tarif edebilir misiniz? Dün kızılay'da işim vardı aklıma geldi çağdaş'a da bakayım dedim ama aklıma çağdaş olarak gelen tüm marketler meşhur peynirci çıktı :) tam olarak nerde çağdaş?
Hocam YKM'nin üst tarafında kalıyor. YKM'den dolmuş duraklarına çıkarken görürsün.
quote:
Orjinalden alıntı: levent_demiralp
Arkadaşlar şu kızılay çağdaş'ın yerini bana tam olarak tarif edebilir misiniz? Dün kızılay'da işim vardı aklıma geldi çağdaş'a da bakayım dedim ama aklıma çağdaş olarak gelen tüm marketler meşhur peynirci çıktı :) tam olarak nerde çağdaş?