Şimdi Ara

Ankara Büyükesat/Gaziosmanpaşa'da KabloNet nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetimi değiştirmeyi düşünüyorum. TTNET yeterince çekilmez ve kötü bir servis sağlayıcı. Şikayet varda puanı 1.7/5. Kablonete geçmeyi düşünüyorum onun da puanı 3.4/5 ve benzer şikayetler açılmış. Bölgemde durum iyi mi diye sizlere sormak istiyorum. Memnun olan/olmayan var mıdır? Yorumlarınız bekliyorum

• bu göreceli bir durum siz menmunken başkası memnun olmayabilir ... oyun oynuyorsanız kablo da ping değeri yüksek diyebiliyorum...Türk telekom dan ne hız alıyorsunuz hocam.. alt yapınız fiber mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhann06 -- 28 Aralık 2020; 1:11:48 >
  • bulunduğun lokasyonda kablonet varken ttnet kullanmak !!!!!

4 yıl' dır kullanıyorum , 2 ket internet kesintisi yaşadım, arıza kaydı bıraktıktan sonra her ikiside 2 saat içersinde çözüldü. cumartesi günüde modem buzuldu, arıza kaydı bıraktıktan 1,2 saat sonra geldiler kontrol edip modemi değiştirdiler. kullandığım paket 100mb/5mb akılı sınırsız. oldukça stabil, minimum 97/98 mb. download 4.7/4.8mb upload aşağısını görmedim.

hanım öğretmen sabah 09:10 dan 15:40 a kadar full online eğitim, iki çoçuk yine aynı saatlerde uzaktan eğitim, ben teknoloji şirketinde çalışıyorum işimiz sürekli proje indirip proje göndermek 15 mb den 3gb lara kadar değişir. bütün bunları 7/24 internete bağlı 4 pc, 1 tablet ve 4 telefon yapıyoruz bir kez olsun ev ahalisinden internette yavaşlık var yok şöyle yok böyle gibi şikayette duymadım. fiyat 94tl. hangi servis sağlayıcıdan bu fiyata bu hizmeti alabiliyorsun.

kısacası ben çok memnunum umarım önümüzdeki yıl bilhassa upload hızı daha yüksek paketler ile gelirler

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhann06

bu göreceli bir durum siz menmunken başkası memnun olmayabilir ... oyun oynuyorsanız kablo da ping değeri yüksek diyebiliyorum...Türk telekom dan ne hız alıyorsunuz hocam.. alt yapınız fiber mi ?

hocam tarifem 16mbit ama 8den yukarısını alamıyorum yıllardır fiber geldi gelicek diye oyalıyor ttnet 4-5 aya gelir diyor şimdi de. Kablonet en düşük ping garantisi veriyor. Özel bi şey beklemiyorum zaten 70-80i geçmese yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: husmenus

bulunduğun lokasyonda kablonet varken ttnet kullanmak !!!!!

4 yıl' dır kullanıyorum , 2 ket internet kesintisi yaşadım, arıza kaydı bıraktıktan sonra her ikiside 2 saat içersinde çözüldü. cumartesi günüde modem buzuldu, arıza kaydı bıraktıktan 1,2 saat sonra geldiler kontrol edip modemi değiştirdiler. kullandığım paket 100mb/5mb akılı sınırsız. oldukça stabil, minimum 97/98 mb. download 4.7/4.8mb upload aşağısını görmedim.

hanım öğretmen sabah 09:10 dan 15:40 a kadar full online eğitim, iki çoçuk yine aynı saatlerde uzaktan eğitim, ben teknoloji şirketinde çalışıyorum işimiz sürekli proje indirip proje göndermek 15 mb den 3gb lara kadar değişir. bütün bunları 7/24 internete bağlı 4 pc, 1 tablet ve 4 telefon yapıyoruz bir kez olsun ev ahalisinden internette yavaşlık var yok şöyle yok böyle gibi şikayette duymadım. fiyat 94tl. hangi servis sağlayıcıdan bu fiyata bu hizmeti alabiliyorsun.

kısacası ben çok memnunum umarım önümüzdeki yıl bilhassa upload hızı daha yüksek paketler ile gelirler

hocam ben de 50mbit almayı düşünüyorum ama ttnette loss ve kopma oluyor. Daha beter olmaktan korkuyorum

• Olağan koşullar altında ttnette daha az pingle oyun oynayanilmeniz lazım. Fakat hali hazırda lokasyonunuzda ttnetten kötü bir hizmet alıyorsanız kesinlikle kablonete geçmemeniz için bir sebep kalmıyor. Kablonet ping konusunu yoksayarsak çok daha hızlı ve stabildir. Bendeki ping sıkıntılarının çoğu modemi kapatıp açmakla düzeliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Hocam ben geçen sene Ankara Türközünde Kablonetin 100 mbps lik paketini kullanıyordum ve testlerde genelde 95 üstü alıyordum. Çoğu zaman oyun da oynardım benim bilgisayarım dışında 3 kişi daha kullanıyordu interneti öyle oyunlarımı etkileyecek kötü bir ping, kesinti vs. olmadı, 8 mbps alıyorum demişsiniz eğer öyle ise ben düşünmeden Kabloneti tavsiye ederim.

• en iyisi sol fiberdir, sol fiber yoksa kablonettir, diğer tüm tt ve tt altyapısı kullanan firmalardan kat kat daha iyidir kablo...

• Latency yüksek.

• Flyingpig kullanıcısına yanıt

kablonet denenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

hocam ben de 50mbit almayı düşünüyorum ama ttnette loss ve kopma oluyor. Daha beter olmaktan korkuyorum

Alıntıları Göster

almışken 100mb al, 7 lira fark vardı aralarında galiba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.