Herkese iyi günler arkadaşlar ben evime internet bağlatmayı düşünüyorum alt yapı sorgulaması yaptığımda gündüzleri vdsl2 45 mbps'e kadar yazıyor ancak akşamları sorguladığımda adsl 15 mbps' e kadar çıkıyor, bunun nedeni ne olabilir başvuru yaparsam vdsl mi bağlarlar yoksa adsl mi. Herkese teşekkür ederim, iyi forumlar.
Türk Telekom kurulum için gelmiyor
Merhaba arkadaşlar ben Ttnete internet başvurusunda bulundum altyapımın uygun olduğunu söylediler ve vdsl 24 mbps paketini seçtim randevu verdiler ancak kuruluma gelinmedi ve teknik problemlerden dolayı kurulumunuz tamamlanamamıştır diye sms geldi (2. gün yine aynı sms geldi). Müşteri hizmetlerini aradığımda saha ekibi tarafından sorunun sisteme yazılmadığını ve tekrar randevu oluşturduklarını söylediler. Bu sefer Saha ekibi arayıp Saha dolabında kapasite olmadığı için kurulum yapamıyoruz dediler. TTneti tekrar aradığımda kesinlikle kapasitenin olduğunu binanızın uygun olduğunu verilerin anlık güncellendiğini söylediler ve tekrar başvurumu aldılar ancak yine ne gelen var ne giden ne de arayan. Bu konuda ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.
Windows10 .exe uzantılı dosya açma sorunu
|
pc kendiliğinden kapanıyor.
|
wifi kim ne kadar download yapmış öğrenme.
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.509 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar