Şimdi Ara

ANKARA - BODRUM arası seyehat.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
15.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önümüzdeki günlerde ANKARA-BODRUM arası arabayla yolculuk yapıcaz

En rahat hangi istikametten gidilir.

Nerede dinlenilir?

Önerilerinizi alabilirmiyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvodor_07

Geçen sene gittik oraya. Denizli'ye kadar yol güzel. Denizli çıkışında güzel yerler var oralarda dinlenebilirsiniz. Daha sonra ise dandik yerler başlıyor. Biz Muğla üzerinden gitmiştik. Aman diyeyim. Bayağı kötü yerler var. Aydın-Milas üzeri gitmek çok daha mantıklı.

Edit: Denizli'ye kadar olan yolu yazmayı unutmuşum. Polatlı-Sivrihisar-Emirdağ-Afyon (Özdilek'de mola verebilirsiniz, yorgun değilseniz hiç girmeden de pas geçebilirsiniz)-Dinar-Denizli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 7 Temmuz 2012; 0:31:19 >
  • aman diyeyim yerler ve kötü yerler dedıgın yer neresi ?

• quote:

aman diyeyim yerler ve kötü yerler dedıgın yer neresi ?
    Denizli-Muğla arasında özellikle kötüydü, şuan nasıl tam bilmiyorum ama ben Aydın yolunu kullanmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

Denizli-Muğla arasında özellikle kötüydü, şuan nasıl tam bilmiyorum ama ben Aydın yolunu kullanmanızı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Milas-Yatağan arası yol genişletme çalışmaları sürmekte. Halen iyi durumda olduğunu söyleyemem ama eskisi kadar da fena değil durum. 10-15 kilometre kadar kötü olduğunu söyleyebileceğim yol var. Onun dışında pek sıkıntı yok.
  • ustat tatilimzin son gunu gecen pazar bodrum yolundaydik, aydindaki tabela ve camdan atmamak icin kendimi zor tuttugum gps cihazimiz hayatimin en rezil yoluna soktu bizi. aydina kadar nereden gelirsen gel ama sakin aydindan sola donup milas yoluna girme!! dag yolu ve o kadar issiz, bozuk bir yol ki 30-40 la gidiyorsun yaklasik 40km. sakin girme. aydindan soke istikametine devam et!! sana iyi yolculuklar iyi tatiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA BELEK ARASI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deBergerac

ustat tatilimzin son gunu gecen pazar bodrum yolundaydik, aydindaki tabela ve camdan atmamak icin kendimi zor tuttugum gps cihazimiz hayatimin en rezil yoluna soktu bizi. aydina kadar nereden gelirsen gel ama sakin aydindan sola donup milas yoluna girme!! dag yolu ve o kadar issiz, bozuk bir yol ki 30-40 la gidiyorsun yaklasik 40km. sakin girme. aydindan soke istikametine devam et!! sana iyi yolculuklar iyi tatiller.

gps le iş yapmamak lazım faydalı olduğu yerler var ama bazen öyle yerlere sokuyo ki
  • quote:

ustat tatilimzin son gunu gecen pazar bodrum yolundaydik, aydindaki tabela ve camdan atmamak icin kendimi zor tuttugum gps cihazimiz hayatimin en rezil yoluna soktu bizi. aydina kadar nereden gelirsen gel ama sakin aydindan sola donup milas yoluna girme!! dag yolu ve o kadar issiz, bozuk bir yol ki 30-40 la gidiyorsun yaklasik 40km. sakin girme. aydindan soke istikametine devam et!! sana iyi yolculuklar iyi tatiller.

doga ile babaşa bir yol desene
    severim böyle yolları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr980 -- 7 Temmuz 2012; 14:19:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Side Chain

Milas-Yatağan arası yol genişletme çalışmaları sürmekte. Halen iyi durumda olduğunu söyleyemem ama eskisi kadar da fena değil durum. 10-15 kilometre kadar kötü olduğunu söyleyebileceğim yol var. Onun dışında pek sıkıntı yok.

+1

Ayrıca Ankara'dan polatlı 'nın 30 km dısına kadar ortalama hız radarı var. Yolda da en az 5 defa radar cevirmesi oluyor dikkat edin..
  • quote:

usta be ankaradan gidecem bodruma
    aydınla ne alakası var ama bodrumdan sonra izmire geçerken o dedıgınız dağ yolunda giderim

• quote:

Arkadaşlar ben de ay başında gideceğim. Kurbanınız olayım şöyle açık bir şekilde yolu Ankara'dan itibaren anlatır mısınız?

Böyle mi gideceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Arkadaşlar ben de ay başında gideceğim. Kurbanınız olayım şöyle açık bir şekilde yolu Ankara'dan itibaren anlatır mısınız?

Böyle mi gideceğiz?

Alıntıları Göster
    aydın yolundan git, afyonda ikbalde dur, :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

aydın yolundan git, afyonda ikbalde dur, :)

Alıntıları Göster
    yeni kullandım bu yolu denizli muğla yolu kötü en iyisi aydından dolanmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: toprak2009

yeni kullandım bu yolu denizli muğla yolu kötü en iyisi aydından dolanmak.

Alıntıları Göster
    Afyonkarahisarda Özdilek-İkbal kavşağında mutlaka mola ver. Pişman olmayacaksın

• Yatağan-milas arası yol çalışması var yollar berbat. Arabana acıyorsan üzülürsün baştan söyleyeyim :D ayrıca afyonkarahisarda kolaylı tesislerinde bi sucuk ekmek yemeyi unutmayın (:

• Yatağan - Milas arası yol berbat. Ayrıca Denizli yolunda 2 radar vardı. Birde Bodrum'a gelirken Güvercinlik'i geçtikten sonra dikkatli ol virajı yollarda Gökçeler Mahallesi tabelasının ardındaki viraj çıkışında radar var aksam 5e kadar orda. Birde bodrum dönüşünde torba kavsagini geçtikten sonra ki petrole koymuşlar bir radar.

• quote:

Orijinalden alıntı: seal05

Yatağan - Milas arası yol berbat. Ayrıca Denizli yolunda 2 radar vardı. Birde Bodrum'a gelirken Güvercinlik'i geçtikten sonra dikkatli ol virajı yollarda Gökçeler Mahallesi tabelasının ardındaki viraj çıkışında radar var aksam 5e kadar orda. Birde bodrum dönüşünde torba kavsagini geçtikten sonra ki petrole koymuşlar bir radar.
    1 hafta önce kullandım yolu .Aydın tarafını deneyin hem yol güzel hem manzaralar keyifli bir yolculuk olur.
  • ankara bodrum arası yaklaşık 12 saatte gıttım dura dura dınlene dınlene
    afyon özdılekte durdum orda yonumu şaşırıp istanbul yoluna sapmışım gerı donup denızlı yoluna gırdım
    yatagan milas arası yer yer tarladan daha berbart yollad ilerledık aracın ön takımı motor ve şanzumanı yola düecek dıye çok korkttum
    onun harıcı bodrum yarım adasının her tarafını gezdım
    kısaca çok ayrı bir dunya sankı
    kuçuk suya 3 tl verdıgım çaya 5 tl verdıgımı bılırım
    ayrıca esnafın çogunun aklı nasıl kazıklarım nasıl parasını alırım derdınde bunların bır çoguda dogu kökenlı vatandaşlar
    teknecısınden taksıcısıne heryerı zapt etmişler
    bırdaha uzun sure gıdecegımı zannetmıyorum bodruma

• quote:

ankara bodrum arası yaklaşık 12 saatte gıttım dura dura dınlene dınlene
    afyon özdılekte durdum orda yonumu şaşırıp istanbul yoluna sapmışım gerı donup denızlı yoluna gırdım
    yatagan milas arası yer yer tarladan daha berbart yollad ilerledık aracın ön takımı motor ve şanzumanı yola düecek dıye çok korkttum
    onun harıcı bodrum yarım adasının her tarafını gezdım
    kısaca çok ayrı bir dunya sankı
    kuçuk suya 3 tl verdıgım çaya 5 tl verdıgımı bılırım
    ayrıca esnafın çogunun aklı nasıl kazıklarım nasıl parasını alırım derdınde bunların bır çoguda dogu kökenlı vatandaşlar
    teknecısınden taksıcısıne heryerı zapt etmişler
    bırdaha uzun sure gıdecegımı zannetmıyorum bodruma
    milas yatağan arası yol yapım çalışması varmış,

güzergahı şu şekilde belirleyin. ankara-afyon-denizli-aydın-söke-milas-bodrum.

sakın ola denizli den muğla yoluna girmeyin dağlıktır ve yamaçtır ve o yol da sizi yatağan milas yoluna çıkarır en sonunda. (: ve yine, nazilliye kadar gelip ordan sakın yatağan yoluna girmeyin aynı hesaptır yukarıdakiyle.

doğru Denizli den Aydın a geçin,ordan otobana girip söke, ordan milas, ordan da bodrum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.