Arkadaşlar Ankara Bilkent Cyberpark B blok' a nasıl giderim?Kızılaya kadar biliyorum ve oraya kadar gidebilirim.Fakat geri kalan kısımı bilmiyorum.Kaç nolu otobüse binicem ve nerde inicem?
Kızılaydan Cyberpark kaç dakika sürer?
kızılay değil de sıhhiye veya aştiye gitsen ordan Bilkent dolmuşları geçer. Dolmuşlar biraz geç gelir fakat cyberparkın önünde bırakır
Tunus caddesini biliyorsan(zaten sorsan herkes gösterir) oradan kalkan Bilkent servislerinden birine binerek direk gelebilirsin. TM veya TDM yazanlardan birine binmen lazım. TD gitmez Cyberpark'a.
quote:
Orjinalden alıntı: canozpinar
Tunus caddesini biliyorsan(zaten sorsan herkes gösterir) oradan kalkan Bilkent servislerinden birine binerek direk gelebilirsin. TM veya TDM yazanlardan birine binmen lazım. TD gitmez Cyberpark'a.
kızılaydayken mi sorucam tunus caddesini? ykm nin o taraf mı yoksa zıttı mı ?yada sıhıyeye doğru mu meclise doğru mu?
görüşmem var cyberpark ta ve saat 9da başlıcakmış.kaç dakika sürer yol?
quote:
Orjinalden alıntı: ibrahimuysalgis
Arkadaşlar Ankara Bilkent Cyberpark B blok' a nasıl giderim?Kızılaya kadar biliyorum ve oraya kadar gidebilirim.Fakat geri kalan kısımı bilmiyorum.Kaç nolu otobüse binicem ve nerde inicem?
Kızılaydan Cyberpark kaç dakika sürer?
bu saatte gidilirmi birader. tecavüzcüler cirit atıyor. daha 2 gün önce o bölgede bi çocuğa tecavüz ettiler. aman sakata gelme.
Bu saatte gideceğini sanmam zaten. Artık gece sokağa çıkmak cesaret işi oldu maalesef
quote:
Orjinalden alıntı: diamondmonster
Bu saatte gideceğini sanmam zaten. Artık gece sokağa çıkmak cesaret işi oldu maalesef
zaten bu saatte gitmeye kalksa kesin bi köşede tecavüze uğrar. o bölgede oğlancı boldur. 24 yaşındaki elemana 3 kişi saldırıp sabaha kadar tecavüz etmişler.