Şimdi Ara

Ankara Balgat Et döner 1 alana 1 bedava (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
4.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Bence kampanya falan yok bir cok yerde ayran ile birlikte 7 lira civarına yenileniliyor biz ordu evinden 4,5₺ ye alıyoruz hem de 100 gr

Ogrenciyiz. Tandigan da ki ordu evine girip alinabiliniyor mu

astegmen olarak askerligimi yapiyorum. oraya bizi bile almiyorlar

nasıl almıyorlar hocam. tandoğandaki astsubay orduevi sizin rahatça girmeniz lazım. ben askerliğimi asteğmen yaparken ankaraya izne geldiğimde merkez ordu evine rahatça giriyorduk kimliiğimiz gösterek. tabi benim dediğim yıl 1999 şimdi değiştiyse bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Bence kampanya falan yok bir cok yerde ayran ile birlikte 7 lira civarına yenileniliyor biz ordu evinden 4,5₺ ye alıyoruz hem de 100 gr

Ogrenciyiz. Tandigan da ki ordu evine girip alinabiliniyor mu

astegmen olarak askerligimi yapiyorum. oraya bizi bile almiyorlar

nasıl almıyorlar hocam. tandoğandaki astsubay orduevi sizin rahatça girmeniz lazım. ben askerliğimi asteğmen yaparken ankaraya izne geldiğimde merkez ordu evine rahatça giriyorduk kimliiğimiz gösterek. tabi benim dediğim yıl 1999 şimdi değiştiyse bilemem

gecen arkadaslar gitmis almamislar bende bidaha gitmedim.ankarada okudugum icin heryeri biliyorum ordu evleri cazip gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

quote:

Orijinalden alıntı: acangir2

Kızılay Cici piknik 100 gr doner 11,00 TL diye hatırlıyorum. Ankara'da yasayıp burayı bilmeyen yoktur heralde.

10 yıldır yaşıyorum bilmiyorum tam olarak nerede hocam?

Kızılay Kumrular sokak'ta,
  • quote:

quote:

quote:

Kızılay Cici piknik 100 gr doner 11,00 TL diye hatırlıyorum. Ankara'da yasayıp burayı bilmeyen yoktur heralde.

valla ben 32 senedir ankaradayım ilk kez duydum
  • Cici piknik kumrular sokaktadır , ufacık bir yerdir , ancak döneri efsanedir ! kömür ateşinde yaparlar en son 2 sene önce filan yemişimdir , uğramıyorum çoktandır kızılaya , Namık kemal orta okulunda okuduğum yıllarda bile vardı , okulu astığmızda ilk oraya giderdik sonra da Atari ' ye ...
  • Evin döneri Türkiye'de tek geçerim. İmkanı olan varsa Çukurambar'da şubeleri var oraya bi uğrayıp tadına bakmanızı öneririm. Etleri Erzincan'dan kendi besi çiftliklerinden temin ediyorlar ve bu da kalitesine yansıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SvlyMmt

Ankara meshur ozcelik aspava et doner, bol salata, cacik, sinirsiz patates kizartmasi, helve dondurma ve uzerine cay... yalnizca 15 tl.. haftasonu yedim gayet memnunum..

Yenimahalle merkez lokantasi.. 13 tl servis doner.. ama yok boyle bir lezzet..

Etlik ozler doner, eski garajlar pecenek doner...

İşim gereği gezmediğim şehir kalmadı, girmediğim lokanta vs. azdır. Etlik Özler Dönerdeki DÖNER gibisini yemedim... Harbiden kral.. tek...
  • gerçekten et yemek isteyenler ankara/kızılay'da mado'nun yanındaki "dönerimiz" isimli lokantaya gitsin. daha bugün öğlen gittim ve sıklıkla giderim yediğim en lezzetli dönerlerden biriydi. ekmek arası fln yemeyin porsiyon yiyin
  • Beyler Öğlen bahsi geçen kebapçıda döner yedim.

Dönerim %50-60 Kıymadan , kesinlikle bana göre değildi.

İçine kıyma konulmuş döner mi olur.

içinde %50 kıyma olan birşeyi 3 alana 1 bedava olsa yine yemem ama bugün bir hata yaptım.
  • 1 beğenen 4 beğenmeyen oldu yorumlara göre. akşam çıkışta bende gideyimde bi bakalım nasılmış yorumlarımı yazarım buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan1907

quote:

Ankara meshur ozcelik aspava et doner, bol salata, cacik, sinirsiz patates kizartmasi, helve dondurma ve uzerine cay... yalnizca 15 tl.. haftasonu yedim gayet memnunum..

İşim gereği gezmediğim şehir kalmadı, girmediğim lokanta vs. azdır. Etlik Özler Dönerdeki DÖNER gibisini yemedim... Harbiden kral.. tek...

en son ankaraya gittiğimde sihhıyedeki özlerden yemiştim.bazlama üzerine getiriyorlar.gerçekten çok güzel.bende tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 3 Nisan 2014; 22:00:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ankizmir

quote:

quote:

en son ankaraya gittiğimde sihhıyedeki özlerden yemiştim.bazlama üzerine getiriyorlar.gerçekten çok güzel.bende tavsiye ederim.

bide etlikte deneyin fırst olursa...

• hocam orayada arkadaşım götürmüştü.etlikte dahada güzel oldugunu belirtmişti.o gün için etlik bize tersti.mayısta ankaradayım.birde etliğe gideyim
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Kumrular demişken, apikoğlnda çiğköfte yemeyeni dövüyorlarn

• dün akşam gittik. 2 adet 150 gram istedik. tabi 4 adet geldi. servis tahta nın üzerine yeni pişmiş sıcacık bir pidenin üzrine dönerler şeklinde. ezme getiriyorlar ama ezmeyi pek sevmedim. çoban salata getiriyorlar ayrıca. döner çok iyi değildi ama 15 liraya 300 gr hesabına göre tam bir f/p ürünü diyebiliriz. döner de yanıp sertleşmiş yerler vardı. yani %5 firesi vardı. ayrıca yaprak gibi kesilmiş değildi ve de çok yağlıydı hafiften de bi koyun kokusu geliyordu. fakat pidesiyle birlikte rahat yenilen bir dönerdi. ben iki tane 150 gr yedim doydum. hanımda bi 150 gr yedi bizim oğlan da 150 nin azını yedi gerisini de biz bitirdik tıka basa doyduk. 1 lt lik kola söyledik 4 tl de o. bakkalda bile 2 tl litrelikler. ilk başta ekmek arası var mı demiştim yok dedi garson ama size ekmek te getirdim dedi getirdi. salatanız soğanlı mı olsun dedi evet dedim bol soğanlı olsun dedi ekstradan bi tabak doğranmış soğan getirdi. ikram olarak çayı gayet güzeldi. servis çok hızlıydı ve bize bakan garson çok ilgiliydi hesa 34 tl tuttu bende 40 tl verdim üstünü istemedim. fiyatlar böyle olursa gidilir ama 1 alana 1 bedava olmazsa pek açık konuşiim gitmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 4 Nisan 2014; 20:09:14 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ankizmir

quote:

quote:

bide etlikte deneyin fırst olursa...

Aynen Etlikteki özlerin dönderli pdesi muazzamdır hele birde kaşarlı dönerli pidesi daha da muazzam dır

• quote:

quote:

Etlik Ozler candır. Şubeleri yaramaz
  • Aklıma gelmişken türkiyede en iyi et dönerlerden biri Kelkitte yenir.
  • Heyt be benim memleketim Balgat 'im nasilda ozledim 1 aydir gitmiyorum basligi gordum depresti yine toprak kokusu Son geldigimde Balgat Ozlem donerde 3 kisi bu sekilde doner ortaya 6 lahmacun fıstıklı kadayıf yaninda ayranlar kolalar cay vs. 75 lira odedim..

Tavsiye edebilirim ozlem doneride mhp nin hemen ust tarafinda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

quote:

quote:

valla ben 32 senedir ankaradayım ilk kez duydum

Ben 34 senedir ankaradayım bende ilk kez duydum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.