Şimdi Ara

Ankara Balgat Et döner 1 alana 1 bedava (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
4.000
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de et döner tek yerde satılır: Bursa Kent Meydanı'ndaki Uludağ Kebapçısı. Kömür ateşinde pişer, kuzu etinden imal edilir. Servis tabağının üstünde pirzola parçaları vardır lokum gibi. Nefis turşuyla servis edilir. 150 gramdan fazla tereyağı ihtiva eder. Porsiyonu 22 liradır ama böyle kampanya adı altında 150 gramına 7,5 lira istenen pişmiş kıymadan çok daha ucuzdur f/p olarak.

Demem o ki, pişmiş kıymaya bu paralar haramdır. Hele kampanyasız fiyat içler acısı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 gram 12 lira kilosu 120 liramı yuh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Türkiye'de et döner tek yerde satılır: Bursa Kent Meydanı'ndaki Uludağ Kebapçısı. Kömür ateşinde pişer, kuzu etinden imal edilir. Servis tabağının üstünde pirzola parçaları vardır lokum gibi. Nefis turşuyla servis edilir. 150 gramdan fazla tereyağı ihtiva eder. Porsiyonu 22 liradır ama böyle kampanya adı altında 150 gramına 7,5 lira istenen pişmiş kıymadan çok daha ucuzdur f/p olarak.

Demem o ki, pişmiş kıymaya bu paralar haramdır. Hele kampanyasız fiyat içler acısı.

hocam sen ne yaptın ya.iskender sevdalısı bir adama bunlar soylenırmı.allahtan az önce et tükettim :) genede canımı çektirdin.biran kafamda canlandı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: azraelhusam

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: azraelhusam

Ankara balgat'ta bugüne kadar mangal seçenekleriyle hizmet veren Mangalevi et döneri satışa sunmuş...

ve alışana kadar 1 alana 1 bedava sloganıyla kampanyası var.

150gr et döner 15 tl; 100gr et döner 12tl... adresler buradahttp://www.mangalevi.com/

lezzetini sorarsanız bence başarılıydı :)

son tarih haftasonu imiş...

gereksiz bi kalabalık var mı hocam et dönerde. bi de ekmek arası mı servis mi hocam. biraz bilgi verebilirmisiniz

öğle arası doluydu mekan ama bir afiş, reklam vb. olmadığı için çokçok kalabalık olacağını düşünmüyorum. servis bir pidenin üstüne net 150 gr et döner yanına salata ve acılıezme

teşekkürler hocam bu mangalevi ceyhun atf Kansu da değil miydi. ben caddeye girdim göremedim. sonr internetten bakim dedim adres çetin emeç olarak gozüküyor geri dönmedim bl daha

• Martı eti olmasın arkadaşlar
  • Tavuk dönerin kg fiyatı istanbul 50 tl
    Et döner 100 tl genel olarak fiyatlar bunlar.

Bu fiyatı uygulayan yerlerde yine tavuk iskender 10-12 tl (ki tavuk iskender nedir arkadaş?)
    Et iskender ise 12-16 tl porsiyon fiyatlarıdır.

Ki her işletmede en önemli şey dükkan kirası, bulunduğu muhit ve sürüm satışı mı yoksa, fix fiyat politikası mı güttüğü önemlidir.

En basiti üsküdar merkezde 2 tlye tavuk döner satanda var (40-50 gr koyup) 75 gr-100 gr koyup 5 tlye satanda var hatta menülü yanında ufak ayran beleş vs. yapanda oluyor.

Gıdada kalite ve güven esastır fiyat değil.
  • balgatı bilmeyen konuşmuş.

neredeyse balgattı tüm lokantacıları bilirim.
    en iyisini sorarsan masabaşı tabikide
    fakat f/p sorarsan aspava
    adamlar dondurmalı hevasından tut salatasına semaverine patetsine kadar herşeyi yanında getiriyor.
    bunarı solememin sebebi burdaki lokantalar. sallayanların bildigi gibi tavuk doner 3 4 lira değğil.
    sağlam oturdun mu yiyorsun. bi misafirini goturdun mu mahcup olmuyorsun.

bu araada bugun bende gitim. doner ve ekmegi harika fakat ikramı az ve cok kotu(keske getirmeseydi)
    ama dediğim gibi burda 7.5 tl ye doner cok iyi fiyat.
    haber veren arkadasa tesekkurler. en az 2 kere daha giderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Türkiye'de et döner tek yerde satılır: Bursa Kent Meydanı'ndaki Uludağ Kebapçısı. Kömür ateşinde pişer, kuzu etinden imal edilir. Servis tabağının üstünde pirzola parçaları vardır lokum gibi. Nefis turşuyla servis edilir. 150 gramdan fazla tereyağı ihtiva eder. Porsiyonu 22 liradır ama böyle kampanya adı altında 150 gramına 7,5 lira istenen pişmiş kıymadan çok daha ucuzdur f/p olarak.

amma sallamışsın görmeden, yemeden... döneri kıymasızdı keşke bir sorsaydın... kampanyasız fiyatı umrumda değil ben bugun yediğime bakarım...
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    3 porsiyonda sana söyleyeyim canın çektiyse
  • Ankara meshur ozcelik aspava et doner, bol salata, cacik, sinirsiz patates kizartmasi, helve dondurma ve uzerine cay... yalnizca 15 tl.. haftasonu yedim gayet memnunum..

Yenimahalle merkez lokantasi.. 13 tl servis doner.. ama yok boyle bir lezzet..

Etlik ozler doner, eski garajlar pecenek doner...

• Ucuz diye oyle her yerde doner yenmez. Et doner basli basina yemektir ve iyisini yapmak cok ciddi bir caba ister.

Etin danadan alindigi yer, pismesi icin kullanilan yag ve orani, etin marine edildigi baharatlar ve sivilar... bunlarin hepsi lezzetine ayri ayri katkida bulunur.

Kelle etine Veya dos etine basiyorlar kuyruk yagini; kokudan, vicik vicik yagdan yenmiyor.

donerin uzerinde yag donmussa, yag kokuyorsa..hele hele donere elinizi surduyseniz ve o elinizde berbat bir yag kokusu olduysa, (hayatimda boyle doner yemedim, efsane, cart curt.. yorumlara bakilmadan) oraya bir daha gitmeyin. boyle cok mekan var. Overler de overler.

Son donemde iki muhtesem doner yedim. Biri izmir'de hisaronu donercisi. Porsiyonu 18tl. Mekan sahibini bizzat tebrik ettim. kusursuz bir lezzetti. Digeri de itfaiye meydani'nda mutlu Piknik. Porsiyonu 13tl. mekan pistir ama doneri enfestir. gurme ve gastrolog adi altinda ortaligi gazlayan, fiyatlarin zamlanmasina sebep olan cahil cuhela zaten burayi hic bilmez. iyi ki de bilmez. boylece 13 liraya siir gibi doner yemeye devam ederiz. Tabagi bile isitip verirler. Boyle isini duzgun yapan adamlardir

Baska guzel yerler var elbette. onlara da severek gidiyorum. Ama bu ikisi donerin sicakligindan tutun her seyine kadar beni memnun etmis yerlerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Bence kampanya falan yok bir cok yerde ayran ile birlikte 7 lira civarına yenileniliyor biz ordu evinden 4,5₺ ye alıyoruz hem de 100 gr

Ogrenciyiz. Tandigan da ki ordu evine girip alinabiliniyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikg

balgatı bilmeyen konuşmuş.

neredeyse balgattı tüm lokantacıları bilirim.
    en iyisini sorarsan masabaşı tabikide
    fakat f/p sorarsan aspava
    adamlar dondurmalı hevasından tut salatasına semaverine patetsine kadar herşeyi yanında getiriyor.
    bunarı solememin sebebi burdaki lokantalar. sallayanların bildigi gibi tavuk doner 3 4 lira değğil.
    sağlam oturdun mu yiyorsun. bi misafirini goturdun mu mahcup olmuyorsun.

bu araada bugun bende gitim. doner ve ekmegi harika fakat ikramı az ve cok kotu(keske getirmeseydi)
    ama dediğim gibi burda 7.5 tl ye doner cok iyi fiyat.
    haber veren arkadasa tesekkurler. en az 2 kere daha giderim

hocam bu mangalevi ceyhun atf Kansu da değil miydi. ben caddeye girdim göremedim. sonr internetten bakim dedim adres çetin emeç olarak gozüküyor geri dönmedim bl daha . tam yerini tarfi edebilirmisini acaba. teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Bence kampanya falan yok bir cok yerde ayran ile birlikte 7 lira civarına yenileniliyor biz ordu evinden 4,5₺ ye alıyoruz hem de 100 gr

Ogrenciyiz. Tandigan da ki ordu evine girip alinabiliniyor mu

astegmen olarak askerligimi yapiyorum. oraya bizi bile almiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 3 Nisan 2014; 9:09:52 >
  • Kızılay Cici piknik 100 gr doner 11,00 TL diye hatırlıyorum. Ankara'da yasayıp burayı bilmeyen yoktur heralde.
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    ceyhun atuf ile cetin emeç kavşağı birleşiminde.
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    bizim arkadaşın babası asker tam rütbvesini bilmiyorum arkadaş hergün alıyor bize getiriyor hep beraber yiyoruz
  • Konuda bahsi geçen yerde bugün döner yiyecekler bir fotoğrafını çekseler..

döner de kıyma var mı yokmu görsek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acangir2

Kızılay Cici piknik 100 gr doner 11,00 TL diye hatırlıyorum. Ankara'da yasayıp burayı bilmeyen yoktur heralde.

10 yıldır yaşıyorum bilmiyorum tam olarak nerede hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikg

ceyhun atuf ile cetin emeç kavşağı birleşiminde.

çok teşekkürler ben dün direk içeri girdim sanki ceyhun atııf kansunn başlarında gibi aklımda kalmıştı demek ki tam başındaymış. orda da acaip park sorunu var en iyisi migrosun oraya bırakmak arabayı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.