Şimdi Ara

Ankara Arac Kiralama 'Tavsiye ve Tecrubeler'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
9.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

21-22 Nisan gunlerinde kullanilmak uzere arac kiralama planim var. İlk defa arac kiralayacagim. Aile icin haftasonu Ankara gezisi maksadiyla kiralanacak. Yasim 38. Duz vites tercihimdir. Clio-i20-symbol yeterlidir. Amacim ucuza kacmak degil isimin gorulmesi.

Malum piyasa sartlarinda da basim agrisin istemiyorum. Paradan ziyade kafamin rahat olmasi onemli (kaza, hasar, teslim esnasinda zorluk yasanmamasi asıl amacim).

-Hangi sirketten kiralamaliyim?
    -Nelere dikkat etmeliyim?

Simdiden tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu gunceldir.

• Avis. Direk. Digerlerinde hep bir sikinti yasadim ufakts olsa. Avis musteri memnuniyetine aracindan daha fazla onem veren bir firma.

Sitelerine girin size yakin olan subelerinden gidin alin aracinizi. Internetten secin. Eger istediginiz arac ellerinde yoksa ust model bir baska arac veriyorlar. Avisten ikame olarak bana astra kiralamama volvo cx60 bile verdiler.

Kafaniz rahat olsun ufak tefek cizik ezik leke gibi seyleri takmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 6 Nisan 2018; 9:3:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kurumsal firmalara yönelin. Merdiven altı tiplerle başınız ağrır.
  • Ankara-Konya-Kayseri
    bu muhteşem üçlü den
    ne araç alınır
    ne araç kiralanır
    ne de arabayı bakıma bırakılır
    otomobil mevzusu geçtigi zaman bu üç iç anadolunun muhteşem şehrinin tiplerinden uzak dururum.
    tavsiye de ederim
    ankaralı dostlar yanlış anlamasın, ama böyle malesef.
  • Kurumsal kimliği olan firmalardan(Budget, Enterprise, Avis vs. vs.) sıkıntı yaşamazsınız. Ankara'da bu firmaların genelde 2 şubesi olur. Birisi havaalanında diğeri ya Tunus caddesinde ya da Esat tarafında olur. İnternetten adresleri görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Kurumsal kimliği olan firmalardan(Budget, Enterprise, Avis vs. vs.) sıkıntı yaşamazsınız. Ankara'da bu firmaların genelde 2 şubesi olur. Birisi havaalanında diğeri ya Tunus caddesinde ya da Esat tarafında olur. İnternetten adresleri görebilirsiniz.

Çok net, kurumsal firmalardan kiralayın.

Bir de "aracla.com" var. 2 günlük kiralamada avantajlı mıdır bir bakın, ama saatlik kiralamalarda taksiden çok daha mantıklı. (Saati 17 lira yanılmıyorsam ama belli bir km'ye kadar yakıt da dahil) Tek dezavantajı üyelik ücreti olması, o yüzden sadece 1 kez kiralayacaksanız lüzumsuz olabilir ama ara sıra araç ihtiyacınız oluyorsa ve teslim noktaları da uygunsa bir bakmakta fayda var, o yüzden yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 6 Nisan 2018; 11:37:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    getz icin en uygun kaliteli lastik
    11 yıl önce açıldı
    İstanbul BMW servis tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Besevlerde bildigim iki yer var yaklasik 10 kere arac kiralamistim hic bir sorun yasamadim

• barca1899 B kullanıcısına yanıt
    Firma adini nedir hocam?

• git havaalanına hepsi kurumsal firma başın ağrımaz her firmada var
  • barantula kullanıcısına yanıt
    Yârin o tarafa gidecegim tam adini vereyim. Bir tanesi Beşevler göbekteki ziraat bankasının karsisinda, digeri ise 3. Cadde üzerinde.

• Benim size şahsi tavsiyem GARENTA veya ENTERPRİSE gibi fimalardır.Bu iki firmadan defalarca kiralama yaptım ve hiç bir sorun yaşamadım. Kredi kartınızdan minimum 500 tl depozito kesiliyor ve araç tesliminden en geç 2 gün sonra hesaba geri yatıyor. hiç bir konuda başınız ağrımaz ve araçlar temiz sorunsuz araçlardır.
  • murat2580 M kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Avisle beraber bunlara da bakacagim

• Ankarada; Avis, Budget, Enterprise, Garenta ve CentralTR gibi bir çok kurumsal diyebileceğiniz firmadan defalarca araç kiraladım.

Avis dışından iyi görünür ta ki bir sorun yaşayana kadar saatlerce bekletilirsiniz ve kimse sizinle muhattap olmaz buna call center da dahil. Bu firmanın Preffered kart seviyesinin en üst President club seviyesine 1 yıldan kısa sürede çıkmıştım sorun yaşayınca bir daha kapısından içeri girmedim.

Budget ile Avis ile aynı yapıda olan bir firmadır. İkisi de Otokoç'un hiç bir farkı yok. Hizmet olarak.

Enterprise havalimanındaki şubeden çok memnunum, şehir içindeki şubeden de bi o kadar memnun değilim. Araçlar sürekli pis yapış yapış ve yağ gibi kir içinde teslim ediliyor. Son kiramamda 308 aldığım halde Golf verdiler ve araç neredeyse perte çıkması gereken araba gibi 80i geçince kıçı başı ayrı oynuyordu. Gaza basınca araba silkeliyordu.

En memnun kaldığım Garenta ve Central şu ana kadar. Central beni sırada bekletti diye sormadan upgrade vermişti. Diğer firmalardada defalarca ücretsiz upgrade aldığım oldu ama sırada beklediğim için ilk upgrade Central yapmıştı.

Garenta'da aynı şekilde Xpress kullanıyorum şubeye uğramadan kiralama yapıyorum yani direk arabayı alıyorum. Bana verecekleri araba sistemde görünmüyordu, bu nedenle bekletmeden çift upgrade vermişlerdi.

Ve bu son iki firma hem araç teslim alma hemde geri iade en hızlı işlem yapanlar ve sistem diğerlerine göre daha oturmuş.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Jlozde kullanıcısına yanıt
    Ayrintili cevap icin tesekkurler.

• dün incirlide bi rent a car önünden geçiyodum adam egea kiralamış 2 dk sonra geri döndü bunun kliması çalışmıyo dedi gazı bitmiştir diyo sonrasını dinleyemedim noldu bilmiyorum
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    ben ankaralıyım yanlış anlamadım ama neden ankaradan araç alınmaz merak ettiğim için soruyorum çünkü ben ankara dışındaki araçlara pek sıcak bakmıyorum.

birinci nedeni benim açımdan araba piyasası ankarada çok canlı ve bunu avantaja çevirenlerin çok olduğunu düşünüyorum.
  • Armadanin yakinlarinda avis ve budget var. Avisten 5 kere falan araba kiraladim. İnternetten seçip odemeyi yapiyordum, ellerinde seçtiğim araç olmayinca daha yüksek modelini veriyorlardi. Başım hic agrimadi. Arac kiralicaksaniz bu 2 firmayi tercih edin. Tunus caddesinde ve havaalaninda da şubeleri var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelişi güzel araç kiralanmaz, adı sanı belli olan büyük firmaları tercih edin ückagıtcılık döndürmezler başınız agrımaz. Avis europcar gibi büyük firmaları tercih edin.

Onların zaten sözleşmesi dışına cıkamıyorsunuz ya kiralarsınız yada kiralamazsını.

Burda şuna dikkat edin araç kaportasını en ince ayrıtısına kadar bakın camlarda çizik çatlak durumuna bakın . Zaten araç tesliminde görevli her yerine bakıyor herhangibi bir çizik vurukta elindeki kagıda işliyor. Gözünden kaçabilir dolayısıyla sizde bakın.

Kasko olayına girmeyin full kasko diyorsunuz max 2000 tlsini karşılıyor

Full depo teslim alıp , teslim ediyorsunuz.

Kaza yaşamadım Allahta yasatmasın butür durumda ne olup bitiyor bilmiyorum.

Ceza yediğinizde ben radara girdim 2-3 ay sonra sizi arayıp ödeme gercekleştiriyorsunuz aradan 2 ay geçince 35 tl ücret kesiyor hizmet bedeli adı altında bunun için ugrastım sonuc elde edemedim mahkeme ile ugrasmak durumunda almak gerekiyormuş.

Büyük firmaların kampanyaları oluyor.

Mesela vadadone şifresiyle budget , kredi kartı kampanyası avis..

Europ car ile manuel fluens kirala Ellerinde zATen yok otomatik versinler benim tavsiyem bu sekilde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.