Şimdi Ara

Ankara - Anamur arası güzergah önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Ankara - Anamur arasını yakın zamanda tecrübe edip güzergah önerebilecek arkadaş var mıdır acaba?



  • Yapay Zekanın Yanıtı

    Ankara - Anamur Arası Güzergah Rehberi

    Ankara'dan Anamur'a seyahat planlıyorsanız, en iyi güzergahı ve mesafeyi öğrenmek önemlidir.

    Mesafe ve En İyi Yol

    Ankara ile Anamur arasındaki yaklaşık mesafe 1220 kilometredir. En iyi yol güzergahı, Ankara'dan Silifke'ye ve ardından Silifke'den Anamur'a geçmektir.

    Ankara - Silifke - Anamur Güzergahı

    • Ankara'dan Silifke'ye: Yaklaşık 780 kilometrelik bir yolculuktur ve yaklaşık 9 saat sürer.
    • Silifke'den Anamur'a: Yaklaşık 440 kilometrelik bir yolculuktur ve yaklaşık 5 saat sürer.

    Alternatif Güzergahlar

    Ankara'dan Anamur'a alternatif güzergahlar da mevcuttur, ancak daha uzun ve daha az verimli olabilirler.

    Ankara - Anamur Otobüs Güzergahı

    Ankara'dan Anamur'a otobüsle seyahat etmek de mümkündür. Otobüs yolculuğu yaklaşık 15-18 saat sürer ve bilet fiyatları 150-250 TL arasında değişebilir.

    Seyahat İpuçları

    • Seyahatiniz için önceden plan yapın ve hava durumunu kontrol edin.
    • Uzun bir yolculuk olacağı için konforlu bir araç seçin.
    • Gerekli molaları vermek ve yorulmamak için sık sık mola verin.
    • Yemek, su ve diğer temel ihtiyaçlar için uygun malzemeleri yanınıza alın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • karaman-mut-gülnar-aydıncık-anamur en kısa ve hızlı yoldur. onun dışında konyadan-ermenek ve yayla yolu yada silifke üstünden daha düzgün ve uzun yol ile gidebilirsiniz.
  • selam hocam ben gittim 1 sene önce tekeli'ye. ankara-konya-karaman-mut muttan sonra gülnar var. yol dağlık epey ve çok virajlı. benim için gündüz oraları geçmek çok zevkli ama gece çekilmez oluyor ve zor. gülnara doğru gitmeyip muttan silifkeye dönebilirsiniz. sahilden gidebilirsiniz yol uzuyor ama daha rahat.

    gündüz geçeceksiniz gülnardan devam edin derim. eğlenceli oluyor dağ yollarında araba kullanmak. gülnardan sonra aydıncık geliyor oradan anamura sahil yolundan devam ediyorsunuz. iyi yolculuklar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elcas

    karaman-mut-gülnar-aydıncık-anamur en kısa ve hızlı yoldur. onun dışında konyadan-ermenek ve yayla yolu yada silifke üstünden daha düzgün ve uzun yol ile gidebilirsiniz.
    Karamandan giden yol, virajlı, dağ yolu değil mi? Çok berbat olduğu söyleniyordu eskiden. Şimdi nasıl bilmiyorum. Hatta bir arkadaşım 20-22 sene kadar önce üniversiteye kayıt için gidip, üniversiteyi ve Gülnar'ı beğenmemiş ama sırf o yoldan geri dönmemek için kaydoldum demişti.
  • @elcas Teşekkür ederim hocam, arabada biraz kalabalık olacağız Silifke üzerinden gitmek daha mantıklı gelmeye başladı.

    @SeniBenSevdim.. Sabaha karşı yola çıkacağız inşallah hocam ama bahsettiğim gibi kalabalığız biraz. Mut'tan Silifke tarafına dönmek daha iyi gibi şu an için Çok teşekkür ederim.

    @MÜŞAVİR Ahaha güzel hikayeymiş hocam
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    her türlü viraja gireceksiniz. başka şansınız yok. adana-mersin-silifke üzerinden de gidebilirsiniz. ancak yine de aydıncık virajlarına girersiniz. ayrıca yol ciddi uzar. gülnardaki dağlık yollarda 20 ile gitseniz bile daha hızlı olur.
  • Sadece Mühendis kullanıcısına yanıt
    silifkeye inen yol daha düzgün ama yine dağlık yol. zaten muta kadar da dağlık. sertavuldan geçeceksiniz. silifkeden sonra aydıncıka kadar daha düzgün yollar var. yine de değmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mut - Silifke üzerinden sağ salim gittik hocam. Dönerken de Cennet - Cehennem ve Kız Kalesi taraflarına uğrayıp Erdemli üzerinden döndük. Bir sonrakine kısmet olursa Gülnar üzerinden gideriz inşallah
  • Sadece Mühendis kullanıcısına yanıt
    Gülnar üzeri tam bir eziyet Özellikle sürücü dışındakilere işkence

    En kısa yol Gülnar üzeri ama çok konforsuz
    Genellikle tercih edilen Silifke üzeri Yaklaşık yarım saat uzatıyor ama konforlu Ayrıca yolu uzatmasına rağmen Gülnar üzeri ile aynı yakıt tüketimi
    En uzun yol Erdemli Mersin üzeri Gerek var mı yok mu size kalmış

  • Sadece Mühendis kullanıcısına yanıt
    memleketime selam söyleseydiniz. kurban eti başkadır.
  • mut zeyne gülnar er aydincik anamur yolu 50 km kısaltır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece yarım saat farkla duz yoldan gidilmesi tavsiyedir. yani mut silifke anamur.
  • Bu rotada yeni bir yol yapıldı bilgisi olan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.