Şimdi Ara

Anivia HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anivia hiç oynamadım daha önce. Alınabilecek bir heromu ve oynanırmı ? Buildi nedir tam olarak. Bu metada görürmü. Onun yerine önerebileceğiniz 3150 ip lik hero varmı ?

• Build olarak ROA, Athene, Rabadon, Liandry diye gidiyor.

Ben öneririm. Geçenlerde oynama fırsatım oldu. Oyunun erken safhasında çok mana sıkıntısı çekse de latede çok işe yarıyor. Dar alanda 5 kişiye stun atmışlığım var.
  • gp
  • 2 farklı seçenek var ,

tear-athene-liandry - void ....
    tear-roa- void

Eşya olarak ap'den çok magic penet kasacaksın . Oynamak istersen her şampiyon oynanır ama gidip de AD bir şampiyona karşı seçilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 13 Eylül 2015; 20:08:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Build olarak ROA, Athene, Rabadon, Liandry diye gidiyor.

Ben öneririm. Geçenlerde oynama fırsatım oldu. Oyunun erken safhasında çok mana sıkıntısı çekse de latede çok işe yarıyor. Dar alanda 5 kişiye stun atmışlığım var.

video yoksa inanmam
  • Genellikle ap ye dayalı ve mana ya dayalı itemler tercih ediyorum aniviaya.İlk levellerde direk asırlık sopa çıkmaya gayret ediyorum.Asırlık sopa yı tamamlayınca gerisi geliyor zaten.Komboyu bilirsen başka karekter oynamassın zaten :D
  •  Anivia HK.

http://www.lolskill.net/summoner/TR/lll%20Tyrion/champions

Earlyde mana sıkıntısı çeken ama belli bir seviyeden sonra hard damage çıkaran bi champ anivia. RoA çok nadir kasıyorum karşıda böyle rengar riven master tarzı direk tek atıcak,yakalandığım zaman saniyesinde öleceksem falan roa kasıyorum onun dışında kasmam çünkü hem tear hem roa stacklenmesi çok çok uzun sürüyor dakka 20ye kadar itemın olmuyor resmen. İlk base atışımda tear alıyorum sonra eğer yeterince gold yoksa ludenin küçük parçasını alıyorum ms için. Daha sonra çizme luden zhonya rabadon falan gidiyor. Eğer karşı takım çok tankyse liandry alıyorum magic pen için.
    Diana akali tarzı direk dibine girebilen champler zorluyor aniviayı. Ayrıca mide gelen yasuo zed dışındaki ad champler. Mesela mid riven,mid irelia. Bunlar gerçekten zorluyor.

•  Anivia HK.

http://www.lolskill.net/summoner/TR/lll%20Tyrion/champions

Earlyde mana sıkıntısı çeken ama belli bir seviyeden sonra hard damage çıkaran bi champ anivia. RoA çok nadir kasıyorum karşıda böyle rengar riven master tarzı direk tek atıcak,yakalandığım zaman saniyesinde öleceksem falan roa kasıyorum onun dışında kasmam çünkü hem tear hem roa stacklenmesi çok çok uzun sürüyor dakka 20ye kadar itemın olmuyor resmen. İlk base atışımda tear alıyorum sonra eğer yeterince gold yoksa ludenin küçük parçasını alıyorum ms için. Daha sonra çizme luden zhonya rabadon falan gidiyor. Eğer karşı takım çok tankyse liandry alıyorum magic pen için.
    Diana akali tarzı direk dibine girebilen champler zorluyor aniviayı. Ayrıca mide gelen yasuo zed dışındaki ad champler. Mesela mid riven,mid irelia. Bunlar gerçekten zorluyor.

• Ben de Roa'yı gereksiz buluyorum. Fakat ben tearda kasmıyorum direkt athene gidiyorum. Karşımdaki ad ise direkt zhonya kasıyorum. Hunharca sağa sola q atmadıktan sonra mana yetiyor bence.
  • Tavuklu dondurma severmisin
  • Haligarsi kullanıcısına yanıt
    Genelde kimlere karşı oynuyorsun? Bir Zed'e veyahut Yasuo'ya karşı oynadın mı hiç?
  • Tek bildiğim stun tutarsa tek atıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 yıldır oynuyorum, tecrübelerimle söylüyorum, çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocabaskan

Genellikle ap ye dayalı ve mana ya dayalı itemler tercih ediyorum aniviaya.İlk levellerde direk asırlık sopa çıkmaya gayret ediyorum.Asırlık sopa yı tamamlayınca gerisi geliyor zaten.Komboyu bilirsen başka karekter oynamassın zaten :D

Demek anivia ya ap ve mana kasiyorsun çok ilginç ben as ve crit üzerine gidiyorum çok güzel oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zed sıkıntı değilde yasuo kanser.
  • Anivia çöp.Gelsin eksiler.

• RIP Gwen Stacy kullanıcısına yanıt
    Siftah benden

• Şu mübarek günde anivia ya çöp diyen çarpılır.

• 220v nick bakabilirsin.Prof Anivia oyuncusuyum.Rune ve mastery sayfam mecvut inceleyebilirsin.

Oynayışa gelince;

Doran+2 pot fix başla.

Mümkün olduğunca minion kaçırma ve skill shot dayalı olduğu için Q kaçırmamaya çalış.2 lvl kadar 8armor pen olduğu için rune de auto atack ile minionlardan damage yemeden karşıya hasar ver.Ve en önemlisi çok dikkatli ol çünkü ağır bir champ kaçması zor.Yumurtanı cok iyi kullanman lazım.Karşı taraf seni kolay hamle sanarken gelsin dive atsın.720g olana kadar sabret ve base döndüğünde Tanrıça Gözyaşı itemini al.Yanına mana can potu ile destekle.Kesinlikle q tutturmadan e atma.Gereksiz mana harcama olur.2. item roa(asırlık sopa) bot tamamla.Sonra başmelek asası.2 item bitince senin 385 ap + 2950 mana olacak.Bundan sonraki itemler senin tercihin oyunun akışına göre , zhonya hiçlik değneği , cehennem asası vs. 9lvl de direk ziynet geliştir ve etrafını wardsız bırakma.Kendini koruman önemli.Oynaya oynaya skil shot alışacaksın.

zed karşı: bitkinlik al ve durmadan atack ver senden korksun.reflesklerin iyise gölgesinden de kaçarsan tadından yenmen.Zed karşı sıkıntı biraz.
    fizz: fizz uzaktan vurma skili yok.Minionlara yaklaştığı gibi 1. lvlde direk 1 at ve düz atack ver.hemen geri çık miniondan atack yeme.6 lvl e kadar fizz parçalaman lazım yoksa seni yer.
    yasuo: yasuo koşarken pasif dolduğunda hemen atack ver ve kalkanı boz.mümkün olduğunca minion uzak dur ama kaçırma.yasuo karşı çok iyi skill shot olması lazım.
    ahri : ahri karşı full pasif oynican mecbur.gang gelmeleri lazım.yumurtanı kullanarak üstüne çekip yumurta haline düşersin bu şekilde kill alma oranın yüksek olur.

ek : düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackly -- 24 Eylül 2015; 9:02:08 >

• Farm yaparken ulti yerine q atarsan daha çabuk temizlenebilir.Ulti açıp rakibine q atıp rakibin üstünde patlat.Hem q dan hem de ultiden hasar alır.Q ve ultiden gelen yavaşlatma bitmeden e atarsan iki kat hasar verir.Kaçarken yola ulti aç içinden geçmemek için etrafından dolanır sana vakit kazandırır içinden geçiyorsa zaten q at tek yesin şimdilik bu kadar istersen mesaj at.Bu arada tanrıçanın gözyaşı alıp pasifinden gelen mana işine yarıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.