Alınık GW2 hesabı( HOT+POF olsa yeter)
Yeni başlayacağım.
Merhabalar, ilk aracımı alacağım. Konfordan çok bir beklentim yok isteğim sanayiye az uğramak ve şehir içi yakıt tüketiminin az olması. Marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum.
HOT & POF hesap satılır.
Oyuna başlamak için almıştım ama sarmadı.
GW2 Başlangıç için hesap arıyorum.
hot pof olsa bile yeter. dm
Laptop'a kulaklık takınca cızırtı sorunu
Merhaba, kulaklıktan kısık sesli bir cızırtı geliyor, bazen ince tiz bir ses de ekleniyor buna, mouse tekerleğini falan oynatınca ya da bir uygulama açınca vs. biraz daha değişiyor ses, garip bir sorun... müzik vs. açınca ses yüksek seviyede olursa duyulacak kadar değil ama ses azsa ya da tüm sesler kapalıysa ortaya çıkıyor , sebebi nedir, bir çözümü var mı? Kulaklığı başka bilgisayarlarda denedim bir sorunu yok. Hoparlörde de sorun yok. Garantiye gönderdim; "sorunun ismi cooler bir şey bir şey, çözümü yok maalesef" dediler..
P2W olmayan MMORPG tavsiyesi
Merhabalar,
Eğlenmek için gireceğim, daha çok PVE takılacağım bir oyun istiyorum. Ama asıl istediğim oyunun P2W olmaması. Yani parayla alanacak çoğu şeyin emekle de alınacağı, para yatıranın yatırmayana farkının sadece zamandan ve amelelelikten tasarruf olduğu bir oyun?
G2W ve Black Desert'in adını çok duydum. Bunlar için ne dersiniz?
Merhabalar,
Birkaç hafta önce Acer Nitro AN515-54 model bilgisayarı 2. el olarak aldım. Sistem özellikleri şu şekilde:
GTX 1660 Ti.
i5 9300H.
16 GB RAM (tek slot)
500 GB SSD.
120 Hz ekran.
Sistemi aldığımdan beri performans olarak yeterli bulmadım. İnternetten baktığım videolarda yüksek FPS değerleri ile oynanırken bende durum böyle olmuyor. Format atıp tekrar denedim, Acer'in sitesinden işlemci ve chipset driverlarını kurdum, ekran kartı driverını güncelledim. Yine aynı. Çok oyun oynayan birisi değilim ara sıra LoL giriyorum onun dışında girmiyorum. Oyun oynarken arkada çalışan Windows ve Acer uygulamalarından başka uygulama yok. Oyunun sesi bile açık değil. LoL'de ise yüksek ayarlarda 120 FPS değerine sabitlememe rağmen oyun içinde FPS 90-120 arası gidip geliyor. Ben daha çok performans bekliyordum bu bilgisayardan. Bu değerler normal mi?
Bu üc dersin de özet konu anlatımının olduğu bir PDF yahut özet olmayan kitap PDF'i var mı?
İnternetten baktığımda ücretli cıkıyor hep. Teşekkür ederim.
Samsung M21 Birçok Sorun
|
240 GB SSD Tavsiyesi
Merhabalar,
250 TL bütçe ile SSD almak istiyorum. Şuanki bilgisayarımda 120 GB yıllanmış bir harddisk bulunmakta. Halihazırda indirim var ve 2 seçeneğim var:
Kinston A400 SSDNow 240 GB
Sandisk SSD Plus 240 GB
Sata 3 bağlantı bilgisayarımda var. Bu ikisi arasından bana sorun çıkarmayacak ve uzun süre gidecek SSD hangisidir?
Çok fazla yükleme yapmam, format atmam.
Birde DRAM muhabbeti var tam anlamış değilim. Bu 2 modelin herhangi birinde DRAM var mıdır?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 161
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 27.118 (Bu ay: 467)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware