Şimdi Ara

Anında Kredi (Düşük Miktarda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aslında bunun için kredi çekmeye bile değmez ama çekmem lazım.
    2000 ytl civarında falan bi kredi almam lazım.
    3-4 ayda filan da geri ödeme düşünüyorum.
    Her şekilde bu kredi alınabilir ama, anında alabileceğim bi banka ya da seçenek varmı.
    Yani beni onlarca belgeyle günlerce uğraştırmadan düşük miktarda kısa vadeli kredi alabileceğim
    bi seçenek biliyomusunuz.

Atıyorum bugun başvursam yarın hesabımda olacak para mesela..

• Garanti Bankasında 5 dakikada kredi diye bir düzenleme var ama sadece onay için.
  • halkbank 5000ytl' ye 0,55 faiz alıyor. çok uygun bence
  • ben de düşünüyorum ama 10000 ytl taşıt kredisi ne kadar faiz öderim ve hangi bankadan almamı tavsiye edersiniz
  • yanlış okudum
  • Arkadaşlar bu önerdikleriniz benim dediklerimi karşılıyormu ama ?

Yani benden belge götür belge getir olayları varmı.

Hemen ihtiyacım var o yüzden soruyorum. Atıyorum; yarın elimde olmalı para ya da en geç öbürgün
  • Öyle yapmak istemiyorsan yüksek limitli kredi kartın olacak gidip taksitle altın alacaksın sonra o altınları bozdurup nakit paraya çevireceksin. Bankadan kredi almaya kalkarsan bir ton belge istiyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Birden fazla banka kredisi
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Öyle yapmak istemiyorsan yüksek limitli kredi kartın olacak gidip taksitle altın alacaksın sonra o altınları bozdurup nakit paraya çevireceksin. Bankadan kredi almaya kalkarsan bir ton belge istiyorlar...

Evet, mantıklı.

Bir de Citibank ''ürünü alın biz taksitlendirelim'' diyor ama nakit lazım galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Öyle yapmak istemiyorsan yüksek limitli kredi kartın olacak gidip taksitle altın alacaksın sonra o altınları bozdurup nakit paraya çevireceksin. Bankadan kredi almaya kalkarsan bir ton belge istiyorlar...

Malesef kredi kartım yok.
    Maaş hesabı işbankasında orayı aradım, onların dört dörtlük kredi mi ne öyle bi seçenekleri varmış 0,95 faizle
    ama en az 1 hafta sürermiş sanırım almak.
  • Ne kadarlık kredi alırsanız alın, kimlik, ikametgah, işyeri vergi levhası vs. kesin istiyorlar. 5.000 YTL altı şube onaylı olduğunu biliyorum ve en geç ertesi gün veriliyor. Daha üstü meblağlar için genel merkeze gidiyor oda 2-4 gün arası sürüyor en fazla.
  • poffff
  • Anında kredi için buradanda kolaylıkla kredilere bakabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.