Şimdi Ara

Birden fazla banka kredisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Aylık gelirim 90k türk lirası

toplamda 625k ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum findeksim 1566 puan, son kredi kartı borcu ödememle çok çok azıcık da artmıştır. Bu krediyi 250 24 ay, 250 24 ay ve 125 36 ay olacak şekilde 3 bankadan çekmeyi planlıyorum. Bu şekilde aynı anda 3 farklı bankadan çeken olmuş mudur tecrübesi olan varsa beni aydınlatabilirseniz teşekkür ederim. Hiç taşıt, konut ya da ihtiyaç kredisi de çekmedim. Kredi kartı borcum da bulunmamakta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Geri ödemeleri toplayınca maaşımın %50’si yapmıyor ancak. Bir de krediye başvurdum diyelim olumlu sonuçlandı hemen yatıyor mu bilginiz var mı? 250’nin birini çekemedim diyelim diğerleri de bir işime yaramayacak sonuçta. Bu sefer iade etmek zorunda kalacağım

Para hesabına hemen geçer. 14 gün iade hakkın var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Mesai saatleri gereği şubelere gidemiyorum o nedenle mobilden başvuru yapmak istemiştim zaten 125’i kullanacağım banka dijital bir banka şubesi yok. Müşteri hizmetleriyle görüşsem olur mu acaba gitmek yerine? Bir de maaşın %50’sine kadar taksit ödenebiliyor diye biliyorum hepsinin aylık taksidi toplamda 40 ediyor maaşın yarısı etmiyor. Yine de kredi alamamak da garip geldi açıkçası. Akbank mesela 500k ön onaylı kredi veriyor iş bankası 250k ama 12 ay bunlar. Ben 24 istiyorum keşke verseler

Maalesef bankalar aynı anda 2 bankadan kredi çekilince otomatik olarak diğer kredileri vermiyorlar bunu asmanın yolu varsa bile ben bilmiyorum.Belki tecrübeliler aydınlatır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkür ederim

Evet bankalar ayni anda yada 1 ay icinde kesinlikle 3 kredi vermez en fazla 2 banka taksit odemeleri 45 bin tl yi gecmeyecek sekilde verebilir

Bazende banka istihbarat ekraninda uzerine kayitli

Tasinir tasinmaz tasit varsa bunu gorduklerinde verebiliyolar

Ama hicbirsey yoksa hicbirsey yapmadan 7 8 bankadan bos vadesiz hesap bile actirmiyorlar

Supheli gorup

Banka istihbarat ekraninda ayni hanede kac yildir ikamet ettiginiz surekli adres degistiren biri olup olmadiginizi kac maasli calisan oldugunu bile

Goruyorlar

aralik ayinda garanti ve iş bankasından aynı gece kredi çektim. Üçüncüye ihtiyacım olmadığı için çekmedim. Teoride mümkün. Denemen lazim. Eğer krediyi kullanmak istemiyorsan iade edebiliyorsun.

• yarım saat içinde 3 kredi çekmiştim. tek tek ön onayları alıp peşpeşe çekebilirsin. artık 400000'e kadar bankaya gitmeden kredi çekmek mümkün. bankaya gidersen ve telefonla olacak iş değil, mobilden.

Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü!
  • Teşekkür ederim hocalarım en azından 2 banka için umut verdiniz. Üçüncüyü de mecbur deneyeceğim bakalım. Yani maaşıma göre ve üzerimde de 1 adet 1+1 taşınmazın göründüğü bi durumda kredi vermemeleri de çok üzer. Çekebilirsem önümüzdeki ay deneyimlerimi yazacağım

• Mobil uygulamadan aynı anda 3 tane 250k başvurusu yaptım. 2 tanesi onayladı 3. reddetti. 2 farklı daha bankadan 3. için başvurdum ama onlarda reddetti. Cayma hakkımı kullanarak aldığım 2 tanesini uygulamadan anında iade ettim. Bu arada 250k başvurunca masrafları düşüp 235k falan veriyor.

Gelir 120k, kredi veya kart borcu yok.

Siz hangi bankalardan çektiniz? Ve ön onayı nasıl yaptığınız ben başvurduğum anda bana verdi, ön onaya düşüremedim

Off masrafları çokmuş 250 için :( ben 250+250+125 diye düşündüm ancak o 125 sıkıntıya girer gibi duruyor biraz daha beklesem daha iyi olabilir

400 bin bankaya gitmeden nasil cekiliyor boyle bir bankacilik kanunu mu var bilmedigimden soruyorum

• 400'e kadar ihtiyaç kredisi bankaya gitmeden mümkün. bankanın müşterisiysen ve kredibiliten iyiyse verir. düşük vade yüksek faiz şartlarında kesinlikle önermem. şu an çekilecek tek kredi türü konut. faizler inanılmaz yüksek. konutta 2,55'e kadar inen oranlar bulunuyor.

Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü!
  • Bana 400 bin kredi veriyor ön onaylı,ben çekmiyorum. Bu sizin kredi notunuzla alakalı.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.