Şimdi Ara

Animelerde eşcinsellik olgusu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
8.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • naruto'da eşcinselliği içeren en yakın sahne, orochimaru'nun ses ninjasını bulduğu flashback sahnesidir. çaldığı ekmeğin bedelini kötü ödemişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dergul

naruto'da eşcinselliği içeren en yakın sahne, orochimaru'nun ses ninjasını bulduğu flashback sahnesidir. çaldığı ekmeğin bedelini kötü ödemişti.

Valla şaka maka o Orochimaruda bir .bnelik vardı herkese dil atıyor felan
  • orochimaru masum, eylemi ekmeğin çalındığı yerin sahipleri yapmıştı.
  • Bir de Naruto'nun birinci sezonunda da vardır.

Hatırlayın.
    Haku ve Zabuza arasında ilişki
  • Haku erkek değildi yanlız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

Haku erkek değildi yanlız

İnanmıyorum, o konuyu atlamışsın.

12.bölümde Naruto ile konuşamasının sonunda geçiyor.
  • Harbide öyleymiş mangadan baktım şimdi iyide bunun çocukluğunu felan gösteriyorlardı annesi kızıyordu felan orda kız gibi gösteriyordu diye hatırlıyorum tipide iyice kzı gibiydi
  • quote:

Harbide öyleymiş mangadan baktım şimdi iyide bunun çocukluğunu felan gösteriyorlardı annesi kızıyordu felan orda kız gibi gösteriyordu diye hatırlıyorum tipide iyice kzı gibiydi

hatırlarsan kız oldugunu söyledikten sonra naruto sakura'dan bile daha tatlı oldugunu düşünmüştü
  • Geyşa ruhlu erkek ninja.
  • quote:

Harbide öyleymiş mangadan baktım şimdi iyide bunun çocukluğunu felan gösteriyorlardı annesi kızıyordu felan orda kız gibi gösteriyordu diye hatırlıyorum tipide iyice kzı gibiydi

Haku kız ben hala buna inanıyorum.

Konuya gelince;
    Eşcinseller heryerde, neden animelerde de olmasınlar ki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknikkonular

-Samurai Champloo

Bir bölümde hollandalı vardı.Onumu diyorsun.
    Hollandılar zaten böyle,samuraylarda felan yok he.Mugen ve Jin sanarlar...Aman mugene laf yok
  • @eray.gns mesajını okuyunca aklıma eskiden seyrettiğim bir türk filmi geldi.

Ali Poyrozoğlu senaryo gereği arkadaşıyla birlikte mafyadan kaçmak için kadın kıyafetleri içinde bir şehire gider.
    Orada Osman adında bir mafya babası onu görür ve aşık olur; ona hediyeler alıp, gezdirir.
    Kimliğinin ifşa olmasını istemeyen poyrazoğlu sesini çıkarmaz. Filmin son bölümünde ise Poyrazoğlu'nun eve dönüşü yolunda; Osman'ın adamları onun yolunu keser. Poyrazoğlu bu sefer patlar "ben erkeğim yahu, erkek" deyip peruğunu çıkartır.

Osman ise bunu duyanca iki eli ile poyrazoğlunun yüzünü kavrar ve şunu der:
    Olsun yavrum. bazıları yürekten sever.
    Yani dediğim eşcinsellik heryerde var olacaktır. Benim demek istediğin bunu ergen ve ergenlik öncesi çocuklarda uzak tutabilmek.

quote:

Orjinalden alıntı: TheM
    Bir bölümde hollandalı vardı.Onumu diyorsun.
    Hollandılar zaten böyle,samuraylarda felan yok he.Mugen ve Jin sanarlar...Aman mugene laf yok

Evet, bunun yanında yine o bölüm içerisinde...
    Anlatımcı bir kitabı aktarırken eşcinselliği hayatı renklendiren bir sanat olarak dillendiyordur.

Sanal alemde Mugen değil de Jin'in biseksüel olduğu hakkında dedikoduları var. Ben öyle düşünmüyorum bu Jin'in mülayim mizacıyla ilgili...

• Jinden ne biseksüel ne homoseksüel nede hiperseksüel olur.
  • Ohooo konu uzamış. Aranızda Hard Gay'i bilen var mı?
  • Ona bakarsanız Pokemon zamanında da haberlerde çıkmıştı şöyle bi haber!

İzletmeyin çocuğunuz top olur (öyle bişeydi işte)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeasme

Ona bakarsanız Pokemon zamanında da haberlerde çıkmıştı şöyle bi haber!

İzletmeyin çocuğunuz top olur (öyle bişeydi işte)

Pikachu'nun çaktığı şimşekler ekranda ani ve parlak sparkslar gerçekleştirdiği için çocuğun beynine direk zararı olduğu konuşulmuştu. Ayrıca kendini pikachu sandı balkondan atladı diye gerizekalı ebevenylerin gerizekalı çocukları yüzünden kaldırılmıştı. Sanırım 3 sezon falan gördük biz topu topu. Normalde 10-11 sezondu galiba. Ben GS topundan sonraki hiçbir bölümü bilmiyorum. Brook profosörün biriyle adada kalmıştı, ash ile misty yoluna devam ediyordu. portakal adası turnuvasına katılacaktı ash ve elinde gizemli bir GS topu vardı onun sırlarını çözmeye çalışıyolardı sonrasını bilmiyorum.

• @Haplo yuh o kadarını nasıl hatırlıyosun yahu aradan kaç yıl geçti
  • Yayından kaldırılınca oraya geldiğinde hep başa dönüyordu, baştan izliyodun, yine oraya geliyor yine başa dönüyordu. Kaç kere izlemişimdir. Hatırlıyor insan. İzlediğim çoğu şeyi hatırlarım. Hatta 4 sene önce DB indirip izledim, 1994'den beri izlememişim, bölümleri tek tek hatırladım.
  • Pokemon sanıyorum ki malesef iki sezon bile gösterilmedi kanallarda
    Toplam 3 ayrı seride 12 sezon pokemon var ve bize indigo liginin tamamını ( orjinal serinin ilk sezonu ) ve yanlış hatırlamıyorsam portakal liginin ( orjinal serinin ikinci sezonu ) bir kısmını göstermişlerdi. Ülkemize gitmiyor böyle şeyler malesef.
    Yarışma, sabah programlarına devam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeasme

@Haplo yuh o kadarını nasıl hatırlıyosun yahu aradan kaç yıl geçti

Onu bende hatılıyorum onun yüzünden bitmişti pokemon
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.