Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (973. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 971972973974975
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [Raist]

Bana fazla ecchi içerik olmayan, duygusal, konusu müzikleri falan güzel, kaliteli bi anime tavsiye eder misiniz? En önemlisi duygusal olması tabi, gözleri dolduracak cinsten olsun.Romance falan farketmez olmasa da olur.

Clannad 1 ve 2. Movie değil seri.

1 ve 2 diye belirttiğim için not düşeyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 24 Aralık 2011; 23:46:51 >
  • quote:

Bana fazla ecchi içerik olmayan, duygusal, konusu müzikleri falan güzel, kaliteli bi anime tavsiye eder misiniz? En önemlisi duygusal olması tabi, gözleri dolduracak cinsten olsun.Romance falan farketmez olmasa da olur.

True Tears.
  • Bu bakabtdeki bannerları hangi programlarla yapıyorlar? Yapmasını bilen var mı?
  • Unbalance x2 bitti beyler. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Bu arada Mangafox, A-Team'i kızdırmış, son scanlarına watermark(No online readers) yapıştırmışlar hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

DH Anime'de artık serilerden çok AMV'lere konu açılıyor. Sonumuz hayrolsun.

eskilerden kimse kalmamış gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baybars

Unbalance x2 bitti beyler. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Bu arada Mangafox, A-Team'i kızdırmış, son scanlarına watermark(No online readers) yapıştırmışlar hep.

O olayın aslını bilen var mı benim bildiğim mangafox A-team in kendince koyduğu kurallar çerçevesinde yayın yapıyor

Birde şu grupların online readerlardan alıp veremediği nedir bir anlasam hiçmi mantık çerçevesinde düşünmüyor bu adamlar tamam ortada bir emek var hepimiz takdir ediyoruzda ben 50 tane manganın hepsini 3 er 5 er farklı farklı gruplardan takip etmeye kalksam vay halime
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

quote:

Orijinalden alıntı: Baybars

Unbalance x2 bitti beyler. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Bu arada Mangafox, A-Team'i kızdırmış, son scanlarına watermark(No online readers) yapıştırmışlar hep.

O olayın aslını bilen var mı benim bildiğim mangafox A-team in kendince koyduğu kurallar çerçevesinde yayın yapıyor

Birde şu grupların online readerlardan alıp veremediği nedir bir anlasam hiçmi mantık çerçevesinde düşünmüyor bu adamlar tamam ortada bir emek var hepimiz takdir ediyoruzda ben 50 tane manganın hepsini 3 er 5 er farklı farklı gruplardan takip etmeye kalksam vay halime

Bilmiyorum direk mangafox'a atarlanmışlar. Bir de bunlar genelde hf, df gibi sitelere yükleyip para ucundan biraz kazanmaya çalışıyorlar olabilir.
  • quote:

*NANA
    *Seirei no Moribito - Guardian of the Sacred Spirit
    *Nitaboh
    *Oseam
    *Piano no Mori
    *The Place Promised in Our Early Days
    *Only Yesterday
    *Grave Of The Fireflies
    *Metropolis
    *Tokyo Godfathers
    *Millennium Actress
    *Whisper of the Heart
    *Giniro No Kami No Agito

ve tabiki
    **Byousoku 5 Centimeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkahan -- 27 Aralık 2011; 23:09:04 >
  • @Raist
    -9 Love Stories
    -Kimagure Orange Road
    -Maison Ikkoku
    -Welcome to the NHK
    -Ocean Waves : I Can Hear The Sea

----------------------------

Anime News'de gördüm, haber vereyim dedim:

http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-12-27/gantz-creator-hiroya-oku-wants-to-end-manga-in-2012

E bir zahmet yani :)
  • Oo Gantz da bitiyor. Yavaş yavaş benim okuma listesi azalmaya başladı. Nabacaz? Yok mu onun yeri doldurmalık bir Seinen?
  • Gintama ne kadar absürd bir seriymiş az önce otae'nin dempsey rolluna şahit oldum
  • Gantzın zaten suyu çıkmıştı

Final Fantasy serisini hangi sıraya göre izleyeceğiz

Final_Fantasy_VII_On_The_Way_To_A_Smile_Denzel
    Final.Fantasy.The.Spirits.Within.2001
    Final_Fantasy_Advent_Children_Complete_(2009)
    ilk ikisi indi children complete de iniyor başka filmi varmı ff in sırası nedir
  • Spirits within tamamen farklı bir konu. İlk onu izle. Sonra denzel'i izle. En son advent children. Konu olarak bi bütünlük yok zaten.
  • başka filmi yokmu bu kadar mı

http://divxplanet.com/index.php?page=arama

burda baya bir gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Gantzın zaten suyu çıkmıştı

Final Fantasy serisini hangi sıraya göre izleyeceğiz

Final_Fantasy_VII_On_The_Way_To_A_Smile_Denzel
    Final.Fantasy.The.Spirits.Within.2001
    Final_Fantasy_Advent_Children_Complete_(2009)
    ilk ikisi indi children complete de iniyor başka filmi varmı ff in sırası nedir

Final Fantasy VII: Last Order OVA'sı "Final Fantasy VII"de geçen hikaye başlangıcından biraz daha önce geçmekte. Eğer PSP için çıkan "Final Fantasy VII: Crisis Core" oyununu oynayıp bitirmediysen Spoiler teşkil edecektir.

On The Way To A Smile Denzel ve ardından Final Fantasy VII: Advent Children Complete'i izleyebilirsin. Fakat PS1 ve PC için çıkmış "Final Fantasy VII" oyununu oynamadıysan Spoiler teşkil edecektir. PSP için çıkan "Final Fantasy VII: Crisis Core" Advent Children hikayenin öncesini, PSP ve PS2 için çıkan "Final Fantasy VII: Dirge of Cerberus" ise bu hikayenin sonrasına bakışlar getirmekte.

Final Fantasy: Spirits Within, Final Fantasy evrenlerine alternatif bir uzak zamanlı prequel getirmekte olup herhangi bir Final Fantasy oynanmadan da izlenebilir.

Bunun yanısıra yine herhangi bir Final Fantasy oyunu oynanmadan izlenebilecek bir TV serisi olan Final Fantasy Unlimited de bulunuyor.
  • A-Team iyice çığrından çıktı. Son The Breaker "New Waves" güncellemesini gördünüz mü?
    Başka grup var mı New Waves'i çeviren?

edit: Noktalama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 30 Aralık 2011; 18:43:53 >
  • CNBC-E'de demin bir anime film vardı. Son 20 dksını izlememe rağmen güzele benziyordu, ismini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

CNBC-E'de demin bir anime film vardı. Son 20 dksını izlememe rağmen güzele benziyordu, ismini bilen var mı?

Metropolis
  • Akemashite omedetou herkeze iyi yıllar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedaself

A-Team iyice çığrından çıktı. Son The Breaker "New Waves" güncellemesini gördünüz mü?
    Başka grup var mı New Waves'i çeviren?

edit: Noktalama

Yukarıda onu konuştuk biz de. Mangacurse vardı A-team ile kafa kafaya gidiyordu ama bıraktılar herhalde. 52'yi Epic Works diye bir grup, 53'ü Ghastly Scans diye bir grup çevirmiş.

Sonuç olarak diyeceğim o ki MangaToshokan, Mangahelpers döneminde böyle şeyler olmuyordu. Mangafox, Mangahere, mangareader gibi birbirinin kopyası siteler türeyip durduğundan beri böyle tavır yapmaya başladı scan grupları.
  • 
Sayfa: önceki 971972973974975
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.