Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (972. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 970971972973974
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makoto Shinkai reyiz gene farkını göstermiş. Bu adamın yaptığı her filme , her seriye hayranım. Daha önce burada söyledim yine dile getirmek istiyorum bu eleman en sevdiğim manga-ka abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Arkadaslar soyledi haberlerde anime reklami.donuyor diye, oradan aratip buldum ben de. Turkiye de yayinlanirsa muhtemelen dublaj gelir zaten. Anladigim yada anladigimi sandigim bi kac sey 'Turklerin 19. Yydan beri istedigi asyayi avrupaya baglayan projede bu kiz arkadasimiz calisacagi, sanirim bir de kendi icin asmak icin yeni bi yukseklik buldugu (?) falan.

Bu arada hazır gelmişken tekrar sorayım. Bizim MAL butonu ne oldu usta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Makoto Shinkai reyiz gene farkını göstermiş. Bu adamın yaptığı her filme , her seriye hayranım. Daha önce burada söyledim yine dile getirmek istiyorum bu eleman en sevdiğim manga-ka abi

Yeni filmi nasıl olmuş izledin mi?
    5 Centimeters ve The Place Promised... kadar beğenilmemiş gibi duruyordu mal yorumlarından.
    Sınavlarım bitsin de izler yorum atarım buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Makoto Shinkai reyiz gene farkını göstermiş. Bu adamın yaptığı her filme , her seriye hayranım. Daha önce burada söyledim yine dile getirmek istiyorum bu eleman en sevdiğim manga-ka abi

Yeni filmi nasıl olmuş izledin mi?
    5 Centimeters ve The Place Promised... kadar beğenilmemiş gibi duruyordu mal yorumlarından.
    Sınavlarım bitsin de izler yorum atarım buraya.

İzlemedim yani aslında ara verdim biraz animelerede o bakımdan.
  • yaklaşık 4 yıl sonra şifremi ve hesabımı hatırlayabildim....

Hail The King!
  • quote:

Orijinalden alıntı: IannaKeeper

yaklaşık 4 yıl sonra şifremi ve hesabımı hatırlayabildim....

Hail The King!

Neymiş peki şifren.

Hoşgeldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baybars

quote:

Orijinalden alıntı: IannaKeeper

yaklaşık 4 yıl sonra şifremi ve hesabımı hatırlayabildim....

Hail The King!

Neymiş peki şifren.

Hoşgeldin

iyi hatırlattın hemen değiştirmeliyim.

edit:
    brute force ile kolaylıkla kırılabilir birşeydi esas sorun account ismini hatırlayamıyordum.

Hoşbulduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IannaKeeper -- 18 Aralık 2011; 1:13:44 >
  • DH Anime'de artık serilerden çok AMV'lere konu açılıyor. Sonumuz hayrolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

DH Anime'de artık serilerden çok AMV'lere konu açılıyor. Sonumuz hayrolsun.

Hayır. Naruto konusu açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Marmaray Projesinin "anime" reklamı:

http://t.co/Ao0dccGn

@ChaiShe sanki o marmaray projesinde tercüman olarak çalışıyor gibi bi konuşmalar geçmişti benmi yanlış hatırlıyorum yoksa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 21 Aralık 2011; 2:52:54 >
  • Ya o değilde bu Love Hina ne kadar kötü birşeymiş 5 e kadar geldim de hani hikayesiz eğlenceli de değil doğru düzgün hikayeside yok zaten 3 sayfada bir aynı -yanlış anlaşılma üzerine kurulu erkek karakterin dayak yemesi ve yıldız takımı vari gökyüzüne uçması- sahnesi var

Öte yandan Suzuka ile Nozoki Ana ne kadar tatlı mangalarmışta benim haberim yokmuş hoş Nozoki Ana artık echinin dibine vurmuş öteki taraftan çıkmış ama böyle şeylere pek takmıyan biri için gayet de rahat akıyor bunlar gibi bir kaç tane manga daha olsada okusam isteği uyandırıyor insanda

özet:bu mesajın asıl amacı Love Hina yı yerden yere vurup Suzuka ve Nozoki Ana gibi manga önerileri istemektir
  • Eureka 7 serisinin yeni sezonu Nisan 2012'de yayına başlayacakmış. Sevenlerine hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Eureka 7 serisinin yeni sezonu Nisan 2012'de yayına başlayacakmış. Sevenlerine hayırlı olsun.

Izlenir....
  • Hunter x Hunter eski seriyi mi izleyeyim remake mi başlayayım? Eski seri uzun olduğu için çekici geliyor ama biri de daha yeni.
  • Shounen Jump tatil herhalde Christmas sebebiyle.
  • nyaa girmiyo guilty crown bakuman v.b serileri indirebilceğim başka bir site varmı?

edit:bakabt leech sorunundan üyeliğim uygun değil

edit2: tesekkurler akuma hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 24 Aralık 2011; 11:24:03 >
  • @dasdacik
    www.tokyotosho.info 'ya gir, Customize'ye tıkla, Non English, RAW ve Hentai haricinde tüm seçenekleri seç. Önce sayfanın altında Save'ye sonra sayfanın üstünde Home'ye tıkla. İşlem tamamdır.
  • Son zamanlar izlediğim en iyi amv.
    Müzik-video uyumu. Black Lagoon 1. sezon içerir

• beyler kospiley yapıyorum.Samurai mac 3 turbo aldım
  • Bana fazla ecchi içerik olmayan, duygusal, konusu müzikleri falan güzel, kaliteli bi anime tavsiye eder misiniz? En önemlisi duygusal olması tabi, gözleri dolduracak cinsten olsun.Romance falan farketmez olmasa da olur.
  • 
Sayfa: önceki 970971972973974
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.