Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (974. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 972973974975976
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lovely comlex ve itaruza na kiss en sevdiğim animelerdendir.
    ay savaşçıcı birinci ama gönlümde :)
    konusu :lovely comlex uzun boylu risa'mız ile kısa boylu otanş arasında gelişen maceralar. bakalım karakterleri aynı olan bu ikili boy sorununu ne yapacaklar? aşk mı ayrılık mı?
    yüksek sesle gülmüştüm :)
    gelelim itaruza na kiss..
    kotokomuz sıcak pek becerikli olmayan ortalama zekada ama çok gayretli bir kızımız.
    ire'kun da okulun en yakışıklı becerikli bir o kadar taş kalpli delikanlısı.
    kotokomuz bu delikanlıya yıllardır karşılıksız aşık. dahası onun tarafından reddedildi.
    babasıyla kaldığı ev yıkılınca babasının eski bir arkadaşına taşındılar (geçici olarak)
    böylece sevdiği delikanlıyla aynı evde kalmaya başladı :)
    bakalım azimli kızımız ne yapacak
  • Evet beyler A-Team tamamen kafayı yedi. Sakın The Breaker New Waves 54. bölümü oradan indirip ailenizin yanında açmaya çalışmayın.

• Bleach'ın en sevdiğim sahnesi.

Ichigo , yağmurlardan nefret ederim. Bu dünyaya da yağmur yağıyor. Kalbin karmaşa içindeyken , bu gökyüzü bulutlanıyor. Üzgün olduğun zaman , korkunç derecede basit bir şekilde yağmur yağıyor. Bu yanlız dünyada yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun? Sadece yağmuru durdurmak için sana istediğin gücü veririm. Eğer bana güvenirsen , bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim. Ichigo , bana güven. Yanlız dövüşmüyorsun.
  • Az önce gintama izlerken duygulanıp ağladım. Gintama çoğu bölümüyle insanı gülme krizine sokabilirken bazı bölümleriyle duygulandırması onu mükemmel bir anime yapıyor. MAL'da ilk başta o kadar yüksek görünce puanını o puanı haketmez diye düşünmüştüm ama kesinlikle hakediyor.
  • A-Team The Breaker "New Waves" 54'ü watermarksız versiyonunu yayınlamış. Download bölümünden indirip rahatlıkla ailenizin yanında açabilirsiniz.
  • Android kullanıcısı arkadaşlar için şu programı tavsiye ediyorum.http://bit.ly/zVLAPZ

- MangaFox
    - MangaReader
    - MangaShare
    - Mangable
    - AnimeA
    - MangaStream

Sitelerinin arşivlerine ulaşabiliyorsunuz. Mangaları favori olarak işaretleyip programın ana menüsünden rahatça ulaşabiliyorsunuz takip ettiğiniz serilere. Daha sonra offline olarak okumak üzere mangayı indirebiliyorsunuz da.
  • bana welcome to the NHK-steins gate-samurai champloo-monster-cowboy bebop tarzi gerek ana karakter gerekse de yan karakterleri cok iyi islenmis bi kac seinen turunde anime tavsiye eder misiniz? konu pek onemli degil gerceklikten pek sapmadigi surece .durum hikayesi falanda olabilir.halihazirda elimde Planetes-mushishi-bartender gibi animeler var daha izlemedim ama bunlarin disinda yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tragediest -- 5 Ocak 2012; 1:34:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedaself

Android kullanıcısı arkadaşlar için şu programı tavsiye ediyorum.http://bit.ly/zVLAPZ

- MangaFox
    - MangaReader
    - MangaShare
    - Mangable
    - AnimeA
    - MangaStream

Sitelerinin arşivlerine ulaşabiliyorsunuz. Mangaları favori olarak işaretleyip programın ana menüsünden rahatça ulaşabiliyorsunuz takip ettiğiniz serilere. Daha sonra offline olarak okumak üzere mangayı indirebiliyorsunuz da.

http://mango.leetsoft.net/install.php ben bunu kullanıyordum marketten kaldırmışlar ama dediğin bütün özellikler bunda da var. Reklam meselesi ne durumda önerdiğinde acaba reklam yoksa deneyip buna da geçebilirim. Reklamlara sinir oluyorum kapatmaya çalışırken reklama basıyorum sonra yanlışlıkla. Bir de indirdiği mangalarda sayfa boyutları kaç kb ortalama ona bir bakabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 5 Ocak 2012; 1:23:26 >
  • @Said6 dediğin uygulamanın Market versiyonu oluyor benim paylaştığım. İki uygulama da aynı kişi tarafından hazırlanmış yani.

ekleme: Mangaları indirmiyorum genelde ama senin için deneyeyim. Manga sayfasında reklam görmedim ben. Şimdilik ayarlar bölümünde üst tarafta küçük bir reklam gördüm sadece.

ekleme 2: reklamlarla ilgili söylediklerimi geri alıyorum. Manga okurken olmasa da menülerde falan altlı üstlü çıkıyor ama pek kocaman gelmediler bana. 20th century boys'un ilk sayısını indirdim genelde 704x100 çözünürlükte ve sayfa başına 120 kb civarı bir büyüklüğü var, toplam ise 4,62 mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 5 Ocak 2012; 1:35:58 >
  • Ben de şimdi baktım mangoda reklam çıkmıyor. Ama sitede yazana göre reklam olması lazım ama ben göremedim. Gerçi genelde evdeyken indirip ev dışında okurken kullanıyorum programı. Kaliteleri de senin dediğin gibi. Tabletim olsahttps://market.android.com/details?id=org.vadel.mangawatchman.full&feature=related_apps bunu satın alırdım. Turkcrafta da destek vermeye başlıyacakmış. Arayüzü de daha güzel.

Bir ayda 10.000 fazla indiren olmuş. 3 dolardan 30.000 dolar süper bir para. Aslında bizde yapsak böyle bir program 3 dolardan iyi kazanırız. İşi direk türk mantığına döktüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 5 Ocak 2012; 11:26:38 >
  • Appleseed izlerken merak ettim işlemciyi ne kadar kullanıyor diye MPC. %8-10 arasıydı çok düşük gelmişti meğersem gpu kullanıyormuş şaşırdım. Araya da appleseed yorumumu şıkıştırayım. Ben 10 üzerinden 8 verdim. Grafikler güzel, konu iyi, müzikler fena değil uymayan birşey yok ama bir başyapıt da değiller. Ama konu işlenişi kısmını çok sevmedim. Yan karakterler çok az işleniyor. Onun dışında eksisi yok bence. İzlemeyenlere tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

Ben de şimdi baktım mangoda reklam çıkmıyor. Ama sitede yazana göre reklam olması lazım ama ben göremedim. Gerçi genelde evdeyken indirip ev dışında okurken kullanıyorum programı. Kaliteleri de senin dediğin gibi. Tabletim olsahttps://market.android.com/details?id=org.vadel.mangawatchman.full&feature=related_apps bunu satın alırdım. Turkcrafta da destek vermeye başlıyacakmış. Arayüzü de daha güzel.

Bir ayda 10.000 fazla indiren olmuş. 3 dolardan 30.000 dolar süper bir para. Aslında bizde yapsak böyle bir program 3 dolardan iyi kazanırız. İşi direk türk mantığına döktüm.

Güzel görünüyor o uygulama. Derslerden vakit bulsam uğraşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedaself

A-Team The Breaker "New Waves" 54'ü watermarksız versiyonunu yayınlamış. Download bölümünden indirip rahatlıkla ailenizin yanında açabilirsiniz.

A-Team bundan sonra online reader getirse bile, zorunlu olmadıkça okumam.
  • merhaba arkadaşlar

historys strongest disciple kenichi 270-375 arası türkçe mangası çevirilecek mi acaba.bir bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

Bana fazla ecchi içerik olmayan, duygusal, konusu müzikleri falan güzel, kaliteli bi anime tavsiye eder misiniz? En önemlisi duygusal olması tabi, gözleri dolduracak cinsten olsun.Romance falan farketmez olmasa da olur.

Clannad 1 ve 2. Movie değil seri.

1 ve 2 diye belirttiğim için not düşeyim dedim

Clannad diyince aklıma hep bu sahne geliyor

• The Breaker ve new wavesi okudum 2 günde ilk seri güzeldi de ikinci seride iş yok bir de bir dövüşü bir 5-6 hafta uzatmasa olmuyor çizen adam. Hikaye dersen 120 küsür bölümde doğru düzgün bir hikaye ilerlemesi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SΣRKΛN

quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

Bana fazla ecchi içerik olmayan, duygusal, konusu müzikleri falan güzel, kaliteli bi anime tavsiye eder misiniz? En önemlisi duygusal olması tabi, gözleri dolduracak cinsten olsun.Romance falan farketmez olmasa da olur.

*NANA
    *Seirei no Moribito - Guardian of the Sacred Spirit
    *Nitaboh
    *Oseam
    *Piano no Mori
    *The Place Promised in Our Early Days
    *Only Yesterday
    *Grave Of The Fireflies
    *Metropolis
    *Tokyo Godfathers
    *Millennium Actress
    *Whisper of the Heart
    *Giniro No Kami No Agito

ve tabiki
    **Byousoku 5 Centimeter

Seko başkan buralarda mısın hala
  • Fujimura-kun Meitsu yı okuyan var mı bilmiyorum ama komik birşeyler arayanlar bir denesin derim uzun süredir bir mangada gülmediğim kadar güldüm ayrıyetten Yasashii Sekai no Tsukurikata dayıda yok yere buldum ki kendileri GTO tarzı bir manga imiş tek farkı asıl karakterin serseri yerine akıllı ve otaku olması

Birde bir sorum var Madaka Box ın ilk 2-3 sayısını okuyup beklemeye almıştım şimdi bir son sayılardan birine göz attımda çok dahadeğişik dövüşlü fantastik bir manga olmuş arada güzel bir geçiş var mı KHR gibi yoksa saçma sapan bir şekilde mi devam ediyor (başlangıcının da pek mantık abidesi olduğu söylenemez ama) ona göre güncele akdar okuyıcam da

Son olarak ta Zen Martial Arts Academy diye bir manga keşfetmiştim bir kaç hafta önce şimdide ona benzer güzel birşey arıyorum Kenichi ve Breaker harici hafif fantastik dövüş sanatları üzerine manga bilen varsa önerilere açığım
  • Sonunda Saints Row : The Third'ü bitirdim(oynayacak yeni oyun(PC) arayanlara şiddetle öneririm GTA 4 yanında halt etmiş diyebilirim) Pirate Bay'a girdim Top 100'e bakıyordum indiricek oyun arıyordum ne çıkmış yenilerden diye bir tane torrent gördüm Katawa Soujo girdim tahmin ettiğim gibi VN çıktı asıl bomba bundan sonrası , yorumlara bakarken gülmekten karnıma ağrılar girdi :

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

Girin bu linkten bütün yorumları okuyun hayatlarında VN nedir bilmeyen arkadaşlar bu torrenti TOP 100'de görüp BF3 MW3 gibi bir FPS sanıp indirince ufo görmüş köylü gibi nasıl tepki vereceklerini şaşırmışlar , bunun VN olduğunu bilenlerinde bilmeyenilerinde yorumları olay Canınız sıkılıyorsa girin bütün yorumları okuyun

http://****.org/torrent/6931550/Katawa_Shoujo_[Complete_English]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leke900 -- 17 Ocak 2012; 16:44:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

Fujimura-kun Meitsu yı okuyan var mı bilmiyorum ama komik birşeyler arayanlar bir denesin derim uzun süredir bir mangada gülmediğim kadar güldüm ayrıyetten Yasashii Sekai no Tsukurikata dayıda yok yere buldum ki kendileri GTO tarzı bir manga imiş tek farkı asıl karakterin serseri yerine akıllı ve otaku olması

Birde bir sorum var Madaka Box ın ilk 2-3 sayısını okuyup beklemeye almıştım şimdi bir son sayılardan birine göz attımda çok dahadeğişik dövüşlü fantastik bir manga olmuş arada güzel bir geçiş var mı KHR gibi yoksa saçma sapan bir şekilde mi devam ediyor (başlangıcının da pek mantık abidesi olduğu söylenemez ama) ona göre güncele akdar okuyıcam da

Son olarak ta Zen Martial Arts Academy diye bir manga keşfetmiştim bir kaç hafta önce şimdide ona benzer güzel birşey arıyorum Kenichi ve Breaker harici hafif fantastik dövüş sanatları üzerine manga bilen varsa önerilere açığım

Baslamadiysan Medaka Box a hic baslama, konu butunligu tamamen dagiliyor, ben biraktim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 972973974975976
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.