Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (808. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 806807808809810
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ergo93

Merhaba arkadaşlar bende anime seğretmek istiyorum fakat nereden bulacağımı bilmiyorum bir kaç tane buldum fakat alt yazı olarak ingilizceydi türkçe altyazılı anime indirebileceğim bir site varmı ?

Türkçe altyazıyı divxplanetten indirebilirsin.Animeyide herhangi bir torrent sitesinden yada tek tek rapid vb sitelerden indirebilirsin
  • Tamam teşekkürler. Heroman önerirmisiniz başlangıç olarak zaten daha yeni başlamış herhalde 7 bölüm var.Dp de de 6 bölüm alt yazı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 16 Mayıs 2010; 20:50:12 >
  • Peki anime indirebileceğim toreent sitesi verebilirmisiniz pm den yada burdan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergo93

Peki anime indirebileceğim toreent sitesi verebilirmisiniz pm den yada burdan ?

Bölüm kurallarını oku.
  • BFBC2 kotayı doldurdu zaten en iyisi indirmeden parayla almak sezon sezon.

Edit : Şevkim kırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 16 Mayıs 2010; 21:06:40 >
  • Heroman'ı bende izliyorum . Çizimler güzel .Nereden indireceğinide pm olarak atıyorum

Edit : Elfen Lied'in sonunda Lucy'e ne oldu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 16 Mayıs 2010; 21:32:12 >
  • Şu yeni serilerden Ichiban Ushiro no Daimaou hoşuma gitti...
    Güzel bir echi anime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 16 Mayıs 2010; 21:59:49 >
  • Bizim pc salonda bir daha ecchi izlemem
  • Şampiyon Bursa!

(şampiyonluktan kafayı yiyen bir yönetici )
  • @Flara
    Abi artık kafayı yicem bir türlü bulamadım yardım etsen etsen sen edersin
    Kaptan Tsubasa'nın türkçe mangasının tümünü nerede bulabilirim ya
  • Hade bir manga önerinde keyfim yerine gelsin; neşemi bulayım.

@Plunder
    Okudum, okuyorum. Htatta K. H. Reborn' a alternatif olarak önermiştim burada kat kat daha tatlı bir manga olduğunu söyleyerekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 16 Mayıs 2010; 23:12:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

Hade bir manga önerinde keyfim yerine gelsin; neşemi bulayım.

Psyren okudunmu acaba ? Ben ona başlamayı düşünüyorum

edit : Cilt 1 iniyor hadi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 16 Mayıs 2010; 23:15:06 >
  • @Plunder, Türkçe manga okumuyorum malesef, o yüzden bir fikrim yok, Emrah Gültekin (?) olacaktı mangaturk'ten forumda, ona bir sor istersen.

@mai-sensei, sana ne önersem okuyorum cevabını alacağımdan korkuyorum. Ne desem, Kuroshitsuji desem mangasına baktın mı hiç, hoştur. Defense Devil'i takip ediyordun sanırsam. Tatlı bir şeyler diyorsan da şöyle Akane-chan Overdrive diye bi gender-bender var.

Edit: Sensei, "Are you Alice?" var birde, ona bi göz at.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • @Flara
    Teşekkür ettim Are You Alice? 'i okuyorum şu an ; siz bana isim verin yeter başka bir şey istemiyorum hani mantığı şuradan geliyor; bu adam bunun ismini hatırlayıp bana söylüyorsa okumuş demek ki, beğenmiş beğenmemiş önemli değil ama aklında kalmış ki burada yazıyor bu benim için yeterli.
    Kuroshitsuji 'i de yarım bıraktım bir ara devam etmem gerek neyse ben de şu an Are you Alice 'in yanına Dokuhime , Zippy Ziggy, Sankerea ve Kandachime isimli dört manga daha açtım combo okuma stili ile bir saniye boş durmayarak sigarasızlık hissini yenmeye çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 17 Mayıs 2010; 1:13:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

@Flara
    Teşekkür ettim Are You Alice? 'i okuyorum şu an ; siz bana isim verin yeter başka bir şey istemiyorum hani mantığı şuradan geliyor; bu adam bunun ismini hatırlayıp bana söylüyorsa okumuş demek ki, beğenmiş beğenmemiş önemli değil ama aklında kalmış ki burada yazıyor bu benim için yeterli.
    Kuroshitsuji 'i de yarım bıraktım bir ara devam etmem gerek neyse ben de şu an Are you Alice 'in yanına Dokuhime , Zippy Ziggy, Sankerea ve Kandachime isimli dört manga daha açtım combo okuma stili ile bir saniye boş durmayarak sigarasızlık hissini yenmeye çalışıyorum.

Hafızanı takdir etmem lazım. Ben böyle bir performansla manga okusam bırak konularını okuduğum mangaların ismini unuturdum muhtemelen. Sanırım hafızamda sınırlı yer var yeni şeyler izledikçe kısa zaman önce izlediğim şeyleri bile hafızamda silmeye başlıyorum. Tabii bunun nedeninin izlediğim animenin ya da okuduğum kitabın etkileme gücü olmasıda büyük ihtimaldir herhalde.
  • Yok yav bende de o kadar hafıza; zaten bir süre sonra gitgide azalıyor manga sayısı bazısı diğerinden daha fazla sarıyor falan filan mesela şu an bir tek Sankerea kaldı geriye süper tatlı bir eçi hani bilen bilir eçilerde bir kalıp vardır " will you take responsibility " bu mangada soru biraz değişmiş " if i die will you take responsibility" netekiim esas kızımız ölmekte ve zombi olarak dönmekte İçimdeki hayvan : Ulan öyle manitam olsun varsın zombi olsun
  • e-okul'un "e" kısmının sırrını çözdüm millet.

• Neymiş o sır anlayamadım.

Arkadaşlar bana aksiyon ve büyü sihir ( kavga, dövüş olabilir ) içeren bir anime söylermisiniz dizi film fark etmez ama dizi olursa daha iyi olur.
  • mai_mai @

Berserk
    Beelzebub
    Asu no Yoichi!
    Code: Breaker
    Kure-nai
    The World God Only Knows
    Aiki
    Aflame Infarno
    Ai Kora
    GE - Good Ending
    Ga-Rei

Umarım çoğunu okumamışsındır
    Bazıları OneManga'da yok onları:
    www.mangatoshokan.com veya
    www.mangafox.com
    dan okuyabilirsin.
    Ben MangaToshokan tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 17 Mayıs 2010; 15:10:42 >
  • ergo,
    1337(leet) diye arat google'da.

Şu Heroman'e göz atayım bir ara.
  • 
Sayfa: önceki 806807808809810
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.