Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (755. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ee gayet normal bişey ya bütün listesinin kız olmasını mı bekliyordun ki mutlaka erkek arkadaşları da vardır bi kızın.(Kankalık konusunda mai senseiyle aynı görüşteyim ama)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellBridge

Ee gayet normal bişey ya bütün listesinin kız olmasını mı bekliyordun ki mutlaka erkek arkadaşları da vardır bi kızın.(Kankalık konusunda mai senseiyle aynı görüşteyim ama)

Kıskanmak nedir bilir misin? (Sinemalardakini demiyorum zaten berbat bir filmdi ıyy neyse.)

Tabi hayatında ilk defa kıskanma duygusunu yaşamış bir insanın böyle bir tepki vermesi de gariptir muhtemelen.

Neyse yatıştım.
  • Mangasının muhabbeti biraz olsun geçmişti bir iki sayfa öncesinde; animesi olduğunu bir iki gün önce öğrendim taze indirdim şu an izliyorum. Tam şu anda eçiye ihtiyacınız varsa kesinlikle önerebilirim; ha neden mesaj yazıyorum genellikle pek eçi önermem burada lakin dördüncü bölümün kapanışı kahkaha krizine soktu. Utube' de biraz aradım lakin sözlerinin de yazdığı versiyonu bulamadım hoşuna gidenler ilgilenir, indirir; bana göre video sözler olmadan da yeterince komik; arkada günbatımı, huzur dolu bir ifade ve kayıp giden magazinler
    Sora no Otoshimono Ending 4:
    http://www.youtube.com/watch?v=Sevys67463Q

Şarkının ilk bir iki cümlesini şey edeyim içimde kalmasın;
    - Men dont belong to anyone
    - A silent soldier
    - A life where they could die laughing
    - That would be enough
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

quote:

Orijinalden alıntı: HellBridge

Ee gayet normal bişey ya bütün listesinin kız olmasını mı bekliyordun ki mutlaka erkek arkadaşları da vardır bi kızın.(Kankalık konusunda mai senseiyle aynı görüşteyim ama)

Kıskanmak nedir bilir misin? (Sinemalardakini demiyorum zaten berbat bir filmdi ıyy neyse.)

Tabi hayatında ilk defa kıskanma duygusunu yaşamış bir insanın böyle bir tepki vermesi de gariptir muhtemelen.

Neyse yatıştım.

Abi kıskanmak normal birşey ona bişey demiyorum ama facebook listesinde erkek biri var diye böyle üzülmek de garip geliyor sonuçta beraber doğmadınız o kişiyle senden önce de bi hayatı vardı ve bir sürü de arkadaşı tamamını tanıyacak değilsin ya en fazla "şu şu kim ya beni tanıştırsana" falan dersin yani.
  • Arkadaşlar Türkiye'de cosplay ürünleri bulabileceğimiz bir yer var mı?
  • @Flara'ya ne olduda rasengan çektiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giray Han
    @Flara'ya ne olduda rasengan çektiler

rasengan filan bilmem de hayat en ufak hatanda seni fena çiziyo.... nickinin üstünü çizmekle kalmıyo ....

bu aralar mahoromatic , k-on arasıra tek böümlük ovalar izliyorum fmp son sezonunu 2 gün oldu bitireli güzel final yaptılar insan sonrasını da merak ediyor 3. sezonu fumoffuyu saymasak planlıyolarmışş

eski serilerden hala tam bitiremediğim berserk ve sdk ve s champloo bakınıyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 5 Ocak 2010; 20:48:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrking

quote:

Orijinalden alıntı: Giray Han
    @Flara'ya ne olduda rasengan çektiler

s champloo

• Ne lan herkes sırayla çiziliyor.
  • 1 haftadır babam bilgisayarı ele geçirdi. Anime izleyemiyorum. Bir an önce işe başlasa da rahatlasam :)
  • Geri geldim gene. Flara benden yana diye ban yedi.
    İşte gençlere örnek Otaku dayanışması:

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

Çoluk çocukla uğraşıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oTaKuRoN -- 6 Ocak 2010; 19:19:22 >
  • Haha resmi sevdim.

Konu Dışı olayı mı? Konu Dışı herhalde rastlamadığıma göre. Girmem o illet yere. Ne zaman girsem kavga ediyorum milletle. O gün biri Thirst'e Alacakaranlık çakması dedi az kalsın uzuun bir çizgi çekilmesine üstüme.

Ondan sonra uğradığım yoktur oraya.
  • I see now.

Konu baya iyi konuymuş yalnız.
    Peh yardım isteseydin gelirdik. Pis lanet olası Amerikan özentileri.
  • Gelin. Konu açık hâlâ.
  • quote:

Hahaha. Türkiye güzel sanıyorsun anladığım kadarıyla. Yönetimi, saygısı, sosyal çevresi filan en kötü olan ülkelerden biri bence Türkiye. Apaçiler, tikkyler... Okumamış bir sürü insan var. Kültürsüz bir sürü insan var. Ateist var bir sürü. (Gerçi diğer ülkelerdede var ateist) vb. vb.

Konudan bir mesaj.

Ayrıca melez olma olayını anlamadım Ota, kim japon kim amerikan kim türk kim uzaylı?
  • Ben anne tarafından Japon kökenliyim.
  • Beyler ne var ne yok
  • Japonya'ya gittin mi bari hiç?
  • Yok, o furya anneannemde bitmiş. En has Japon onun annesi. Ben biraz çakma Japon.
    Zaten sırf bu yüzden hardcore Japoncuyum.
  • 
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.