Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (756. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 754755756757758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ben de severim Japonya'yı

Özellikle Kyoto. Gidecem bir gün ama hayırlısı ne zamana denk gelir heralde şöyle bir 5-6 yıl geçer.
    Amerika'yı ben zevemedim nedense. Gidip yaşadım ama bir rahatlık var orada. Yani insan rahat yaşıyor. Ama nedense ısınamadım bir türlü. Havasından mıdır diyecem mübarek yer 20'nın altına düşmüyordu.
  • Valla beraber tur ayarlayıp dh ahalisi olarak gitsek Japonya'ya ben de istiyorum Okinawa özellikle.
  • Okinawa pahalıdır be. Oraya yetiremeyiz parayı.

Benim en büyük yegane amacım o açık kaplıcalardan birine girmek.
  • Ahah evet bi de yandaki kısmı ayıran tahta duvarı delmek için malzeme lazımHani şöyle boll ecchili animelerde olduğu gibi.
  • Höh yani.
    Aklıma Change 123 geldi nedense.
    Şaka maka Japonya'nın heryerinden kaplıca fışkırıyor.

O gün NHK World'de izledim: adamlar, kışın ortasında Allahın dağında sıcak su buldular.
    Heleki bir de okyanusla birleşenleri var of of.

• Change 123 izlemedim ama aklına gelenleri tahmin edebiliyorum.Cidden kışın ortasında ağzınlar çıkan buhar gözüke gözüke sıcak kaplıcaya girmek dışarda kar yağarken kaplıcada sıcaktan bunalmak da acayip bi histir heralde şahsen yaşamak isterimCidden ayarlasın biri gidelim şuraya ya
  • Güzel bir manga serisi arayıpta bulamayanlara 2 adet ongoing manga önerim var: The Breaker ve Holyland.Özellikle dövüş sanatları türünü sevenlere Holyland önerilir,The Breaker'da ise çok az dövüş sanatları var işin daha çok supernatural tarafına kaçıyor: saldırıları vs...
  • japon ya için gidecek kafileye benide yazdırın bende gelmek istiyorum

kaplıca ılıca karışık ortaya ne güzel ülke japonya....

noluyonnn

gidecek gücüm olsa ilk japonya sonra güney kore ...
  • @leke900
    Holyland önerisi için teşekkürler.
  • chu bra!!
    mangası 2007 den beri devam ediyormuş açılış videosu ile sizi başbaşa bırakıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 7 Ocak 2010; 1:02:32 >
  • Yako chan süper karakterdir ama animesini izleyeceğimi hiç düşünmüyorum.

Ekleme:

Tenshi na Konamaiki (Cheeky Angel)

Yeni başladım izlemeye; şahane eğlendiriyor. Tavsiye ederim ; büyülü bir kitap yüzünden cinsiyet değiştirip bir genç kıza dönüşen esas oğlanımız ya da esas kızımızın maceraları ; diğer esas oğlanı seslendiren seiiyu' nun GTO dan Onizuka' yı seslendiren kişi olması daha da bir sevdirdi seriyi bana hadi iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 8 Ocak 2010; 1:39:27 >
  • Windows 7'ye geçiş yaptım. Yıllardan beri Classic temasıyla XP'yi kullandığımdan görünüm oldukça sıradışı geldi xD Kurulumdan sonra tüm arşivimin olduğu harddiski "Capacity: 931GB, Free Space: 931GB" görür gibi oldum, kalpten gidiyordum vallahi Neyse ki birşey yokmuş
  • bende 3-4 saat önce xp'ye format attım win7 kurdum :D
    müthiş birşeymiş yahu bu
    her ne kadar ekran kartım ram'den daha çok yese'de değer bence
  • izmire stok yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pagan_chris -- 8 Ocak 2010; 21:31:55 >
  • izmir dh buluşmasına gelenlere 1'er eşantiyon vereceğiz

@chris bu arada bana şu kullandığın temayı atsana mümkünse

win7 içinmi o ?
  • baba tema değil wallpaper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giray Han

Bugün Konu Dışında gördüğüm birşeyi denedim, gayet güzel oldu

@PaganChris bir isteğin varmı istanbuldan diyordun ya, elinde boş vodka şişesi varsa getir

burdan oraya boş şişemi gelir orda malır boşaltırız
  • Hacılar bu ramenleri nerden alıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pagan_chris

izmire stok yapıyorum

Ramen çok yemek isterim nerden buldun yaa hangi market marketin adı ney

Bu arada Narutonun şarkılarından birini arıyorum böyle tam kapışıcaklar gaz veriyor rock türünde bir şarkıydı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Hacılar bu ramenleri nerden alıyoruz?

büyük marketlerde makarna bölümlerine bakıcaksınız
  • 
Sayfa: önceki 754755756757758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.