Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (753. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2008 ve 2009 paso fanservice & ecchi yılı olmuştu neyse ki 2010 mecha-bilimkurgu yılı olacak gibi görünüyor.

-Gundam 00 Movie
    -Gundam Unicorn
    -Break Blade
    -Dullahan
    -Soukyuu no Fafner sezon 2
    -Iron Vendetta
    -Armored Trooper Votoms: Phantom Arc
    -Uchuu Senkan Yamato: Rebirth Chapter
    -Rebuild of EVA 3.0 : Quickening
    -Duel Knight

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 2 Ocak 2010; 22:25:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giray Han

off şu sıralar izleyecek yeni bir anime serisi bulamıyorum kendime, hepsi sıkıcı geliyor nedense..
    yardım edecek birileri varmı :) 2010'un yenileri nelerdir vs ?

bu arada dövüş sanatlarıyla uğraşan animeci varmı aranızda ?

Bi ara uğraşmıştım baya araştırmıştım filan ama zaman olmuyor ya...
    Kursa filanmı gidiceksin?
    Varmı kafanda bi favori sanatın?
  • @akuma saydıkların arasında yayınlanan seriler varmı ?

@Mirage nerelisin ? yav izmir'de WT kursu veren bir yer arıyorum arıyorum bulamıyorum, bulduklarımda fos çıkıyor..
  • Ben İstanbuldayım ya
    Aynen bende WT de karar kılmıştım ve baya araştırmıştım
    Emin Boztepe nin kursları var ebmas ona bakabilirsin -nette en iyi o denmiş birçok yerde zaten Türkiye ye WT yi getiren adam deniliyor Emin Boztepe ye
    Şurdan bak İzmir de iki kursu varmış
    Bide bence uzun süre gitmeyeceksen hiç başlama
    En az 6 hafta gelmen lazım demişti bana ordan bi hoca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M!R4G3

Ben İstanbuldayım ya
    Emin Boztepe nin kursları var ebmas ona bakabilirsin -nette en iyi o denmiş birçok yerde zaten Türkiye ye WT yi getiren adam deniliyor Emin Boztepe ye

Emin Boztepe'nin seminerine katılmıştım Eskişehir'de,
    kendiside Eskişehirli ve oradan çıkmadır.. Emin Boztepe'nin kankisi esk'de WT kursu veriyor, 1 aylığına katılmıştım sonra vaktim olmadı gidememiştim... CIA, FBI gibi yerlerde eğitim vermiş adam zamanında, gayet başarılı.. Zaten şu an amerikada...
    Şu sıralar IP-MAN'ı izledikten sonra tekrar karar aldım WT öğrenmek için, ama koca şehir'de düzgünce kurs veren bir yer bulamadım malesef
  • @Giray Han
    yanlış yazmışım 2009 değil 2010 olacaktı düzelttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giray Han

quote:

Orijinalden alıntı: M!R4G3

Ben İstanbuldayım ya

Emin Boztepe'nin seminerine katılmıştım Eskişehir'de,
    kendiside Eskişehirli ve oradan çıkmadır.. Emin Boztepe'nin kankisi esk'de WT kursu veriyor, 1 aylığına katılmıştım sonra vaktim olmadı gidememiştim... CIA, FBI gibi yerlerde eğitim vermiş adam zamanında, gayet başarılı.. Zaten şu an amerikada...
    Şu sıralar IP-MAN'ı izledikten sonra tekrar karar aldım WT öğrenmek için, ama koca şehir'de düzgünce kurs veren bir yer bulamadım malesef

Girayhan İzmir'de doğru düzgün hiç birşey yok zaten.

@Akuma_Blade

Bu yıl iyi geçeceğe benziyor. Ecchi sevmiyordum zaten.
  • Arkadaşlar İstanbul Avrupa Yakası'nda manga bulabileceğim bir yer varmı
  • Biraz stumble yaparken buldum; paylaşmak istedim. Tokyo ve Ümit Burnu' ndan sonra ziyaret etmem gereken üçüncü mekanı da keşfetmiş bulunmaktayım; liste genişliyor hadi hayırlısı; link
  • İçim cız etti resmen mai.

Of ya paramız yokki arkadaş. Olsa valla ne durucam yerinde gez dur dünyayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Arkadaşlar İstanbul Avrupa Yakası'nda manga bulabileceğim bir yer varmı

taksimde pandora kitabevi ve robinson crusoe dan bulabilirsin

http://www.rob389.com/default.asp?PAG00_CODE=VITMTR
  • Bir zamanlar (yıl 2004) Card Captor Sakura serisini 3-4 CDde izleyebiliyorduk, bu sabah bir baktım 210 GB'a yakın boyutta bir ripi çıkmış. Nereden nereye demek istiyorum.
  • Sakura'yı ben TRT'de izlediğimi hatırlıyorum o zamanlar 9-12 arası bir yaştaydım. Ay Savaşçısı furyası olduğu zamandı sanırım.
    Yeni bir seri başlamıştı Sakura'ya çok benziyor ama tam olarak hatırlayamıyorum.
  • CCS, TRT'de değil çok iyi hatırlıyorum 2001 sonu 2002 başı gibi Star TV'de verilmişti hatta 1 kez de tekrar yayını yapılmıştı sanırım.
  • Olabilir evet. Sanırım Sailor Moon'a karşı bir rakip amaçlıydı. Kanalı tam hatırlamıyorum ama izlediğime eminim.

Sanırım zaten CCS'den sonra Star Dragon Ball ile One Piece'i de denedi. Op iptal edildi onu hatırlıyorum ama DB ne oldu ondan haberim yok.

DB'yi RTL vardı HotBird'de ondan takip ederdim

DB,DB GT,DBZ hepsini yayınlamışlardı baya izlemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Arkadaşlar İstanbul Avrupa Yakası'nda manga bulabileceğim bir yer varmı

taksimde pandora kitabevi ve robinson crusoe dan bulabilirsin

http://www.rob389.com/default.asp?PAG00_CODE=VITMTR

Teşekkür ederim
  • Star TV, Dragonball'ı verdiğinde bir de tekrar yaptırmıştı, yıllar önce ATV'nin yaptığı gibi sadcee klasik seriyi yayınladılar. Mangas TV ve RTL 7'de de aynı yıl Z ve GT serileri gösteriliyordu. Tabii RTL 7'nin monolog olarak çevirdiği dublajdan bahseteme gerek yok sanırım.

Tabii laf lafı açabilir, Show TV, Cine 5, BRT ve TRT günlerine de değiniriz belki ileride.
  • @akuma blade sensei

trt deydi sanırım ismi uzay birliği olan bir çizgi dizi yada anime vardı tam bilmiyorum.
    .
    2 mtre ve üstü büyüklkte çeşit çeşit insanımsı robotlar vardı insanlar içlerine girip (starcraft2 videosundaki gibi biraz) birbirleri ile savaşıyordu yada yartıklara karşıydı sanırım .. (blue gender değil tabi)

ismini biliyormusun o serinin....yada aranızda bilen varmı...

• O dublajları hatırlıyorum.Baya bi izlemişliğim var ama hayal meyal kalmış aklımda. Sailor Moon da yayınlanırdı.

En sevdiğim seri You Are Under Arrest'ti polislerle ilgili olmasından mıydı bilmiyorum ama kaçırmazdım onu. Her zaman oturur izlerdim. Bunun da kanalını hatırlamıyorum ama.
  • TRT 3'de dediğine benzer birşey gördüğümü bir zamanlar hatırlıyorum

Bu mudur?
  • 
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.