Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (746. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 744745746747748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harem olup olmadığı tartışılabilir.Oğlanı seven birden fazla kız var ama bu saydıklarının hepsi oğlana aşık değil ki.Bir de harem serilerde genelde oğlan seçim yapmada zorlanır bunda gayet rahat seçiyor valla, oğlanın sevdiği bi kız var sade.Gerçi ikinci sezonu izlemedim orda işler farklı olabilir
  • Valla ben Kyou,Ryou ve Negisa'nın aşkını baya baya hissettim.
    Tomoyo ne kadar soğuk davransada o da aşıktı.
    Kotomi istisna konuşmaözürlü güzel dahi kız ama o da birşeyler hissediyodu.

2. sezonu daha farklı asıl Harem olmayan serisi budur. Acıklıdır ama duygusal adamlar izlemesin.
  • Hulenn. İkinci sezonu olduğunu bilseydim indirmezdim İkinci sezonun çevirisi kimde?
  • School Days bildiğim kadarıyla H-Game'den yapılma bir animedir,o fakkudaki hentai ise animeyle alakasız berbat bir şey.

Clannad serisinin 2 sezonu aynı konuya sahip ama seriden bağımsız bir adette filmi vardır.Ayrıca animenin sonunu sevmeyenler için ki bunlardan biri benim hiç bir zaman Nagisa'ya sevemedim Tomoyo dururken o aptal kız için... Her neyse animenin sonunu sevmeyenler için 24 dakikalık 1 bölüm şeklinde 2 tane alternatif son vardır:biri Tomoyo diğeri ise Kyou için özellikle Kyou dram yönünden ağır basar çünkü işin içine kız kardeşide giriyor,herkes aklındakini döküyor ve ortaya çıkan dramı siz düşünün.Clannad'a ait bütün 2 sezonu,1 filmi ve bahsettiğim 2 alternatif finali burda bulabilirsin:http://myanimelist.net/anime.php?q=clannad
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

Valla illa harem olması aynı çatı altında bulunması lazım değil.

Seride yaklaşık 6 kız var (Fuko,Kyou(),Tomoyo,Nagisa,Ryou,Kotomi) hepsinin de bizim deli oğlana karşı hisleri var ( her ne kadar farklı yollarda açıklansada) ama dramı sağlam dizidir. Benim pek hoşuma gitmemişti ama fena seri değildir. Gerçi 2.sezonu daha sağlamdır. Balyoz gibi oturtur adama. Benim için harem seviyesine rahat giriyor. İlla komedi olması lazım (gerçi komik sahneleri yok değil) değil hareme girmesi için.

bi nagisa nn babası olduğu bide sohunara denen saçlı veletle uraşılan bölümler komedi biraz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrking

quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

Valla illa harem olması aynı çatı altında bulunması lazım değil.

Seride yaklaşık 6 kız var (Fuko,Kyou(),Tomoyo,Nagisa,Ryou,Kotomi) hepsinin de bizim deli oğlana karşı hisleri var ( her ne kadar farklı yollarda açıklansada) ama dramı sağlam dizidir. Benim pek hoşuma gitmemişti ama fena seri değildir. Gerçi 2.sezonu daha sağlamdır. Balyoz gibi oturtur adama. Benim için harem seviyesine rahat giriyor. İlla komedi olması lazım (gerçi komik sahneleri yok değil) değil hareme girmesi için.

bi nagisa nn babası olduğu bide sohunara denen saçlı veletle uraşılan bölümler komedi biraz....

Fuko'yla az uğraşmadı değil yani.

quote:

Clannad serisinin 2 sezonu aynı konuya sahip ama seriden bağımsız bir adette filmi vardır.Ayrıca animenin sonunu sevmeyenler için ki bunlardan biri benim hiç bir zaman Nagisa'ya sevemedim Tomoyo dururken o aptal kız için... Her neyse animenin sonunu sevmeyenler için 24 dakikalık 1 bölüm şeklinde 2 tane alternatif son vardır:biri Tomoyo diğeri ise Kyou için özellikle Kyou dram yönünden ağır basar çünkü işin içine kız kardeşide giriyor,herkes aklındakini döküyor ve ortaya çıkan dramı siz düşünün.Clannad'a ait bütün 2 sezonu,1 filmi ve bahsettiğim 2 alternatif finali burda bulabilirsin:http://myanimelist.net/anime.php?q=clannad

Ha hacı sende bendensin.
    Orada güzelim Kyou dururken ya da Tomoyo gitti Negisa'ya iyimi
    İlk defa bir seride bir birliktelik beni uyuz etti.

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

Şunlar dururken sen git buna kaptır gönlünü

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

Dayaklık tam bu Tomoya
  • Aylar önce önerdiğim mangaları şimdi okuyorsunuz yav zevkten dört köşe oliyrem; sayfalar önceki mesajlarıma alıntı yapasım geliyor; ben demiştim; bunu ilk ben söyledim diyesim geliyor Nasıl bir zevkse bu artık; biraz manyaklık biraz gariplik birazda kibir hissediyorum kendimde işte bu anlarda korkuyorum kendimden. Başka bir konu da bakabt' de herhangi bir seriyi seed edip ratio' yu çift haneli rakamlarda izlerken ya da arenada ev arkadaşının sunumlarını seyredip altındaki yorumları okurken aldığım zevkle benzer bir şey bu korkunun kaynağı; belkide servera verilen dolarların aybaşını eklediği günlerin korkusudur tam emin değilim sanki. Ben Ben Ben demek korkutuyor beni ; şilk koşuyoruz ya artık sonumuz hayır ola; yok gayemiz de kötü değil lakin şerden hayır, hayırden şer doğar ya işte beni en çok o korkutuyor. Düşünmek, düşünmek tekrar düşünmek hiç iyilik olmasaydı varlıkta kötülük var olur muydu? Sanki çok fazla bana özel bir mesaj oldu değil mi? Olsun arlarda samimi itiraflara bulanmış karışık cümleler vardı, görüntü tatmin etmese de bende hoş bir tat bıraktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

Aylar önce önerdiğim mangaları şimdi okuyorsunuz yav zevkten dört köşe oliyrem; sayfalar önceki mesajlarıma alıntı yapasım geliyor; ben demiştim; bunu ilk ben söyledim diyesim geliyor Nasıl bir zevkse bu artık; biraz manyaklık biraz gariplik birazda kibir hissediyorum kendimde işte bu anlarda korkuyorum kendimden. Başka bir konu da bakabt' de herhangi bir seriyi seed edip ratio' yu çift haneli rakamlarda izlerken ya da arenada ev arkadaşının sunumlarını seyredip altındaki yorumları okurken aldığım zevkle benzer bir şey bu korkunun kaynağı; belkide servera verilen dolarların aybaşını eklediği günlerin korkusudur tam emin değilim sanki. Ben Ben Ben demek korkutuyor beni ; şilk koşuyoruz ya artık sonumuz hayır ola; yok gayemiz de kötü değil lakin şerden hayır, hayırden şer doğar ya işte beni en çok o korkutuyor. Düşünmek, düşünmek tekrar düşünmek hiç iyilik olmasaydı varlıkta kötülük var olur muydu? Sanki çok fazla bana özel bir mesaj oldu değil mi? Olsun arlarda samimi itiraflara bulanmış karışık cümleler vardı, görüntü tatmin etmese de bende hoş bir tat bıraktı.

deneyeceğim usta bende
  • Kotomi

• True tears gibi bir seri bence Clannad. Orda da 1 oğlan var 3 kız var oğlanı seven. Ama oğlan sonunda birinde karar kılıyor. İlk başlarda o mu şu mu dese de sonunda karar kılıyor. Harem bana göre echhili olur gibi geliyor. Bilmiyorum da clannad hakkında baya bir tartıştık. Benim de indirme listemde yakında izleyeceğim ama izlenecek o kadar çok seri var ki birine başladım mı 2-3 seriye daha başlıyorum kafam allak bullak oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
    deneyeceğim usta bende

Neyi delirmeyi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
    deneyeceğim usta bende

Neyi delirmeyi mi?

Ben kafayı yicem hatta.

O huy bende de var biraz. Hoşuma gitmeyen bir hoşnutluk bana göre. Ezikliğin netice bir göstergesi gibi geliyor bana. Vazgeçmek imkansız, söylenmek paha biçilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: painscream93

True tears gibi bir seri bence Clannad. Orda da 1 oğlan var 3 kız var oğlanı seven. Ama oğlan sonunda birinde karar kılıyor. İlk başlarda o mu şu mu dese de sonunda karar kılıyor. Harem bana göre echhili olur gibi geliyor. Bilmiyorum da clannad hakkında baya bir tartıştık. Benim de indirme listemde yakında izleyeceğim ama izlenecek o kadar çok seri var ki birine başladım mı 2-3 seriye daha başlıyorum kafam allak bullak oluyor.

Clannad benim en beğendiğim serilerden biridir. Zaman zaman güldüren zaman zaman ise ağlatan bir yapım. Herkesin izlemesi gereken bir seri olduğunu düşünüyorum. Yalnız Clannad After Story ile ilgili çok büyük bir spoiler yedim tüm heyecanım gitti hala başlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 23 Aralık 2009; 16:20:48 >
  • Clannad dan çok konuştuk bende indiriyorum. Bakalım nasıl bir seriymiş :)
  • Ekleee

Death Note ile başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Kotomi

Bonjour

• quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Ekleee

Death Note ile başladım

Konunun adında fan club olmasına bakma burda anime izleyenleri ekleyip gereksiz bir liste yapmıyoruz burası muhabbet amaçlı bir konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellBridge

quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Ekleee

Death Note ile başladım

Konunun adında fan club olmasına bakma burda anime izleyenleri ekleyip gereksiz bir liste yapmıyoruz burası muhabbet amaçlı bir konu.

Biri "ekle" yazınca buraya aklıma şu geliyor nedense:

quote:

emeğe sygı gzel pylaşm +1 trazye tkladım

• quote:

Orijinalden alıntı: oTaKuRoN

quote:

Kotomi

Bonjour

Aaa, bu benim okuduğum doujin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

quote:

Orijinalden alıntı: oTaKuRoN

quote:

Kotomi

Bonjour

Aaa, bu benim okuduğum doujin

Çok güzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 744745746747748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.