Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (744. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qRueL

@DoA

Sacred'daki kız çook tatlı. Ayrıca valla adam boob flashları müthiş yapmış.

@HellBridge

Başlardasın sanırım bekle biraz ikinci yarıya diyeceğim bir bölüm var nasıl çökeceksin.

School Days'in son 5 dk'sını izleyip bırakayım o zaman.

Adam çok zeki ya üniforma olayını okudum şimdi piskopat bişey

School Days'in son 5 dakikasında yamultucu olaylar oluyo da gerisini izlemeden olayı anlamazsın.

@DOA

Yok animede ecchi yok yani ben 7 bölüm izledim hiç denk gelmedim.
  • Fairy Tail tarzı anime önerebilirmisiniz? Büyü, Ejder falan filan.
  • DOTACILARA yada HON KEYİ ARIYANLARA ACİL DUYURU

18 saat önce facebook.com'daki Heroes of Newerth(HON) grubu bu hafta 24 saatliğine beta key dağıtcaklarını duyurdu büyük ihtimal doğru çıkacak o yüzden HON keyi arayanlar hemen kaydolun >http://www.facebook.com/heroesofnewerth?ref=nf

"24 hours of open beta registration coming this week. We will update all our fans with the special URL to get into the HoN beta. Keep your eyes peeled and you can be part of the HoN craze soon enough! :)"
  • Akumetsu. Dün yayınlanmış son volume ve bitmiş.Manyak bir manga.Bir oturuşta okudum 5 volume Okuyun mutlaka. Tür:Action, Comedy, Drama, Sci-Fi
  • Onani Master Kurosawa çok güzel bir mangaymış şimdi bitirdim tavsiye ederim herkese.(+17 yaş)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elensar

Onani Master Kurosawa çok güzel bir mangaymış şimdi bitirdim tavsiye ederim herkese.(+17 yaş)

22'Deyim ben de.31 bölüm var gibi gözüküyor eğer manga bitmişse ve bölüm sayısı buysa ilginç
  • 30 + 1 extra chapter

ayrıca

Kitahara'nın lend me your strength dediğinde aklından neler geçiyordu çok merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elensar -- 20 Aralık 2009; 22:21:16 >
  • Akumetsu güzeldir ve bitti,herkesin ilk 10'a alması gereken bir manga özellikle Akumetsuların birbirinden ilginç Akumetsulama yolları Onani Master Kurosawa burda görünce ilk chapterına bakıyım dedim ve okunması gerektiğini anladım Az öncede bitirdim,tıpkı Evangelion yada School Days gibi kendine özel bir tür yapmış ama onlardan daha çok gerçek hayatı konu alıyor özellikle kişilik gelişimi açısından.Pazar günümü evde boşa geçirdim diye canım sıkılıyordu ama Dance in the Vampire Bund(ongoing) ve Onani Master Kurosawa beni neşelendirdi,bu ikiside manga severlere önerilir.Bu arada Onani Master Kurosawa onemanga.com'da yok eğer okuyacak yer bulamıyorsanız >http://www.mangafox.com/manga/onani_master_kurosawa/v01/c001/
  • Nabari no Ou uzun süredir izlediğim en güzel serilerden biri. Shonen beklentisiyle başladım, anime de sanki öyleymiş gibi ama çok farklı bir konusu var ve amacı farklı karakterin. Biraz bishonen çizimler var lelouch gibi ama fena da sayılmaz. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

@DoA

Sacred'daki kız çook tatlı. Ayrıca valla adam boob flashları müthiş yapmış.

@HellBridge

Başlardasın sanırım bekle biraz ikinci yarıya diyeceğim bir bölüm var nasıl çökeceksin.

School Days'in son 5 dk'sını izleyip bırakayım o zaman.

Bitirdim mangayı dün baktım 4.5 saat manga okumuşumÇökeceksin dediğin bölüm hangisiydi merak ettim?
  • İçimden geldi

http://www.youtube.com/watch?v=pGzXPkdWAXU&feature=related

Legend of Black Heaven bir ara oturup tekrardan izlemeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 21 Aralık 2009; 20:22:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellBridge

Şu bahsettiğiniz mangayı nerde online okuyabilirim?

Bi de şöyle bişi buldum izleyin mutlaka süper yapmış adam:

http://www.youtube.com/watch?v=MvjZ6VkLuCM

1-2 kez izleme sonunda anladım. Biraz school days etkisi yapıyor. Ama onun kadar etki yapamadı :)
  • School Days sadece son bölümüyle değil,bütün bölümleriyle çarpıyor.İlk beş bölümden sonra olaylar başlıyor,animenin içindeki "ruh hali" bile beni etkilemesine yetmişti.Son bölüm de noktayı koydu.

Ayrıca yukarıda verilen videoyu da çok beğendim,özellikle çizimlerini ve arkadaki fon müziğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtArdAmAr -- 21 Aralık 2009; 19:52:06 >
  • School Days'in gerçek versiyonunu izleyin bence. Kırpılmış olanını değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oTaKuRoN

School Days'in gerçek versiyonunu izleyin bence. Kırpılmış olanını değil.

link veririmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtArdAmAr

School Days sadece son bölümüyle değil,bütün bölümleriyle çarpıyor.İlk beş bölümden sonra olaylar başlıyor,animenin içindeki "ruh hali" bile beni etkilemesine yetmişti.Son bölüm de noktayı koydu.

Ayrıca yukarıda verilen videoyu da çok beğendim,özellikle çizimlerini ve arkadaki fon müziğini.

Beni son bölüm harici etkilemedi valla, tabi ki önceden de bir atmosfer oluşturuyor anime ama etkileyici kısım son bölüm.Videoyu da DA'da buldum Mikeinel diye biri yapmış.
  • izlediklerimiz kırpılmışmıydı? kırpılmışsa ne kadar?
  • Ben gayet kanlı manlı izledim. Kırpılmış olduğunu sanmıyorum.
  • Bir de kırpılmamışı var aboov.
  • Hacılar kırpılmıştan kastım, School Days'in gerçek versiyonuydu.

Bilen bilir, School Days aslında bir hentaidir. Bizim izlediğimiz de o malum sahnelerin çıkarılmış hâli.
  • 
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.