Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (747. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oTaKuRoN

quote:

Orijinalden alıntı: HellBridge

quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Ekleee

Death Note ile başladım

Konunun adında fan club olmasına bakma burda anime izleyenleri ekleyip gereksiz bir liste yapmıyoruz burası muhabbet amaçlı bir konu.

Biri "ekle" yazınca buraya aklıma şu geliyor nedense:

quote:

emeğe sygı gzel pylaşm +1 trazye tkladım

Tamam ya yazmam bir daha
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Kotomi

Bonjour

Güzelmiş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ekleee

Death Note ile başladım

Konunun adında fan club olmasına bakma burda anime izleyenleri ekleyip gereksiz bir liste yapmıyoruz burası muhabbet amaçlı bir konu.

quote:

Tamam ya yazmam bir daha

Dövüyoruz biz burada yazanı
    Eski sayfalara bak bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

Bir önceki sayfadaki yorumlar üzerine Akumetsu yu okudum.
    Gerçekten çok manyak, harika, güzel, müthiş ötesi bir manga
    O kadar sardıki 162 bölümlük mangayı 2 günde bitirdim
    Okumayan varsa kesin okusun

Birde clanned ın kendisini hiç izlemedim, fakat bir doujunini okumuş bulunmaktayım
    Doujinde 4-5 kız bir oğlana dalıyordu dolayısıyla harem olduğunu düşünmekteyim

Sonuçta okuduğun şey doujin o yüzden pek anormal değil tüm kızların erkeğe saldırması. Trazı olarak yorum yapmam gerekirse pek harem tarzında bir anime değil. Birden fazla kzı belki biraz seviyormuş gibi görünebilir ama hem genel harem animesi abartısı yok hem erkek bu şekilde arada kalma yaşamıyor. Hele ikinci sezona bakarsak hiçbir şekilde harem denilemez ama spoiler yapmayayım. İlla bir tür ismi verilmesi gerekirse ilk sezona hafif komedi ve dram içeren romantik seri ikinci sezonada dram-romantik karışımı denebilir. İkinci sezon tek komik ağırlıklı bölüm sanırım sarı saçlı karakterin içinde olduğu ona sevgili olarak birisini buldukları bölüm sayılabilir sanırım.

school days konusunda ise o görüntülerin animeden kesilmesiyle falan alakası yok zaten daha önce yazdıkları gibi. Hentai-game den çevrilmiş bir anime olduğu için normal ama internette böyle bir bölüm bulunması. zaten animenin finali oyunun bir çok alternatif sonundan biri
    hatta sanırım alternatif sonlardan en kötüsü olması lazım
    School days kendi içinde baya büyük değişimler geçiren bir anime izlemeyen pek kalmadı sanırım ama ben yinede uyarayım herkein izleyeceği bir anime değil. önceden izlemeyen varsa araştırıp izlerse iyi olur yoksa hayatında izlediği en kötü anime olabilir.

@mr. crowley
    büyük ihtimal tahmin ettiğim spoilerı yemişsindir ama pek heyacanını kesme ve en yakın zamanda izle clannad after story i. Bence tam bir şaheser ve herkesin izlemesi lazım. Nasıl bir spoiler öğrenirse öğren kesinlikle etkilemez alacağın keyfi animeden zaten tahmin etiğim şeyi öğrendiysen onu 2-3 bölüm önceden rahat anlıyorsun.

Yeni anime arayan var ise yakikate japan ı önereyim yeri gelmişken . özellikle kelime oyunu tarzı esprileri seven varsa hayran kalır bence animeye. toplam 69 bölüm ama 54 bölümü izlemeniz yeterli bence gerisi izlemeye gerek yok. Sanırım tek grup çevirmiş yakikate japan ı ama eğer birden fazlaysa indireceğiniz gruba dikkat edin. benim izlediğim fansub versiyonunda üst yazılarla kelime farklılıkları açıklanmıştı ve anime daha çok kelime oyunları ve reaksiyonlar üzerine kurulu. Konudan kısaca bahsetmek gerekirse bir çocuğun hayalini anlatıyor. Animenin ilginç noktasıda bu denebilir çünkü bir çok ulusun ekmeği varken neden bir japon ekmeği yok diye düşünüyor ve japonlara ekmeği tanıtmak için japan isimli bir ekmek yapmaya çalışıyor. Hikayede sadece bunun üzerine kurulu. Gittikçe artan kalitede yapılan ekmekler düzenlenen yarışmalar ve bu ekmeği yiyen jürinin ekmek ismiyle alakalı olarak verdikleri reaksiyonlara dayalı anime. Bu da diğer animelerden farklılığını ortaya koyuyor çünkü inanılmaz orjinal reaksiyonlar var hele dünya şampiyonasında genelde bahsettiğim reaksiyonlar 1 bölüm sürüyor ve tek saniye bile sıkmıyor insanı anime.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ekleee

Death Note ile başladım

quote:

Tamam ya yazmam bir daha

Dövüyoruz biz burada yazanı
    Eski sayfalara bak bi

İmza olmuşmu
  • Ohara ne yaptın sen hiç avatarla anime yanyana olur mu?
  • Yeni seri, çok güzel daldı mangaka olaya; aslında düşününce o kadar süper girmedi fakat şu iki sayfadan sonra okurum lan ben bunu dedim kendi kendime; spoiler ilginizi çekerse bir göz atın derim.
    Sora no Otoshimono

Edit:
    Fark ettim benim eçim gelmiş; geçenlerde baktığım bir mangada daha vardı bu pantsu olayı şöyle tatlı ayıcıklı bir şeydi esas oğlan ayrıntılı ayrıntılı inceliyordu şimdi hatırlayamadım ama o mangayı yarım bırakmıştım böyle bir sahneyi gördüyseniz hangi mangadan olduğunu hatırlıyorsanız bir ismini aktarıverin bana devam edeyim seriye; neyse zpoiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 24 Aralık 2009; 6:38:46 >
  • Azula'yı kaldırmazsan cidden döverler bu sefer

@dombilibili
    İlk yapımı bir solukta izlemiştim. Spoiler yüzünden izlemiyordum ama başlayacağım hemen:)
  • Biliyorum yaw Avatar ; The Last Air Bender anime değil ama şık durmadımı

Edit : Değiştirdim sizin dilinizden kurtulamayız yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 24 Aralık 2009; 9:56:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

Yeni seri, çok güzel daldı mangaka olaya; aslında düşününce o kadar süper girmedi fakat şu iki sayfadan sonra okurum lan ben bunu dedim kendi kendime; spoiler ilginizi çekerse bir göz atın derim.
    Sora no Otoshimono

Edit:
    Fark ettim benim eçim gelmiş; geçenlerde baktığım bir mangada daha vardı bu pantsu olayı şöyle tatlı ayıcıklı bir şeydi esas oğlan ayrıntılı ayrıntılı inceliyordu şimdi hatırlayamadım ama o mangayı yarım bırakmıştım böyle bir sahneyi gördüyseniz hangi mangadan olduğunu hatırlıyorsanız bir ismini aktarıverin bana devam edeyim seriye; neyse zpoiler.

2.yi görmedim duymadım. Duysaydım zaten kurtulamazdı elimden.

Sora'ya gelirsek çizimleri hoşuma gitmişti, ilk bölümü okumuştum ama devamını getirmedim araya Ichıgo girdi.

Bu arada çoğu kişinin ilgisini çekecek bir manga:

Dance in The Vampire Bund:http://myanimelist.net/manga.php?id=7627

Vampir furyası var iken okumak lazım.
    Ama güzel bir seri gibi. Okuduğum bölüme kadar ilginçlik hat safada. Mangaka nın çizimleri net ve güzel.

Not: Baktım da animesi de 2010'da bizi şereflendirecekmiş. Kaliteli bir iş çıkarırlarsa tadından yenmez animeciler için.

Bu arada Yuria Type 100 mangasına hitaben bir manga daha. Konusu daha ilginç ama.Bol bol ecchi, echhi üstü sahneler var.

My Balls:http://myanimelist.net/manga.php?id=447

Tüm dünyanın kaderi bir adamın toplarında yatıyor. Bu açıklama yeter sanırım.

Edit:

Nerde bu doujin? fakku'da varsa biri ismini versin valla hayırı bol olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 24 Aralık 2009; 11:28:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

Nerde bu doujin? fakku'da varsa biri ismini versin valla hayırı bol olur.

fakkuda var, link:

http://www.fakku.net/viewmanga.php?id=2789

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 24 Aralık 2009; 14:08:15 >
  • @qRueL
    Sensei sen mangaları nereden okumaktasın onemanga' ya dün eklediler bu "Sora no Otoshimono" isimli seriyi; onemanga'nın reader'ı bazen tatmin etmiyor beni daha kapsamlı bir yer varsa bakmam gerek çünkü onemanga' daki bütün shoujo' ları bitirmek üzereyim ayrıca ikinci zpoiler da Sora no Otoshimono' dan bilgine
  • quote:

@qRueL
    Sensei sen mangaları nereden okumaktasın onemanga' ya dün eklediler bu "Sora no Otoshimono" isimli seriyi; onemanga'nın reader'ı bazen tatmin etmiyor beni daha kapsamlı bir yer varsa bakmam gerek çünkü onemanga' daki bütün shoujo' ları bitirmek üzereyim ayrıca ikinci zpoiler da Sora no Otoshimono' dan bilgine

Hazine vereyim sana mai,
    http://www.mangafox.com

Favorimdir.
  • @DoA

Saolasın.

@mai

Sensei onemanga ve mangafox bunların ikisinde bulamayacağım manga yok diye bir hipotezim var yavaş yavaş deneylerini yapyorum. Özellikle mangafox'un arşivi baya geniş bulamayacağın manga azdır sanırım ama serverları biraz yavaş, okuma browserleri onemanga'ya baya benziyor.

Edit: Valla mı bilmiyordum bak. Okurum ben seriyi o zaman bak.
    @otakuran

Biricik otaku arkadaşımız bana bir asian film ve dizi torrent sitesi lazım bildiğin varsa söyler misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 24 Aralık 2009; 18:07:44 >
  • quote:

@qRueL

mangatoshokan.com
    mangahelpers.com
  • quote:

mangatoshokan.com
    mangahelpers.com

Bunlarda fena değildir ama ben de mangatoshokan.com çok yavaş açılıyor. Bu sorun bende mi sadece?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 24 Aralık 2009; 18:08:52 >
  • gotlurk.net
    indirip okuyun :F
  • Şu sıralar birçok sebepten canım oldukça sıkılıyordu neyse ki Gintama'nın yeni bölümü ilaç gibi geldi : Ben de birkaç screenshot vereyim

-Kai Shiden cameo! Ve orjinal MobileSuit Gundam anlatıcısı Ichiro Nagai yeniden bizimle!

-RX 78 Gundam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 24 Aralık 2009; 18:19:21 >
  • @Mai Sensei

Ben Skip Beat izlemiştim bi aralar sonu pek tatmin etmemişti ama o zaman manga okumayı sevmiyodum şimdi sardım baya mangalara anime bittikten sonra mangaya kaçtan başlamam gerek?
  • quote:

@otakuran

Biricik otaku arkadaşımız bana bir asian film ve dizi torrent sitesi lazım bildiğin varsa söyler misin?

Otakuron olacak, sanırım kinaye var burada.

Söyliyim hemen.
    Favorim olanhttp://www.avistaz.com/ var.
    Burada bulamadıkların içinhttp://silentregrets.com/ var.
    Bir dehttp://tvnihon.com/forums/ iyiymiş. Akuma'dan yeni öğrendim.
  • 
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.