Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (588. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fazla kaptırma kendini Them bu birinci sezon daha ; ikinci sezon yakında inşallah eğelenceli bir anime ama öyle aşırı süper bir seride değil açıkçası ve şimdi spoiler vermeyeyim dayanamaz bakarsın filan bu sezon sonu olan bölümdeki bir sahne beni deli etmişti çok pis kıl kaptıydım sezon sonunu getirince söylerim ; zaten benim dememe gerek kalmadan sende huylanıp kıl kapacaksın .
  • Sekirei 'nin mangası daha iyidir, animesi pek sarmadı beni. Neyse ben Gundam S2 Ep.14'e devam edeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

Millet benimde anime çizimlerine karşı merakım var hatta bir tane denememi buraya koyuyorum. Kendimi ilerletmeye çalışıyorum şu anda sadece yüz çizimi yapabiliyorum. vücut çizimi kosunda denemelerim var. İleride belkide iyi bir animeci olabilirim.

Arkadaşlar bu mesaj Anime Kafe'nin birinci sayfasından..

bide şuna bakın..

http://www.mtv.com.tr/anime/Default.aspx?tip=baslikdetay&BaslikID=1151

• Merhaba animeciler.Ben de başlamayı düşünüyorum da başlangıç için ne önerirsiniz?Bir de nereden indirebilirim bunları?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

Merhaba animeciler.Ben de başlamayı düşünüyorum da başlangıç için ne önerirsiniz?Bir de nereden indirebilirim bunları?

rapid olarakmı indirmeyi düşünürsün yoksa torrent ilemi ona göre pm den yardımcı olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

Merhaba animeciler.Ben de başlamayı düşünüyorum da başlangıç için ne önerirsiniz?Bir de nereden indirebilirim bunları?

rapid olarakmı indirmeyi düşünürsün yoksa torrent ilemi ona göre pm den yardımcı olurum

Torrent
  • quote:

Önce kotalı ADSL aboneliğin varsa ondan kurtul ve kotasıza geç

sonra Azureus kur vewww.boxtorrents.com sitesine üye ol

Öneriler veririz sen merak etme
  • Akuma_Blade

Teşekkür ederim.Bugün kurtuldum kotadan, o yüzden geldim :)

m.ininovayı önerdiler bana, siz ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brothers of Metal -- 18 Ocak 2009; 21:28:13 >
  • Mini-nova gerçekten büyük bi database'e sahip ... İlk uğrak noktan boxtorrents.com olsun orada en kaliteli versiyonu bulunuyor ... Orda olmayan bir anime varsa mini-novayı dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morfildor -- 18 Ocak 2009; 21:58:45 >
  • torrentfinder

burayada bak.
  • en güzeli emule dir onu kullan derim
  • Tamamdır arkadaşlar.İlk olarak hangi anmeyi izliyeyim peki?
  • Code Geass bence

Edit : Omigad oynak başım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morfildor -- 18 Ocak 2009; 22:19:39 >
  • Discipline
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Discipline

Standart Death Note ile başla bence
  • www.boxtorrents.com aslında yeni başlayanlar için en iyi adrestir çünkü bölümleri tek tek değil paketler halinde bulursun ve seed sorunu yaşamazsın, kötü tarafı da upload yapmazsan bu site seni banlar

Mini nova , Boxtorrents'de olan bazı serileri bulundurması ve upload gerektirmemesi yönünden güzel ama o da İngilizce dışında dillere sahip dosyalar barındırdığından dikatli olmanı gerektirir. Boxtoreents çeşitliliği anime olarak mini nova'da yok.

tokyotosho.com hem paketler hem tek bölümler barındırır. site default olarak sana ingilizce dışındaki dilleri ve fake içerikli mangaları da sonuçlar içinde gösterir (bu özelliği browse'den kapatmanı öneririm) ama torrentlerin ilk eklendiği yerdir. ana sayfa son 2-3 günlük sonuçları gösterir bu yüzden sitedeki arama motorunu bolca kullanman lazım.

http://animesuki.com/series.php seriler halinde birçok animeyi bulabileceğin bir adres. Boxtorrents'den sonra 2. alternatifin bu olsun.

--------------------

İlk önerim DEATH NOTE 2. önerilerim ise GUNDAM 00 ve MACROSS ZERO'dur
  • Bence Full Metal Alchemist'ten Başla
  • Akuma_Blade'e ek olarak şu iki siteyi de ekleyebiliriz;

http://www.datorrents.com/
    http://www.nyaatorrents.org/
  • quote:

Tamamdır arkadaşlar.İlk olarak hangi anmeyi izliyeyim peki?

Aslında öyle çat diye anime önerilmez ama...
    Aksiyon dalında bunlarla başlayabilirsin.(Tabi saf aksiyon değil animeler)

Bleach
    D.Gray Man
    Death Note
    Gundam 00
    Hajime No Ippo
    Kenshin
    One Piece
    Komedi Romantizm dalında
    Slam Dunk(romantizm yok denecek kadar azdır)
    Great Teacher Onizuka(romantizm yok denecek kadar azdır)
    Toradora
    Lovely Complex
    Onegai Teacher
    Onegai Twins
    Spice And Wolf
    ----------------------------------------------------------------------
    Önerdiğim seriler Türkçeye çevrilmiş bazıları fansub olan seriler.İngilizcen varsa heryerden indirirsin ama yoksa mecburen Türkçe olan serilerle idare etmeye çalışacaksın.Bu konuda bilgilendirirsen bizi istediğin animenin download linkini, nerden bulacağını daha çok yardımcı olurum.
    www.anime.gen.tr burdan serilere Türkçe tanıtımlarına bakabilirsin.
    http://anidb.net/ bu sitede animedatabasedir kim ne yapmış hangi gurup hangi animeyi çeviriyor burdan öğrenebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Discipline

O seriyi izle zaten bidaha bırakamassın bu dünyayı
  • 
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.