Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (258. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olmaaaz 00:00 bile olmamış yoklama 01:00 da başlıyor arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sewenangl

olmaaaz 00:00 bile olmamış yoklama 01:00 da başlıyor arkadaşlar
    sabah 6 da kalkanlara haksızlık bu ... bizde yoklamaya girmek isterüüük
  • ben burdayim alın bakimm benide

bende yatar hazır çeyrek finalede kaldık işyerinde milleti kızdırıyım biraz...
  • hop bende varım
  • Neyse en iyisi bleachi yavaş yavaş fazla zorlamadan izliyeyim. Çok sarmıyor ama espadaları da merak ediyorum açıkcası..

Bu arada iyi hoş ama gece yoklaması adı üzerinde;)
    çok erkene çekmeyin yahu

O değl 2 gecedir mai_maiyi göremiyoruz.. Ona ne oldu acaba. Yine 2 gün uyuya mı kaldı ki ne

Ayrıyetten herkesin isimlerini aldım. 2 hafta, her gün düzenli yoklamaya girenlere çukulaataa alıcam

• İyi geceler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkahan

İyi geceler...

ah be @serkahan'ı yakalamadık gece kuşunu kaçırdık feneri de tebrik ederim ayrıca çok sevindim.
    Bu yoklama içinde artık herkese numara vercem solucem numaraları burdayım yazmayanı yok yazacam ona göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildog

O değl 2 gecedir mai_maiyi göremiyoruz.. Ona ne oldu acaba. Yine 2 gün uyuya mı kaldı ki ne

2 gecedir mai uyuyor herhalde bu kadar uyku fazla gelir ona yarın geceden itibaren yine ayakta olur büyük ihtimal
  • Ben çıkın demeden çıkmışlar bunlar ya!!!...

Hepinizi yok yazdım valla!...

Neyse bu arada BURADAKİ videoları sırasıyla izleyin... Ama içeriği foruma taşımayın fazla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikhail Bakunin -- 5 Mart 2008; 5:28:52 >
  • @Mikhail'in cangema'sı(Lee young Ae);

Bu da diziden;

• güzel hatun
  • Selam millet bireleri kulağımı çınlattı ilaveten bir hafta daha ceza yemek uğruna ilk üyeliğim ile girmek zorunda kaldım , ben her akşam ve sabah buradayım , merak etmeyin , sizin yazdıklarınızı takip ediyorum ; yalnız ev arkadaşım silkroad bölümünde ufak bir tartışma yaşadı ve 3 gün ceza aldı , fakat kendisi affedersiniz ok altında kalıp laf altında kalamayan bir insan olduğu için benim acc. ile girip son bir mesaj daha yazmış daha sonrada haklı olarak benim üyelik ve onun üyeliğe bir hafta ceza geldi (hesap paylaşımından dolayı) yani pazartesiye kadar cezalıyım , görüşmek üzere , kendinize iyi bakın - anime ile kalın .
    Gitmeden de bir klip koyalım keyfimiz yerine gelsin ;
    Abingdon S. Boys - Howling (Darker than Black)

Tokiha Mai ye aşık olan animeci
  • Mahou Sensei Negima!

İzleyeniniz var mı acaba? İndirsem mi acaba.Mangası baya komedi ve ecchi
  • negima izleyen varsa benimde bir sorum olacak bende var negima ama ilki var anidb deki bilgilere göre bunun remake ini yapmışlar bir yıl sonra onunda bölüm sayısı aynı ama farklılıklar varmış birisini izledikten sonra ikincisini izlemeye yoksa ikisi hemen hemen aynımı yoksa ikisinide izleyen yokmu
  • Hacı asıl hesabın isimi ne?Bu arada Basilisk indiriyorum fansublu.Hızı çok iyi bence kaçırmayın
  • Oooo dun gece baya kalablikmis burasi yahu

Fener maci superdi ya, acayip bir macti, hayatimda izerlerken bu kadar heyecanlandigim, sonunda bu kadar mutlu oldugum, sevindigim, bagirdigim, cigirdigim, nerdeyse sesi mi kaybettigim sayili maclardan

Bu arada normalde fenerli degilim ama gercekten feneri ve fenerli olanlari tebrik ediyorum

Bu arada Darker Than blackin OP sarkilarini bayiliyorum. Ilk sarkisana hastaydim zaten. Arada bir animesini acip sirf sarkisini dinledigim oluyordu Ama tum sarkiyi ilk defa dinliyorum. Ikinci acilis sarkisida baya hosuma gidiyor...
  • ARkadaşlaar.Bişey rica etcem.Biriniz deamon tools yükleyip program files'deki dosyalarını upload edebilir mi?lütfen çok ihtiyacun var
  • Nasıl yani!. Program Files 'da ne yüklediysen o vardır. Kişiye göre değişir programlar.
    Tam olarak ne lazım sana. Yada sistem dosyaları olmasın istediğin.
    Deamon tools 'u istiyorsan. Sürümünü yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkahan -- 5 Mart 2008; 16:13:03 >
  • Ya hacım pederin makinesinden girdiğim için peder sınırlı oturum yapmış.Şimdi diyorum deamon toolsu herhangi bir klasöre bidaa kur.O kurduğun klasörü olduğu gibi upload et.
  • Bende alcohol ile magicİSO var iş yerinde. İşine yararsa upload ederim.
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.