Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (260. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sewenangl

quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

hacı bende bu hatunlara hasatyım kapalı çarşıda hergün görüyorum yanlarına gidemiyorum

Ne kadar şanslısın git git cesaretini topla bu şans herkese nasip olmaz bul bi koreli seni de kafileye alalım gidelim şu kızlara
    yaa ciddi ciddi çince ,japonca ,korece 3 dilden birini öğrenmek için iyiice düşünmeye başladım .

Japonca ve Korece bizim Türkçemizle aynı dil ailesinden yani Ural-Altay dil ailesinden geliyor... En basit bir örnek vermek gerekirse onlarda da fiiller cümlenin sonunda kullanılır Türkçe gibi... Ama o kadar yani şimdi benden adımı Kanji olarak yazmamı beklemeyin oturur kalırım...

Korece, Japoncadan daha yakındır Türkçeye çünkü Japonca geçmişte baya bir değişikliğe uğramış günümüze gelinceye kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikhail Bakunin -- 5 Mart 2008; 23:52:17 >
  • quote:

quote:

hacı bende bu hatunlara hasatyım kapalı çarşıda hergün görüyorum yanlarına gidemiyorum

Ne kadar şanslısın git git cesaretini topla bu şans herkese nasip olmaz bul bi koreli seni de kafileye alalım gidelim şu kızlara
    yaa ciddi ciddi çince ,japonca ,korece 3 dilden birini öğrenmek için iyiice düşünmeye başladım .

gideyim dimi yarında ordayım bu slm vereyim kızlara
  • Sertab Erener - Aşk

Edit:

Morrissey - Let Me Kiss You

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildog -- 6 Mart 2008; 2:47:09 >
  • Iyi geceler dombilibili
    Bakiyorum yine buralardasin..

Neyse ben yatiyorum.. Bunalim modda takili kaldim yine.. Biraz daha bu tur sarkilar dinlersem kendimi camdan assagi birakicam...

"Gel artik
    sozum sabrim kalmadi
    beni duysana
    BENI DUYSANA!!

ASK..."
  • sanada iyi geceler uyumayı pek sevmediğim için geceleri genelde ayakta oluyorum
  • quote:

gideyim dimi yarında ordayım bu slm vereyim kızlara

Bugün senden mutlu bir hbr bekliyorum @pagan yaparsın sen hatta baktın işler yolunda gidiyor bi de kardeşim var bnm de hmn bende damlarım yanına

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

Ah bu kız ömrümü yiyecek bu gidişle

Bu arada @wildog SERtab Erener-Aşk
  • @sewenangl

Ji-Hyun Jun (Jeon Ji Hyun)

hatunun my sassy girl filmini seret derim
  • Öyüt unutmayın bende geliyorumBende keserim eyttttÇizerimBende Zülfikar'ı alayımVazgeçtim Hattori Hanzo kılıcı alacağım ben
  • quote:

@sewenangl

Ji-Hyun Jun (Jeon Ji Hyun)

hatunun my sassy girl filmini seret derim

@pagan ben kızın

my sassy girl
    wind truck (en sağlamı)
    il mare 2006 'da Lake House olarak uyarladılar.
    Daisy
    White valentine izledim şuan arşivimde
    uninvited temin ediyorum ( tahminim tek korku filmi bu) ve büyük bir hevesle The last wampire filmini bekliyorum

yani boşuna aşık olmadık
  •  © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

Carice van houten bende bu kadina hastayim..
    black book filmde asik olmustum.
  • Face/stay night izleyen arkadaşlar sizce nasıl bi anime bu ... torrent ta buldum fakat inanılmaz yavaş iniyor ... !! Bildiğiniz adres varsa pm den paylaşabilirmisiniz ?!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mikhail Bakunin

quote:

Orjinalden alıntı: / AzuRiLL \

quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

İzne gerek yok yalnız tek bir kuralımız daha doğrusu bir bilgilendirmemiz var onu bil aramıza katılmak için yeterli ,
    Anime cafe üyelerini bir araya toplayan kural ;

Bu arada kendinden bahset biraz ki ona göre girelim muhabbete ,
    mesela cinsiyeti hiç sormuyorum bile daha bu topiğe kız eli deymedi , halinden belli zaten
    Ne tür animeleri seversin , haftada kaç gb anime indirirsin , kendine asosyal diyebilir misin ? Arşivde neler var ? Mangalar ile aran nasıl ? İkametgah adresi ? Yaş ? Kilo boy ? Anne / baba adı ? Cilt kütük no ? Vs vs vs ...

Bu arada ben hala uyumadım

- Daha çok Naruto gibi savaş animelerini severim. Ninjalara yönelik olanları. haftada gb sınırım var çünkü internetim şuan sınırlı. eskiden sınırsızdı şimdi indiremiyorum. :( . Kendime sosyal diyebilirim çünkü şahsen okulda baya ünlüyümdür . Arşivde narutodan başka birşey yok . Manga okumadım ama okumayı düşünüyorum. Detaya girmeyeyim. Erkeğim. Adım Cemre. Yarışmacı arkadaşlara başarılar

Kaçıncı?

1. Cemre

2. Cemre

3. Cemre

Tamam iğrenç bir espiriydi... Ben bir resetlenip geleyim...

Okulda bana çelme çakmaya çalışıp cemre düşsün hava ısınsın cinsinden de espriler yapanlar da oluyo...

• ne diyim yaratıcılıkta sınır yok
  • @sewenangl

bende aşığım birimize yar olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pagan_chris -- 6 Mart 2008; 21:30:30 >
  • @abi kizlari mizlari birakinda su 'chobit' nasil bisey.@yevo baba yollamisti.izlemedim hala pc ye format attiktan izlemeyi dusunuyorum.spoiler vermeden bi fikrinizi alayim bu anime hakkinda.
    @galiba bu iki kiz bas karakterler

@bunlarda realleri galiba
  • quote:

@sewenangl

@pagan baba biz istemeye gidiyoruz diyorum sen bende aşığım diyorsun kızla sözlendim ben unut onu sen gel sana onun amca kızını filan alalım
  • quote:

quote:

@sewenangl

@pagan baba biz istemeye gidiyoruz diyorum sen bende aşığım diyorsun kızla sözlendim ben unut onu sen gel sana onun amca kızını filan alalım

zaten birbirlerine benzerler farkı anlamazsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

quote:

@sewenangl

zaten birbirlerine benzerler farkı anlamazsınız

Amman bu dediğini Koreliler ve diğer Uzak Doğulular duymasın. Nefret ediyorlar "hepiniz birbirinize benziyorsunuz" lafından... Vallahi Katana'yı aldılar mı ellerine ben bile kurtaramam Kendo'ya başlamadan haberin ola...
  • quote:

quote:

@sewenangl

hayıırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

şimdi my sassy girl filmin takıp seyrediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pagan_chris -- 6 Mart 2008; 23:09:41 >
  • @yeri degil ama koyamadan edemiyecem bu arada ustteki yazdigimi izleyenlerden biri cevaplarsa makbule gecer.

veeeee ninja sov
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.