Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Yevaud

quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Yevaud imzandaki adam kim?Street Fighterdaki Vegaya benzettim

yuh! hocam sen bi göz doktoruna görün en iyisi FMA daki baş kahraman Edward Elric olur imzamdaki şahıs

Öğrenecek...
  • ben daha acemiyim amaaaa
  • quote:

ben daha acemiyim amaaaa

tamam canım bişi demedim alla alla sen ne yap et FMA yı indirip izle bir an önce
  • quote:

quote:

ben daha acemiyim amaaaa

tamam canım bişi demedim alla alla sen ne yap et FMA yı indirip izle bir an önce

bak fmanın ne oldunu biliyom ama,Full metal alchemist
  • @yewo bende en son claymore bitti bide red or die tv serisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

@yewo bende en son read or die tv serisi bitti

dayı o vardı bende yaw
  • baba haberim olsa inidirmiydim yaw
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

@yewo bende en son read or die tv serisi bitti

dayı o vardı bende yaw
  • başladık yine
  • abi bi yer buldum sizlerle paylaşımm dedim...

http://g2anime.net
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elmedin

başladık yine

walla billa yaw hişşş @elmo bari sende indirde tam olsun bide bitirim üçlü iş başında diye slogan attıkmıydı tam olur herhal
  • naruto animesinde hokagelerin kaliteli resimlerini arıyorum
    yardım ederseniz dua ederim size(2sny kadar yeter sanırım)
  • Walla narutodan pek birşey biriktirmiyorum , elimde bir tek bu avatarlar var , 3. ile 5. hokageler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 26 Eylül 2007; 12:37:32 >
  • hocam en iyi torrent sitesi hangisi daha doğrusu aradığımı söyliyeyim siz yardımcı olun death note raw bölümler(ing dub sıktı
  • @pagan space adventure cobra oks pilot spesyaline başlıoms oda bitince S.T.A.L.K.E.R. (anime deel bu gerçi ya neyse ) akabindede berserk yapçem oke?
  • saol mai,

ben emule kullanıyorum, torrent de yükledim ayarlarını vs yapmıstım ama kullanmıyordum çünkü pek bilgim yok ayrıca public torrent sitelerinden çekiyorum ve seed leech oranı iyi olması lazım, çoğu iyi değil aslında naruto sippudenler baya iyiydi en son full hızla yükleyebilmiştim,
    nsese
  • şşş yev dur biraz. berserk var bende. bi zahmet şu anime listesine bakın boşuna mı açtık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elmedin

şşş yev dur biraz. berserk var bende. bi zahmet şu anime listesine bakın boşuna mı açtık

@elmo ayıpsın baba biliom sende olduğunu zate son takasta senden almıştım fekat avi hocam sendeki berserk, kalitesi sarmadı beni, OGM sini buldum bi daha indirçem, çobits tede öyle yaptıydım, eksikti galba sendeki, yada widescreen gibin bişiydi galiba, onuda baştan indirdiydim, neysem DURMAK YOK YOLA DEVAM!!!
  • yevaud harbi tamam mı space adventure cobra.seninle konuşmuştuk cobrayı daha evvelden orjinal japonca dublajmı yoksa ikimizinde tiksindiği fransızca ispanyolca falan mı?ara ara bir hal oldum orjinal dublajlı halini yaorjinalse bir takas olayına falan girelim.arkadaşlar bir de wolf's rain altyazı lazım bulamadım yardım lütfenn
  • quote:

Orjinalden alıntı: vayuz

@yevaud harbi tamam mı space adventure cobra. seninle konuşmuştuk cobrayı daha evvelden orjinal japonca dublajmı yoksa ikimizinde tiksindiği fransızca ispanyolca falan mı? ara ara bir hal oldum orjinal dublajlı halini ya. orjinalse bir takas olayına falan girelim.

ILA grubunun elinden çıkma Space Adventure Cobra 31 bölümlük serisi artı spesyali vede filmi OGM/MKV formatlarında japonca dublajlı, ingilizce alt yazılı bir şekilde elime geçmiş bulunmaktadır YAŞAŞIN QÖTÜLÜQ !!!
  • @yewo bende berserk var haci
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.