Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pagan_chris

tmm tmm hemen kızma yaw

hacı kızma diyonda sana mis gibin OGM sini yollamışım Love Hina nın, kalkıp AVI sini aramak gibi abes bi harekette bulunursan @yewo'yuda dumura uğratırsın sonuç olarak, yapma öle şeler hacım, ayıptır günahtır, walla billa bizede yazık yaw

hımms tamam sorunsuz bir şekilde gözüktü, ewat yeni rumuz talebimi iletiyorum hadi bakam hayırlısı

aaaaaaaaa OYMAK BAŞI olmuşum ii küsel oldu şanslı günümdeyim herhal birde nick değişikliği onaylanırsa milenyumun huzruna kavuşacam, darısı benim önderliğim altında bu sayfadaki tüm arkadaşlara diyorums koleksiyonlarınıza nice animeler katmanız temennilerimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 28 Eylül 2007; 13:23:23 >
  • Witch Komugi
     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©
  • A VACCINE FOR HUMANITY! slogan sağlammış hoşuma gitti
  • yev şu senin fan club avatarına takıldım haftalardır. biliyorum fma'dan ed o ama bana kalırsa bir başkası o. birisi üztünde oynama yapıp ed'e çevirmiş. ed hiç gözlük kullanmaz. ayrıca o eli ve gözlüğü öyle tutuşunu sanki bir yerden benzetiyorum ama daha çıkaramadım.
  • Mustang 'ı andırıyor..
  • bencede mustang ı andırıyıor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elmedin

yev şu senin fan club avatarına takıldım haftalardır. biliyorum fma'dan ed o ama bana kalırsa bir başkası o. birisi üztünde oynama yapıp ed'e çevirmiş. ed hiç gözlük kullanmaz.

Fan art hocam o, bende biliyorum Ed'in gözlük kullanmadığını, orjinal çizim deel zaten, hangi sitedendi unuttum bi anime fan sitesinden almıştım FMA bölümünden, elemanın biri sürrealist takılmış senin anlıyacağın, yoksa taklit felan yok yane bunu özellikle seçmemin nedeni ise benimde gözlük kullanmam, saçlar benzemesede gözlükten kurtarırım belki dediydimde

quote:

Orjinalden alıntı: Elmedin

ayrıca o eli ve gözlüğü öyle tutuşunu sanki bir yerden benzetiyorum ama daha çıkaramadım.

o hareket caponlar arasında fix bişiy hocam, sadece bi kişiye özgü deel yane, kaç tane anime izledim hangisinde gözlüklü bi erkek varsa hep o hareketle düzeltiodu gözlüğünü
  • quote:

o hareket caponlar arasında fix bişiy hocam, sadece bi kişiye özgü deel yane, kaç tane anime izledim hangisinde gözlüklü bi erkek varsa hep o hareketle düzeltiodu gözlüğünü

harbiden yalnız animelerde gözlük düzeltme olayı bile yıkıcı , karizmatik bir olay oluyor .Bir de genelleme ben yapayım gözlüklerini çıkarmaları gerektiğinde gözlerini kapayıp saçlarını geriye savurarak çıkarırlar (genellikle çoğu uzun saçlı oluyor) .
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Bir de genelleme ben yapayım gözlüklerini çıkarmaları gerektiğinde gözlerini kapayıp saçlarını geriye savurarak çıkarırlar (genellikle çoğu uzun saçlı oluyor).

eee hocam bırakta o kadar karizmaları olsun anime sonuçta bunnar dimi olçak o kadar havaları bu arada komugi nin açıklamalarına baktımda ecchi imiş yahu, benim gibi ecchi hastası bi adamın gözünden bugüne kadar nasıl kaçabilmiş cık cık cık şu Berserk biter bitmez ona gircem bodoslama
  • Türk Tv kanallarından nefret ediyrum bir tane anima alıp koymuyolarki türkçe izleyek ne kota dayanıyo indirmeye ne de para yetiyo ödemeye of of of çok sinirime dokunuyo bir ara başladım fakat kotadan dolayı ara verdim of of of kalkıp kanalların hepsini basasım var
  • Aranızda Gantz serisini bitiren var mı ? Eğer izlemediyseniz tavsiye ederim , hem bir solukta izlenecek kadar kısa hem de full aksiyon , sapıklık dolu , bir de giriş müziği süper

rip slym - super shooter

Bayılıyorum bu japonlara bu rip slym da herhalde japonyanın en amele grubu olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 29 Eylül 2007; 22:42:55 >
  • gantz güzeldir bende tavsiye ederim
  • iğrenç bi şarkı bu yukardaki video
  • @yewo bunu indirsene

13 bl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pagan_chris -- 30 Eylül 2007; 12:27:18 >
  • ecchi gibime geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: DddDaimAaaA MmmMutsuZzzZ

ecchi gibime geliyo

yok hocam değil maalesef

quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

@yewo bunu indirsene

tamam hacı Berserk biter bitmez araştırırım fekat iki tane spesyali varmış ammavelakin spesyallerini bulmak zor olur çünki 2007 yapımı bi anime, neyse normal seriside keser herhal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 30 Eylül 2007; 15:55:54 >
  • @elmo sen bleach hastasısın bende serisi bide movie indirdim önce hangisine bakayim
  • önce serisine başlayacaksın. bölüm olarak hatırlamıyorum ama ana kahramanımız seretei boyutundan geri dönünce (bauntolardan hemen önce) işte o zaman movie'sini izleyeceksin. bende ovaları da var istersen bidahaki takasta yollayabilirim
  • öf ulen anianka da kesmiş naruto yu Allah Allah artık claymore indircez
  • anianka takımı yeni serilere başlaya bilir fma ya başlıcaklardı ama yeni serileri yapmak daha uygun olucağına karar vermişler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 1 Ekim 2007; 19:54:01 >
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.