Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek kelime ile bayıldım , iki kelime ile kendimden geçtim , bayılıyorum böyle gizli geçmişi olan komedi karakterlere yani karizmanın tavan yaptığı anda 1 sn sonra sıfır , dumur olabiliyorlar ; ing dub da epey güzel , herkese tavsiye ederim .
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

ing dub da epey güzel , herkese tavsiye ederim.

aman derim o uyuz anglo-saksonların gıcık dilinde dinleme seriyi valla yazık edersin, japoncası şahane özellikle özel hareket çekerken bağırışı yokmu kenşinin hasta oluom walla inkilisjesinde eleman bi sölüo afedersiniz o biçimler gibin kudurtuyo beni
  • Tamam da dub lıdan başkasını bulamadım eğer bildiğin bir link varsa çok büyük sevap işlersin 9. bölüme geldim bile
  • ben animelerimi hep torrentten indiriom mai kardeş direkt link bilmiom kusura bakma
  • Canın sağolsun , arıyacağız artık bişeyler .
  • @mai_mai

Burada rapid 'li var...:http://www.animecorner.nl/eng/anime.asp?id=kenshin&id2=downloads

Daha ayrıntılı konu (@TheHaplo ).....:http://forum.donanimhaber.com/m_16472961/tm.htm
  • kenshin sersi ile ilk kez sho tv ile tanıdım baya güzel seri her şey var bende başladım tekrar dan izlemeye anitoryum sitesi tr altyazılı olarak çıkartıyo ben oradan takip ediyorum şimdilik seriyi....

bu arada size bişi söliyimmi kenshin hakkında örenmek isteyenler aşağıdakini okuyabilir okumak istemeyenler hiç bakmasın ... bi ara baya kenshin hakkıda araştırma yapmıştım ondan aklımda kaln bi bu

kenshin seslendiren Mayo Suzukaze adında bir kadınmış ne kadar doğru bilmiyom ama seslendireno gözüküüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 24 Eylül 2007; 12:04:22 >
  • @jrking kesinlikle inanmam hocam öle bişeye tamam belki yetişkin bir erkek kadar kalın sesi yok ama sonuçta genç bi delikanlının sahip olması gereken tonaja sahip eğer hakkaten dediğin gibiyse bile inan ingilizcesini seslendiren adamdan daha erkektir bence
  • @serkahan çok sağol
    Ben inanırım simpsonlarda da erkek karakterlerin neredeyse yarısını bir kadın seslendiriyor .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yevaud

@jrking kesinlikle inanmam hocam öle bişeye tamam belki yetişkin bir erkek kadar kalın sesi yok ama sonuçta genç bi delikanlının sahip olması gereken tonaja sahip eğer hakkaten dediğin gibiyse bile inan ingilizcesini seslendiren adamdan daha erkektir bence

haklısın hocam ama istersen kenshin voice die arattır japon dublajını kim yapıyomuşş bulursun bende ilk zamanlar şaşırdım kabul etmedim ama bütün yol ona çıkıyo ..

@pagan_chris abi şu buluşma işini nasıl yapacaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 24 Eylül 2007; 20:21:40 >
  • Hellsing 4.OVA ne zaman çıkacaktı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Hellsing 4.OVA ne zaman çıkacaktı ?

yapıldımı yaw ??
  • @jrking bende istiyorum ama çogunuzun işi okulu oluyor olmadıgı gün 6-7 kişi birleşip muhabet ederdik güzelde olurdu walla

aslında istanbuldan buluşma organize edicem ama dedigim gibi kiminin okulu kiminin işi oluyor pazar günleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pagan_chris -- 24 Eylül 2007; 21:22:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

yapıldımı yaw ??

05.10.2007 tarihinde orijinali piyasaya sürülcek, en geç ayın onundan sonrada bizim karaborsaya düşer

yaw Yami no Matsuei izleyen varmı aranıza? bi daha shounen ai türünde anime indirirsem ne olum be psikolojim bozuldu walla billa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 24 Eylül 2007; 22:15:02 >
  • quote:

@yevaud

05.10.2007 tarihinde orijinali piyasaya sürülcek, en geç ayın onundan sonrada bizim karaborsaya düşer

yaw Yami no Matsuei izleyen varmı aranıza? bi daha shounen ai türünde anime indirirsem ne olum be psikolojim bozuldu walla billa

bekliyos yayınlasalarda islsek bi de abi Yami no Matsuei nsl bişi ne ile ilgili anime...

hellsing ve ultimate serisini buradan online izleyebilirsiniz...

http://stage6.divx.com/ADW-ANIME/video/1196701/Hellsing-01

quote:

@pagan_chris
    @jrking bende istiyorum ama çogunuzun işi okulu oluyor olmadıgı gün 6-7 kişi birleşip muhabet ederdik güzelde olurdu walla

aslında istanbuldan buluşma organize edicem ama dedigim gibi kiminin okulu kiminin işi oluyor pazar günleri

abi sen sadece pazar günleri boşsun heralde haklısın herkesin saati birbirine uymuyoo işallha buluşur sohbet ederik bu yakınlarda....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 24 Eylül 2007; 22:31:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrking

bi de abi Yami no Matsuei nsl bişi ne ile ilgili anime...

walla çok büyük ümitlerle indiripte elimde patlayan 13 bölümlük bi anime, tür olarak fantezi/büyü/iblis/vampir/komedi her bişiyi karıştırmışlar buraya kadar tamam iyi diyoruz, hatta kısa olması indirilmesi açısından kolaylık sağlayan, çerez niyetine izlenecek bir anime izlenimi yaratmasına rağmen serinin ruh hastası yaratıcıları bu kadar türün içine birde "shounen ai" ekleyince dananın kuyruğu kopuyor, en azından benim gibi heteroseksüel erkekler için

ya aşağıdaki resimde sağdaki elemana bir bakın arkadaşlar, şerefsizim benim mahallemdeki kızlara bin basar çok ciddi söylüyorum, yani ne bilim o erkekse ben gergedanım herhalde töbe töbeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 24 Eylül 2007; 22:49:12 >
  • quote:

quote:

bi de abi Yami no Matsuei nsl bişi ne ile ilgili anime...

walla çok büyük ümitlerle indiripte elimde patlayan 13 bölümlük bi anime, tür olarak fantezi/büyü/iblis/vampir/komedi her bişiyi karıştırmışlar buraya kadar tamam iyi diyoruz, hatta kısa olması indirilmesi açısından kolaylık sağlayan, çerez niyetine izlenecek bir anime izlenimi yaratmasına rağmen serinin ruh hastası yaratıcıları bu kadar türün içine birde "shounen ai" ekleyince dananın kuyruğu kopuyor, en azından benim gibi heteroseksüel erkekler için

tmm anladım abi şimdi araştırma yaptım "shounen ai" hakkında kesinlikle yani bizim bu tür animelerden uzak durmamız gerekiyo zaten bu türü genelde kısslar için yapılırmışş ama bunları isleyen kıslar da bi anormal dir yani

quote:

ya aşağıdaki resimde sağdaki elemana bir bakın arkadaşlar, şerefsizim benim mahallemdeki kızlara bin basar çok ciddi söylüyorum, yani ne bilim o erkekse ben gergedanım herhalde töbe töbeee

harbiden de doru söliyon kısmı erkek mi belli deil ama kısa daha çok benziyo dediğin gibi yapanlar ruh hastası heralde...

bide abi bu Ouran Koko Host Club u ilk 3 bölümünü izledim baya kopukmuş bunda öle sapkın şeyler şu an yok ama devamında varmı varsa hiç islemeyeyim öğrenebilirmiyim... şimdiye kadar erkek sandığım karakter ( şüpheleniyodum) kız çıktı o kadar da olacak benibaya güldürdü bu anime...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 24 Eylül 2007; 22:53:08 >
  • quote:

tmm anladım abi şimdi araştırma yaptım "shounen ai" hakkında kesinlikle yani bizim bu tür animelerden uzak durmamız gerekiyo zaten bu türü genelde kısslar için yapılırmışş ama bunları isleyen kıslar da bi anormal dir yani

shounen ai izleyen kızlarmı? bence bu tür kızların psikolojik sorunları falan olmalı kesinlikle uzak durun derim aslında müstehcen sahneler ve olaylar yok yannış annaşılmasın normal bi tv serisi, zaten öyle abarık şeyler olsaydı televizyonda yayınlatmazlardıda, ne bilim yaw izleyin işte bana hak vereceksiniz...

quote:

bide abi bu Ouran Koko Host Club u ilk 3 bölümünü izledim baya kopukmuş bunda öle sapkın şeyler şu an yok ama devamında varmı varsa hiç islemeyeyim öğrenebilirmiyim...

Ouran Lisesi Host Kulübünde yok öle şeyler, az önce aniDB den araştırdım temiz çıktı, gönül rahatlığıyla izleyebilirsin yane

hişş @pagan ragnarök bitti, space adventure cobra nın eksik bölümlerine daldım şimcik, senden ne haber? neler indirion bakem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 25 Eylül 2007; 9:27:10 >
  • Yevaud imzandaki adam kim?Street Fighterdaki Vegaya benzettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Yevaud imzandaki adam kim?Street Fighterdaki Vegaya benzettim

yuh! hocam sen bi göz doktoruna görün en iyisi FMA daki baş kahraman Edward Elric olur imzamdaki şahıs

aslında anime club olayı olmasa MARKAL yada SANDRO yu koyacaktım nekromensırların kült şahısları olarak ya neyse artık ed ile idare etçez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 25 Eylül 2007; 20:16:51 >
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.