Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (135. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @yewo anlamıyacak ne kardeş bizim büyücü yanındaki elemanlar büyücülügü ögrenmek için staj yapıyorlardı filmde
  • Arkadaşlar anime realplayer formatına dönüşmüş,bsplayerda açamıyorum.Onda izle diyeceksiniz alt yazı realplayer a konulmuyo ne yapacam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

@yewo anlamıyacak ne kardeş bizim büyücü yanındaki elemanlar büyücülügü ögrenmek için staj yapıyorlardı filmde

SPOILER OLABİLİR BİLMİOM DİKKKAT EDİN YİNEDE; "yaw yok karı bunnarı kullanıyo resmen, bunnarın gıkı çıkmıyo, ayrıca her bölümde karı dilekleri yerine getiriyo sözde ama sonuçta müşteriler hep babalara geliyo ne iş annamadım, ayrıyetten bunun sevdiği bi kancık war ya hani HIMAWARI midir nedir ondada bi pislikler var aslında amma ne olduğunu belirtmeden dizi bitiyo, senaryoyu karanlık fantezimi yapmaya çalışmışlar ne, birde bi peri bizim dörtgöze niyetleniyo ya nerden görmüşde niyetlenmiş annamadım hadi onuda geçiim seri bitio o periden eser yok, daha neler neler arkadaş, ayar oldum walla billa"

yaw bide Wolf Brigade vardı bende bayaadırda bugün izleyebildim anca, hakkaten güzel bişiymiş aslında filmini bile çekebilirler çok hoşuma gitti benim, dayanamadım birde ardından Samurai 7 patlattım tam psikopata bağlandım bugün be way way way

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 16 Eylül 2007; 21:55:43 >
  • Bleach Memories of Nobody Movie'yi izledim çok muhteşem ya
  • evet güzel filmdir, ne var ki naruto movie 1 ve 2'deki heyecanı bulamamıştım. insana gaz verme konusunda naruto uzumaki'den ötesini tanımam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elmedin

evet güzel filmdir, ne var ki naruto movie 1 ve 2'deki heyecanı bulamamıştım. insana gaz verme konusunda naruto uzumaki'den ötesini tanımam

Peki 3. film hakkındaki düşüncelerin nelerdir Bence Bleach filmi tüm Naruto filmlerinden daha iyi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • @yewo bende bügün samurai 7 iyi seyrettim tesadüfe bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

quote:

evet güzel filmdir, ne var ki naruto movie 1 ve 2'deki heyecanı bulamamıştım. insana gaz verme konusunda naruto uzumaki'den ötesini tanımam

Peki 3. film hakkındaki düşüncelerin nelerdir Bence Bleach filmi tüm Naruto filmlerinden daha iyi.

efekt mefekt olarak bleach gerçekten güzeldi ama nedense naruto 1 ve 2'yi daha tutkulu bir film olarak buldum. 3. filmi salla direk. ya da son savaş sahnesini izle yeter, gerisi boş. narutonun 4. filmi için ise çok iyi yorumlarla karşılaştım nette.

şimdi bu bleach'in memories of nobody filmi son film miydi yoksa bir tane daha mı var karar veremedim. iyisimi wiki'ye bakayım ben
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

quote:

efekt mefekt olarak bleach gerçekten güzeldi ama nedense naruto 1 ve 2'yi daha tutkulu bir film olarak buldum. 3. filmi salla direk. ya da son savaş sahnesini izle yeter, gerisi boş. narutonun 4. filmi için ise çok iyi yorumlarla karşılaştım nette.

şimdi bu bleach'in memories of nobody filmi son film miydi yoksa bir tane daha mı var karar veremedim. iyisimi wiki'ye bakayım ben

Ben bleach tek film diye biliyorum. 4. filmin trailirini izlemiştim baya güzel gözüküyordu. Narutonun cenazesi mi ne vardı ama kesin değil.
  • o trailer'ın bir amacı vardı, yani narutonun cenazesi falan. konusunu okumuştum gerçekten güzeldi.

###SPOİLER###
    spoiler vermek istemiyorum ama naruto ölmicek. yoksa anime biter
  • @Elmedin çatlatma beni özelden yaz şunu o zaman bana

merak ettim yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

@yewo bende bugün samurai 7yi seyrettim tesadüfe bak

HIMMM SPOILER OLABİLİRMİKİNE; "25. bölümde heyhaçi geminin motor sistemini patlatıp yere gömüyor ya, orada kendide enkazla birlikte gidiyo, düşerken bağırıyo hani "pilav yemek istiyorum!" diye, vay dedim anasını satayım adamlar yapmış walla diye yannız bazı bazı düşünüom serinin sonunda köylüler hiçbişi olmamış gibi gene ekinlerini ekip dalgalarına bakıolar, bende düşünmeden edemiom la bu adamlar bi hiç içinmi öldü die ne bilim ordaki tüm köylüleri bile toplasan kyuzo'nun tırnağı bile olamazlar bence, gitti dağ gibin adam yaw"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 17 Eylül 2007; 9:22:47 >
  • bakın ne buldum arkadaşlar....

• quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

bakın ne buldum arkadaşlar....

puahahhaha alemsin yaw koptum walla ha dikkat et MUSIC BY JOHN WILLIAMS way way way olay olur artık filmin sountrackleri
  • fotoşop bu kadar da belli edilmezki kardeşim :D
  • ya bu sıralar hangi animeyi izlesem ağlayacak gibi oluyorum

FMA'da zor tuttum kendimi nerdeyse ağlayacaktım , şimdide Wolf's Rain
  • naruto izliyorum 100.bölüme geçerim bugün
    birsüre önce naruto hakkında birşey sormuştum bir arkadaş 140.bölümden sonrasını izlemene gerek yok demişti needninide söylemişti ama hatırlayamıyorum
    nedir bu olay bilen varmı
  • 130'larda mıydı 140'larda mıydı hatırlamıyorum ama izleme denmesinin nedeni şu, belli bir yerden sonra ojinal seriyi brakıp kendi kafalarına göre bir seriye başlıyorlar. yani filler bölümler başlıyor. filler bölümler orjinal seri kadar iyi olmadığı için hevesin kaçmasın diye söylenmiştir. tabi tercih senin, güzel anları da vardı filler bölğmlerin. orjinal seri naruto shippuden ile tekrar başladı aklında olsun
  • anladım teşekkürler,
  • oh be sonunda BIOSHOCK bitti anime indirmeye dewam @elmo ve @pagan şu an Air Gear indirmeye başladım, aman derim sizde başlamayasınız buna
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.