Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm beyler robotech te live action film olma yolunda imiş spider man i canlandıran aktör film hakklarını warner bros ortaklaşa almışlar bakalım ne zaman gösterime girecek...

bu videoyuda oyun demoosundan alıp yapmıştım

+ şansa bak oymak başı olduk iyimi herkesi gloria jeanse davet ediyorum erik hoşafı içmeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 9 Eylül 2007; 14:04:48 >
  • robotech'in filmini yapma projesi uzun yıllardan beri var. bunu ilk defa 2-3 yıl önce duymuştum. bakalım, hayırlısıyla inşallah yapılır
  • bende duymuştum baya oluyor duyalı
  • Korku-gerilim türünde anime var mı ya filmler kesmiyo artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: John

Korku-gerilim türünde anime var mı ya filmler kesmiyo artık.

japon tayland güney kore istersen olur
  • film olarak değil ya konusu kurgusu iyi olan tv serisi istiyorum.Çok şey mi istiyorum yoksa?
  • quote:

film olarak değil ya konusu kurgusu iyi olan tv serisi istiyorum.Çok şey mi istiyorum yoksa?

Korku değil ama, konu olarak ayakashi yi öneririm.

11 bölüm / 3 hikaye
  • İndirmeye başladım.bakalım güzeldir umarım.çizimler iyi geldi
  • Japanese Classic Horror ayakashi
    güzeldir diye duydum benimde indirilicek listemde var

ben film zandım
  • ya o değilde millet benim uyarı lambalarım gene trafik ışıkları gibi yanmaya başladı bunnar zamanla sönüyomu yoksa hepsini yakıp kıçıma tekmeyi bastırmammı gerekio sicilimi temizlemem için hişşş @pagan sen bu konuda bayaa bi tecrübe sahibisin bi öğüt wersene hacı
  • @yevuad zamanla yok oluyor onlar , yanlış hatırlamıyorsam 3 ay boyunca suç işlemezsen hepsi yok oluyor

• 3 ay dayanılmaz ya bastır tekmeyi kendine beklersin biraz sonradan geri gel(olmadı alp açar)tabi işin şakası bu sen uy kurallara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yevaud

ya o değilde millet benim uyarı lambalarım gene trafik ışıkları gibi yanmaya başladı bunnar zamanla sönüyomu yoksa hepsini yakıp kıçıma tekmeyi bastırmammı gerekio sicilimi temizlemem için hişşş @pagan sen bu konuda bayaa bi tecrübe sahibisin bi öğüt wersene hacı

wall hacı bende bilmiyorum

baba seni duyanda suç makinesi sanıcak beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

@yevaud 3 ay boyunca suç işlemezsen hepsi yok oluyor

bu ne yaw suçlu mu olduk şimdide rumuzumuda modifiye edip @kriminal yewo desinlerde tam olsun bari

quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

baba seni duyanda suç makinesi sanıcak beni

yok be baba bi ara demiştin ya "paso ceza alıom uzaklaştırıyolar beni forumdan" diye o aklımda kalmıştıda tecrübeli biri olarak sana bi danışam dediydim, kötü bi niyetim yok yane, ne demişler SÖZ MECLİSTEN DIŞARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 10 Eylül 2007; 23:34:56 >
  • ben de az ceza almadım

dur ben şu ampülleri beşleyip geleyim
  • Arkadaşlar bi soru soracam,mesela bs playerda filmi izliyorum.Güzel bi sahne var resim çekmek istiyorum.PrtSc ye basıyorum.Paint e gelip yapıştır demek istiyorum yalnız olmuyo.Simsiyah ekran çıkıyo.Videoyu yerinden oynatıyom resimdede oynuyor.Nasıl oluyo bu ..Resim çekemiyorum yani videolarda.
  • bi tuş vardı ama gomplayera geçtim artık onun için unuttum shift+c galibaama ama tam emin değilim sağ tıklayıp video kısmından bak bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Arkadaşlar bi soru soracam,mesela bs playerda filmi izliyorum.Güzel bi sahne var resim çekmek istiyorum.PrtSc ye basıyorum.Paint e gelip yapıştır demek istiyorum yalnız olmuyo.Simsiyah ekran çıkıyo.Videoyu yerinden oynatıyom resimdede oynuyor.Nasıl oluyo bu ..Resim çekemiyorum yani videolarda.

Klavye 'de "P" tuşuna bas. Bsplayer 'ın kurulduğu yere atar, yakaladığı görüntüyü...
  • taamam tamam buldum P tuşuymuş sadece p ye basıcaksın bs in kurulu olduğu yere atıyo resimleri
  • quote:

taamam tamam buldum P tuşuymuş sadece p ye basıcaksın bs in kurulu olduğu yere atıyo resimleri

Şizofreni var galiba bende.... Çift kişilikmiyim neyim... Avatar, İmza, cevaplar çok yakın.
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.