Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok hacım sen indir ben başka bişey indiricem
  • air gear'i ben indirecektim ama

ha bu arada naruto mangayı takip edeniniz var mı? geçen hafta jiraiya sama naruto hakkında çok önemli açıklamalar yaptı
  • yaw oymak başı olmişem haberim yoghtur
  • oymak başlarına duyurulur. oymaklığınız oymak başı olmakla kalmasın, her sayfada yeni faaliyetler isteriz. mesela bu sayfayı "SPOİLER serbest" ilan edebiliriz. mesela yani
  • yok yok spoiler olmasın hentai olsun, spoiler bahane hentai şahane
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yevaud

yok yok spoiler olmasın hentai olsun, spoiler bahane hentai şahane

Tamda mubarek Ramazan 'da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkahan

abem sanat bu yaw, sanatın ayı günü haftası olmaz ki

hişşşş @pagan o indirceğin başka bir şeyin ne olduğunu söylesende şu Air Gear bitince ona yanlışlıkla geçmememi bi kesinleştirsek, walla Busou Renkin faciasını hatırladıkça hâlâ gülüom yaw

quote:

Orjinalden alıntı: Elmedin

air gear'i ben indirecektim ama

yaw hacı alemsin ha, animemi kalmadı şu koca dünyada, gerçi benimkiler AVI sen OGM yada MKV sini bulduysan indir walla küsel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 19 Eylül 2007; 11:39:31 >
  • arkadaşlar naruto movie 3 HD bitti. siz siz olun müthiş bir güçlübilgisayar temin edin bu HD filmler için. bende amd 3700+ var ama ona rağmen film izlenmiyor, kasım kasım ilerliyor. ne var ki görüntü kalitesi gerçekten olağanüstü
  • quote:

arkadaşlar naruto movie 3 HD bitti. siz siz olun müthiş bir güçlübilgisayar temin edin bu HD filmler için. bende amd 3700+ var ama ona rağmen film izlenmiyor, kasım kasım ilerliyor. ne var ki görüntü kalitesi gerçekten olağanüstü

Boyutu ne kadar? Bende çoğu zaman HD indiririm (2-3 GB oluyorlar) ama hiç kasmıyor. Pentium 4 3.0 GHz
  • quote:

arkadaşlar naruto movie 3 HD bitti. siz siz olun müthiş bir güçlübilgisayar temin edin bu HD filmler için. bende amd 3700+ var ama ona rağmen film izlenmiyor, kasım kasım ilerliyor. ne var ki görüntü kalitesi gerçekten olağanüstü

aynısını bende indirdim ,

P4 3.0

ama hiç bir kasılma olmuyor
  • @yewo ben şu anda claymore var onu indiriyorum bide red or die tv serisini indiriyorum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serkahan

abem sanat bu yaw, sanatın ayı günü haftası olmaz ki

hişşşş @pagan o indirceğin başka bir şeyin ne olduğunu söylesende şu Air Gear bitince ona yanlışlıkla geçmememi bi kesinleştirsek, walla Busou Renkin faciasını hatırladıkça hâlâ gülüom yaw

quote:

air gear'i ben indirecektim ama

yaw hacı alemsin ha, animemi kalmadı şu koca dünyada, gerçi benimkiler AVI sen OGM yada MKV sini bulduysan indir walla küsel olur

+ 1
    baba forumda bayan arkadaşlar olmasa olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

@yewo ben şu anda claymore var onu indiriyorum bide red or die tv serisini indiriyorum

hımm Claymore ha iyi iyi indir bakem fekaaaat ROD tv hiç olmadı şimdi be hacı o var bende
  • alla alla sizde nasıl kasmaz. athlon64'ler p4'leri hallaç pamuğuna çevirir resmen. sistemim bayağı kirli, ondan mı acaba? deneyeyim bidaha başka alternatiflerle, belki düzelir.

bu arada bunun boyutu sanırım 2,8GB, çözünürlüğü de 1920x1024
  • @elmo, @pagan Air Gear bitti Black Lagoon ve Black Lagoon: The Second Barrage serilerine başladım, sizde yoktu dimi bunnar?
  • quote:

@elmo, @pagan Air Gear bitti Black Lagoon ve Black Lagoon: The Second Barrage serilerine başladım, sizde yoktu dimi bunnar?

bende yok hacım
  • bende de yok
  • arkadaslar birşey sorcam death note indirmek istiyorum.indircegim sitede 37 bölüm ve 2 movie var.divx planette 27 bölüm altyazısı mevcut.movie ler var.geri kalan 10 bölüm yakın zamanda cıkarmı yoksa cıkmasını bekleyip öyle mi indireyim.son olarakta death note 37. bölümde bitti mi yoksa devamı var mı? ilginiz için şimdiden tesekkürler
  • 37'de bitti, devamı yok. izleyip izlememe sana bağlı, ne zaman çıkar altyazılar bilemem
  • tmmdır arkadasım hallettim ben olayı.death note indirdim.şuan elfen lied indiriyorum.full metal achemist de var.artık yaklasık 15 gün idare eder bunlar.
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.