Bölüm görsel şölen gibiydi. |
## [Anime] BLEACH ## (341. sayfa)

-
-
Shikeguni zaten onun karaktersiz biri olduğunu söylemişti.
-
Mangayı okumanın lanetine kapıldım, bölümler çizgi film gibi geliyor. Animasyon kalitesi ve çizimlerden zerre tad almıyorum.
-
Bankai açtığında tüm temel yeteneklerin 10 ile çarpılıyor, kapattığında bu multiplier anında gidiyor. Yanlış hatırlamıyorsam animenin taa başında açıklanmıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bolum hakkinda soylemek istedigim
Mumdan çıkmış yangınWep arkadaşınyoutube
Sahip çıkalım dedeyehttps://www.youtube.com/watch?v=A2hnR87ifUA&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 15 Kasım 2022; 22:20:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bölüm 6, adını tarihe altın harflerle yazdırır.
-
1000 yıllık dede ve kenpachi'nin de selası okunduğuna göre olasılıklar;(ikisi de tek başına toplamda 7 quincy'i tek başına aldılar, hakikaten güçlüler )
1)Soul Soulcity selası okunacak
2)Savaşta hiç görünmeyen kaptanlar desteğe gelecek.
3)
Son olarak Shinigami Temsilcisi İchigo desteğe geliyor, bankai si alınamıyor duyurusu duyan herkeste saçma bir umut oluştu ne bekliyorlar ki, İchigo "J" marş dayıyı bile takımı sayesinde indirdi. Tamam anlıyorum, Renji, Rukia ve diğerleri ile arkadaşlık bağları var ama bu kadar gaza gelmek de ne bileyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şunun sağlam bi oyunu yapılsa online olarak manyak olurdu
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bir dakika hocam. Kenpachi Bankai açmadan selası okunmuyor diye biliyorum ben. -
Öncelikle net öldükleri gösterilmeden kimsenin öldüğüne inanmamak lazım iki taraf için de. Malum daha önceden Hallibel öldü sanılıyordu ama bu sezon hala hayatta olduğu anlaşıldı.
İlk madde tamamen olmasa da gerçekleşti diyebiliriz bir bakıma. Sonuçta 1. takım kaptanı, teğmeni ve kalan gücünün de büyük kısmını kaybetti gibi duruyor. Diğer takımlarda da çok sayıda kayıplar var. Artı savaş hala devam ederken daha da kayıp ihtimali var. Kenpachi direkt en güçlüyü aramaya kalkmasa ve diğer düşmanlara odaklansa idi çok daha faydalı olurdu ama adam piskopat yapacak bir şey yok.
İkinci maddeye geldiğimizde Kenpachi dışında da quincy kralı ile olmasa da diğerleri ile başedebilecek visoredlar dışında 3 kaptan var. Unohana, Shunsui ve Ukitake. Ama kalanların bir kişi ile bile mücadele şansları olmaması bunların da başka yardım almadan düşmanı durdurma ihtimalini neredeyse yok ediyor.
Son madde ise Yamamoto dışında birisinin yetkisi olmadan hemen şimdi onun desteğine başvurması ihtimali olmadığından ileriye ertelemek durumundayız.
İchigo için gaza gelmelerini daha çok bankaisini kullanabilen birinin varlığının diğerleri için işi kolaylaştırması ihtimali olarak düşünebiliriz. Hem de henüz duyamasak da sebebini Urahara bulmuştu zaten ki o bulamamış olsa da Mayuri de aynı sonucu bulabilecek kabiliyette olduğundan sorunun çözülmesi ihtimali demek.
Bunun dışında daha önceden kısaca değinilmiş kişiler de var yardıma gelebilecek. Tabi bir de Urahara'ya kılıcını tutan kişi gizemi var. İlk sezonun ortasındayken daha çok olay olur.
-
Hocam yukarıdaki spoiler mesajını okuyabilir misin? Ayrıca,
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın."Hem de henüz duyamasak da sebebini Urahara bulmuştu" bu tam olarak ne demek? Bulduğu şey nedir açıklayabilir misin rica etsem -
Üsttekine baktım. İlerisi için bilgi içerir buna göre bakın.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Evet bu son arc içinde bankaisini göreceğiz. Zaten birkaç bölüm sonra işler biraz durulacak ve kalanlar hazırlık yapacak kısa bir vakit bulacak. Bu süre içinde hem bazı gizemler aralanacak hem de bir çok karakterimiz güçlerini arttıracak. Quincy Kralının bu saldırıyı erkenden başlatma sebebi Aizen ile sorunsuz görüşebilmek içindi ve bu sırada Soul Society de zayıflatılmış oldu. Amacına ulaştı şu an için. Sonrası için onun da zamana ihtiyacı var. Diğer soruya gelince spoiler sayılmaz. İchigo Soul Society'e gelirken Urahara ile konuşuyordu. Opie araya girmeden önce İchigo'nun bankaisini çalamamalarının sebebini söylemek üzereydi. Sadece senin bankaini çalamıyorlar çünkü... diye yarım kaldı söyleyecekleri. İşte bu sebep önemli. Urahara'nın yanına gelen kişi kim. Dost mu düşman mı? Buna göre Soul Society'e bilgiyi verebilme ihtimali var. Veremese de İchigo hapisten kaçabilirse Mayuri de aynı sonuca ulaşabilir belki daha fazla sürede. Spoilersız bu kadar söyleyebilirim.
-
Merakta ediyorum ama büyüsü kaçar diye okumuyorum spoileri
Aizen değilse ben birşey bilmiyorum neyse bakalım görücez mangayı okumadım tahmin yürüttüm spoiler sayılmaz heralde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 16 Kasım 2022; 20:43:57 > -
Bu arc öyle şeyler olacak ki spoilerlara bakmamanız en mantıklısı. Gerçi mangasını okumuşlar olarak animede görmek de ayrı bir heyecan ama animede ilk kez görmek daha etkili tabi.
Benim en heyecanla beklediğim kısım bu sezonun son bölümünde olacak gibi duruyor. İnşallah ondan önceki kısımları uzatıp sonraki sezona sarkıtmazlar.
-
Mangayı okumayıp teori üretenlerle mangayı okuyup her şeyi bilenlerin konuşması biraz komik duruyor, özellikle Kenpachi konusunda güldüm. Bence ilerisi için konuşanlar mangayı okuyup okumadığını belirtirlerse ona göre cevaplar verebiliriz.
Bu arada mangayı okumayanlar için söylüyorum, sizin yerinizde olsaydım bu konu dahil internette Bleach ile alakalı hiçbir yere girmezdim. Spoiler yememek çok zor çünkü. Manga yeni bitmiş olsa belki spoiler yememe şansınız olabilirdi ama TYBW arcın başından beri insanlar olup bitenleri hep konuştu ve konuşmaya da devam ediyorlar, bu yüzden spoiler yeme olasılığınız çok fazla. Bir yandan da teorilerinizi ve düşüncelerinizi okumak da zevkli tabi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam açıkcası hiç spoiler yemedim ama spoiler almayı seviyorum. Beni daha çok heyecanlandırıyor açıkcası. En azından merak üzerinden sorunca spoiler verilmesi benim için daha merak uyandırıcı oluyor. Mangayı okumayan biri olarak "Urahara" için hidden-power demiştim. Bu doğru mu?
-
Hayır.
Son bölümü kaliteli bir şekilde izleme fırsatı buldum, çoğu sitede 1080p yazsa bile çamur gibiydi görüntüler indirip izlemek baya fark ettirdi o yüzden, gerçekten uğraşmışlar ve güzel düzenlemişler tavsiye ederim. Ama türkçe altyazı yok, ya da ben denk gelmedim .srt olarak bulamadım hiçbir yerde.
Bu arada mangayı okumuş olmak da çok bir şey değiştirmiyor benim nezdimde, değiştirilecek/eklenebilecek çok sahne var gibi duruyor. Şu ana kadar olan sahneleri ufacık da olsa trailerlar da görmüştük, bundan sonrası gerçekten merak konusu olabilir. Üç dört sene önce YouTube'da manga uyarlaması yapan animatör hayranı bile projeye katmışlar.
Anime izleyenler için Bleach Aizen sonrası bitmişti, Fullbringer Arc'ı çoğunluğun izlediğini/hatırladığını sanmıyorum. 12 sene sonra gelen yeni anime açıklama yapmakla uğraşmıyor, nerede kalmıştık demiyor. Serinin hayranlarına görsel şölen sunuyor sadece ve yapabilirse anime de bence mangayı okumamışlardan ziyade okumuş olanları tatmin etmeye çalışıyor, bir nevi vefa borcu gibi.
-
-
Hocam çok az sayıda spoiler biliyorum. Kenpachi konusunda bildiklerim sadece
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, 1000 yıllık dede kaptan için anime sahnesinde Quincy Kaptanın saldırısı sonrası ufak bir umudum vardı ama aynı sahneyi mangada görünce psikolojim bozuldu
Neyse gene de sizin hatırınıza dede için cenazeyi erteliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X