Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.336
Cevap
22
Favori
288.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

İchigo maskeyi bir taksın farklı şeyler olur heralde, yoksa hayatta yenemez.

Eeeee illaki yılın spoilerini mi verelim.....

olayları bilen biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_GayveR80

quote:

olayları bilen biliyor.

Zaten openingde hayvan gibi gösteriyorlar.Biraz dikkatli izleyen anlar

quote:

olayları bilen biliyor.

Zaten olacakları zamanında spoiler yiyerek bende öğrenmiştim maksat havaya girmek.

Orijinalden alıntı: IRomst3r

quote:

quote:

olayları bilen biliyor.

Zaten openingde hayvan gibi gösteriyorlar.Biraz dikkatli izleyen anlar

farkındayım aa bu arada 402 müthiş olmuş manga sayısı olarak :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reppu -- 5 Mayıs 2010; 1:00:48 >

Orijinalden alıntı: _oguzkaan_

Tahminimce ishida hormonlu elemana karşı kaybedecek(ismi lazım değil) ve inoue'yi soymaya devam edecek. Ichi de namus elden gidiyo edasıyla tümden delirecek ve o meşhur formuna girecek. Umarım bu kadar klişe bir gelişme yaşanmaz.

böyle birşey olmaz merak etme

ishida yenilecekse ölsün dicemde :) yenilmicek yani buyuk ihtimal benim ichigonun hollow unun vaste lorde formuna gecisi diye tabiri ettigim an geldiginde zaten rahat bi 10-15 bolum karakurayı izleriz

yenilecek adamda kendini belli ediyo yani ulqiora son hamlesini kullandı iste ichigonun degisimini kimse bilmiyo ishida yenilebilir o adamında ismi aklımda kalmıyo lan yiri oglan (ichigo bunun kolunu kestiginde bu o kadar buyuk cusselimiydi ??:) hatırlayan solesin

cizimler kotu bence ishidanın sacı zaten uzun kız gibi olmus zaten pak oglan hepsi bu adamların :)= tarz yapacaz diye adamların itibarı ile oynamasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prisoner61 -- 5 Mayıs 2010; 2:06:15 >
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Manga takipçisiyim fakat Anime'sini izlemek daha iyi. En azından ne olduğunu anlayabiliyorsun. Herneyse yazmamın asıl amacına gelirsek. Henüz 269'u izlemeyenler olabilir onun için 269'u izleyenler ve manga takip etmeyenler için spoiler butonu kullanacağım.

Mangasında Ishida vs Yammy olayı hiç uzatılmamıştı. Kısacası animede neden uzattılar anlamış değilim.

## [Anime] BLEACH ##

## [Anime] BLEACH ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 6 Mayıs 2010; 2:47:19 >
  • haftaya şu renjiler arankarı harcasınlar sonra da ogichi vs ulqi true form kapışmasını gözlerimiz dolu dolu izleyelim... bu arada fillerden sonra animeye gelen effektler 10 numara olmuş... kapışmanın effectleri youtube'daki ucuz flash çiziminden 1000 kat daha iyi olmasını bekliyorum.

evet yammi vs ishida'yı uzattılar 2 sayfada olup biten olayı neredeyse tam bir manga bölümü kadar uzattılar.

belki de fillerden sonra gelen tepkiler sonucunda, zırt-pırt filler yapmanın yerine animenin ana konusunu esnetmeyi daha iyi bir çözüm olduğunu düşünüyor olabilirler...kaldı ki bana göre de böyle olması daha hoş

• quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Manga takipçisiyim fakat Anime'sini izlemek daha iyi. En azından ne olduğunu anlayabiliyorsun. Herneyse yazmamın asıl amacına gelirsek. Henüz 269'u izlemeyenler olabilir onun için 269'u izleyenler ve manga takip etmeyenler için spoiler butonu kullanacağım.

Mangasında Ishida vs Yammy olayı hiç uzatılmamıştı. Kısacası animede neden uzattılar anlamış değilim.

## [Anime] BLEACH ##

## [Anime] BLEACH ##

şu yammy olayını uzattıklarını izleyince kusasım geldi bir an
    arada orihime abuk subuk sesler çıkarıyor.yumruk yemiş gibi bi ifade zaten yüzünde.
    orihimeye de bi haller olmuş

Orijinalden alıntı: Infection

Manga takipçisiyim fakat Anime'sini izlemek daha iyi. En azından ne olduğunu anlayabiliyorsun. Herneyse yazmamın asıl amacına gelirsek. Henüz 269'u izlemeyenler olabilir onun için 269'u izleyenler ve manga takip etmeyenler için spoiler butonu kullanacağım.

## [Anime] BLEACH ##

## [Anime] BLEACH ##

evet ilk aklıma takılan yer orası oldu aynı şey narutoda 158 de oldu olmayan sahneler felan.. belkide naruto 159 da yaptığı gibi ulqiorra ve ichigoyu tek seferde bitirmek için yaptılar

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList

• Arkadaşlar az önce Kariya'nın yenildiği bölümü izledim.Ama Kariya'ya ne oldu tam olarak? Işık çıktı yok oldu, bu adamın amacı Soul Societyi yok etmek değil miydi

Arkadaşlar az önce Kariya'nın yenildiği bölümü izledim.Ama Kariya'ya ne oldu tam olarak? Işık çıktı yok oldu, bu adamın amacı Soul Societyi yok etmek değil miydi

Kariya'nın gerçekteki amacı bountoların yaşadığı korkuyu Soul Societye de yaşatmaktı. Asıl amacı yok etmek değil.
    Bleach episode #270 will be released on May 11th. The title for this weeks episode will be "Beginning of Despair...Ichigo, the Unreachable Blade". The episode titles for the next 4 episodes have also been released. Starting with Bleach episode 271: "Ichigo Dies! Orihime, the Cry of Sorrow!", Bleach episode 272: "Ichigo vs. Ulquiorra, Conclusion!", Bleach episode 273: "Fury of the Shark! Halibel Releases", Bleach episode 274: "Hitsugaya, the Suicidal Frozen Heavens Hundred Flowers Funeral!". Screen shots of the latest upcoming Bleach Episode below!

• quote:

Orijinalden alıntı: analogia

önümüzdeki 5 bölümlerin başlıklarını merak edenler için...bayağı spoiler veren başlıklar var, şimdiden söyliyeyim, sonra vay ben bilmedim ben görmedimi yok
    Bleach episode #270 will be released on May 11th. The title for this weeks episode will be "Beginning of Despair...Ichigo, the Unreachable Blade". The episode titles for the next 4 episodes have also been released. Starting with Bleach episode 271: "Ichigo Dies! Orihime, the Cry of Sorrow!", Bleach episode 272: "Ichigo vs. Ulquiorra, Conclusion!", Bleach episode 273: "Fury of the Shark! Halibel Releases", Bleach episode 274: "Hitsugaya, the Suicidal Frozen Heavens Hundred Flowers Funeral!". Screen shots of the latest upcoming Bleach Episode below!

sonunda kıvama geldi desene
    Alınık Ultimate Ears Super.fi PRO 5 Kulaklık kablosu.
    (Bu markanın bütün kabloları aynı, yani her ne olursa olsun UE'nin kablosu olsun yeter...)

• quote:

Orijinalden alıntı: faust13

quote:

Orijinalden alıntı: analogia

önümüzdeki 5 bölümlerin başlıklarını merak edenler için...bayağı spoiler veren başlıklar var, şimdiden söyliyeyim, sonra vay ben bilmedim ben görmedimi yok

sonunda kıvama geldi desene

O o o 271 nedir öyle
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • 271 ve 272 de kopuyoruz gençler
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.