Şimdi Ara

Animatrix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Animatrix serisinin 9 bölümünüde izledim ama "Final Flight of Osiris" kesinlikle manyak olmuş yani anime olduğunu bilmesem kesinlikle gerçek diye izlerdim 10 dakika sürüyo ama kesinlikle izlemeye değer...

Daha izlememiş olanlara duyurulur...

• bencede en güzeli dostum....
  • [spr]
  • bende dvdsi var. Animasyon tekniği olarak en iyisi osiris ama konu olarak daha etkileyicileri de var (mesela program hatası perili ev)...

Bir de her bölüm farklı bir çizim olması çok hoş. ama biri (neonun irtibat kurduğu çocuk varya hani animasyonun başında düşüyor...) dedekorkutları andırdı
  • Phenix gerçektende çok güzel bir anime hele ilk başta adam ile dövüştükleri yer manyak güzel
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by X-s-@-r-i-o</i>
    <br />Phenix gerçektende çok güzel bir anime hele ilk başta adam ile dövüştükleri yer manyak güzel
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

orası bitiriyo zaten olayı

<b>gargoyle</b>
    o neo dediğin yerin çizimi hoşuma gitmedi benim özellikle kaçarken bence daha iyi olabilirdi...

ama bencede hepsinin ayrı bi çizim olması baya hoş olmuş mesala program da benim favorilerimden

• Gençler bu Animatrix ne ya . Cahilliğimi affedin ama kaç gündür sormaya cesaret edemedim :)) Cd cilerde de görüyordum ama merak edip bakmadım hiç..
    Biliyorum iğrencim ama öğrenmemek ayıp dimi :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chainsaw Man(Anime)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • animatrix, matrix'in yönetmenlerinin yaptırdığı anime dizisi. matrix hakkında 9 farklı anime var. oldukça da güzel. dvd si türkiyede bulunuyor.

bu arada her animeyi farklı sanatçının yaptığını söyliyim. hepsinde farklı bir tat var.
  • Saolasın
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Phenix</i>
    <br /><b>gargoyle</b>
    o neo dediğin yerin çizimi hoşuma gitmedi benim özellikle kaçarken bence daha iyi olabilirdi...

ama bencede hepsinin ayrı bi çizim olması baya hoş olmuş mesala program da benim favorilerimden

oranın çizimleri benimde hoşuma gitmedi dedekorkut çizgi filmleri gibi dememin nedeni de o. Bazı bölümlerde acele ile hazırlanmış ve doğru düzgün boyanamamış imajı veriyor. Dün akşam lion king 2 yi seyrettim. Bence en iyi animetrixden daha güzel.

osirisi beğenenler bence final fantasy'yi de seyretsinler...

Aslında birkaç anime var izlenmesi gereken...

• Animatrix için indirebileceğimiz bir site var mı
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gargoyle</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Phenix</i>
    <br /><b>gargoyle</b>

osirisi beğenenler bence final fantasy'yi de seyretsinler...

Aslında birkaç anime var izlenmesi gereken...

zaten final fintasy i yapanlar yapmış osiris ide .

<b>direj</b>

kazaa yı dene ordan all 9 episodes u indir kalitesi daha iyi...

• Final Fantasy'yi de Osiris'i de sinemada izledim, ikisi de iyi olmuş. Hatta Osiris biraz daha iyi gibi geldi bana...
  • hatunun kıvrımları görünce öyle gelmiş olmasın [evlol][evlol]
  • evet onun etkisi buyuk bencede...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.