Şimdi Ara

Hastayken Animatrix İzledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gidip shockvoice'tan anlatımını dinledim.

Matrixin 4. filmden sonrası nasıl olacak merak ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hasta olmayan yok herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En büyük mantık hatası Aşmış zekaya sahip A.I nükleer enerji gibi enerji kaynakları kullanmak yerine insan içindeki enerjiye muhtaç kalması sadjklhfaljksghdfasdf

ppasdıofhaıjsdghfasdfa

• Aslında değil. İnsanları enerji kaynağı olarak görmüyorlar zaten makineler ilk savaşta farklı kaynaklar kullanıyordu fakat insanları öldürmek istemedikleri ve çözmek istedikleri için öldürmüyorlardı.

Çünkü onlara göre aşk, sevgi, empati gibi insana has duygular onların ilgisini çekiyor ve anlam vermeye çalışıyorlardı.

Mimar zaten bunu neoya açıklıyor.

• "Neo, Mimar'a 'Matrix'i yok edemezsin, çünkü biz insanlara ihtiyacın var' der. Buna karşılık Mimar, Neo'dan 23 kişi seçmesini ister.

Makineler, insanoğluna o kadar muhtaçtır ki, Mimar'ın tasarladığı sistem sürekli olarak Neo gibi 'uyananlara' sebep olan bir anomali yaratmaktadır. Bu nedenle, her Matrix çöküntü yaşamadan önce, Neo gibi seçilmiş kişiler 23 insan seçerek Matrix'in yeniden yaratılmasını sağlar. Bu durum, makinelerin insanlara olan bağımlılığını açıkça gösterir.

• zion sanal dünya hocam. morpheus neoya 2199 yılında olduklarını söylüyor ama animatrixde arşiv bölümünde 2600 lü yılların arşivlerinin olduğu bir sahne var.

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Zion'un sanal olup olmadığı %50 ihtimalle sanaldır. Seyircinin anlayışına bırakılmıştır; yani spekülatiftir. Yani, sanal olabilir ya da olmayabilir.

Peki, sana şunu sorayım: Zion sanal ise, Matrix 3 filminde Neo ile Trinity robotlar şehrine çıktıklarında, robotların bombardımanından kaçmak için bulutların üzerine çıkmak zorunda kalıyorlar. O sahneyi dikkatli izlediğin zaman, güneşi gördükleri an ilahi bir müzik ve slow motion efekti devreye giriyor. İşte bu, güneşin gerçek olduğunu göstermek için yapılmış bir sahnedir. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Küçükken bi film izlemiştim..
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün hasta oldum staj dayken fena kotulestim burnum aktı şuan başım Filan da ağrıyor bir sürü emekli yıllığı hesapladım yarına kadar iyilesemezsem okula gitmem sanırım

• Ajan Smith, Neo'yu kör etmesine rağmen Neo'nun Bane yerine Ajan Smith'in formunu görmesi ve bir bakıma Matrix'teki güçlerini taşıyor olmasından yola çıkarak Zion da simülasyon olmalı deniyordu sanırım.

• Bende de grip var

• NassinGözüm kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun abim

• Sana da kardeşim:)

• Hll knk

• Elon Musk yeni açıklama yapmış bu dünya temel simülasyon değil diyor aynı matrix teorisi
    En az ikinci katman simulasyondayız

Yorumlarda kuran örnek verilmiş
    İnsanlar uykuda ölünce uyanırlar diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.